KK siyaset konusunda RTE nin yanında bir hiç kalır.
Mansur Yavaş'ı çok beğensemde o da RTE nin karşısında aday olarak etkisiz kalır. Siyaset tarzı olarak RTE yi yenebilecek tek kişi bence İmamoğlu. Onu da aday yapmaz KK kesinlikle.
Printable View
:he::he:
Garantiyi 18 altına indirenler dün 22 üstüne çıkarttı,bugün sancılı 21 altı ve üstü oyalanıyor,bakmışsınız tabanda yapmış tavanda,çünkü borsada cebi döviz dolu deli çok:notr:
Adamın eline yine malzeme verdi aynen dokunulmazlık gibi başladı anayasa değişikliği hak,hukuk,adalet özgürlük demeye,acaba hangi özgürlükten bahsediyor TC yıkma özgürlüğündenmi Atatürkün vatan haini yapma özgürlüğündenmi,adam ABD'nin elamanı ve devamlı ABD besliyor yık şu ülkenin rejimini diyor oda yaranmak için gereğini yapmaya çalışıyor,kılıçdaroğlu sanane onun dolduruşuna geliyorsun,zten bir masa kurmuşsunuz ,içlerinde yok,yok hepsi şaibeli vatana millete hayrı dokunmayanlar hepsinin geçmişini biliyoruz valla kızıyorum,genç olsaydım bu ortamda tam siyasete atılma zamanıymış:seyt:
Benim soyumda Çepni soyundan Oğuzların savaşçı korkusuz öncü birliği,bütün savaşlarda galip geldik,vakfı kebir ile ordu arasını mesken edindik şehrimize düşman ayağı bastırmadık 2 gönüllü alayı ile kurtuluş savaşında destan yazdık T:C kurulmasındada ön saftaydık,geçmiş böyle olur:he: