Bu sopa Haziran 2023'e kadar nasıl dayanacak? Hayır yani yine aşıyor. Valla sürekli gülüyorum bu acınacak halimize.
Printable View
Bu sopa Haziran 2023'e kadar nasıl dayanacak? Hayır yani yine aşıyor. Valla sürekli gülüyorum bu acınacak halimize.
Borsa yine coştu,acep kim yaptı?,ben cöleliden şüpheliyim:evil: 2120 şu ara %2 üstünde artıda...Neyse bedava aldıklarımı bir takip edeyim uygun buldummu dehlerim.
Madem nas a göre hareket edeceğiz, arkasından o hal olmaz serbest piyasaya devam neden diyorsun. Madem nas kesin emir, kur'an da başka kesin emir yokmu? Şeriat devletindeysek herşeyi ona göre neden yapmıyoruz?
Madem artık çin e alternatif olucaz, üretim ekonomisine geçiyoruz. Neden düne kadar "bir kuşak, bir yol projesi" ni öve öve bitiremediniz.
Hani süper lojistik merkezi olacaktık. Hem çin in işini kolaylaştıracaksın, hem çine rakip olacaksın (mısın?).
Bazı arkadaşların dediği gibi.
Kendime masallar!!! Hem andersen, hem lafonten den.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seçim kararı çıkana kadar kendimi finansal piyasalardan emekli ediyorum..Ne döviz ne de borsa tarafını takibi bırakıyorum...
Aslında tam da Bohçalının pisküvet diyip masayı devirme zamanı ...Ben Bohçalıya güveniyorum....:oleyo: