Hadi CB seçim tahmini yapalım. Rte aday karşındakini görmeden %60-%40 diyorum
Printable View
Hadi CB seçim tahmini yapalım. Rte aday karşındakini görmeden %60-%40 diyorum
Ehliyet sorununu yeniden gündeme taşıyan Yalım, “1 milyon kişi ehliyetini Türkiye'de kaptırmıştır. Bunu Ulaştırma Bakanlığı bütçesinde Bütçe Komisyonunda da dile getirmiştim, tekrar bunu gündem dışında gündeme getiriyorum. Ölümlü kazalar haricinde olan vatandaşlarımıza, her ne sebepten olursa olsun en azından bir sefere mahsus ehliyet affını muhakkak getirmemiz gerekiyor. Mersin Milletvekili MHP'li arkadaşımız da bunu gündeme getirdi, aynı şekilde destekliyor. Kesinlikle, tekrar bunun altını çizerek istiyoruz, 1 milyon vatandaşımız adına ehliyet affını talep ediyoruz.” dedi.
https://yenisoluk.com/chp-li-yalim-e...meclise-tasidi
aynen affedin de ölümlü kazaya karışsınlar, umarım zarar görenler afta emeği geçenlerin ailesi olur.
Ben reyis kazanamaz diyorum , 6 li masa insan üstü bir salaklık yapmazsa tabii , mesela kimsenin adını hiç duymadığı tekmelettin insanoğlu gibi birini bulmazlarsa .
Ekmek için Ekmeleddin zamanindamiydi
çok ilginç bir yorum duydum tv 24 denen ibb kanalında Halil Berktay , şöyle demişti Abdullah Gül adaylıktan çekildi muhalefetin kazanma şansı kalmadı diye .Hala aklıma gelir arasira bu manipülatif bir yorum mu yoksa doğru olabilir mi diye , Abdullah Gül u de zerre sevmem .Ama bazen siyaset bizim dusuncemize göre islemiyor. Şimdi kim aday olacak göreceğiz belki de 3 aday çıkmalı ilk turda kimse kazanamayınca 2. turda en yuksek alan muhalifle reyis kozlarını paylaşmalı bu daha iyi gibi , bilemedim.
Son dakika haberi... Seçim tarihi için 14 Mayıs ı işaret eden AKP li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dan yeni bir açıklama geldi. Erdoğan, Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile 60 gün önceden bu işin ilanını yapar diyor. 60 gün sonra Yüksek Seçim Kurulu, bu kronolojik yapıyı çalıştırır. Ne zaman ilan etti, örneğin 10 Mart ta. Ondan sonra 60 gün çalışmaya başlar. 60 gün ne zaman bitiyorsa seçim günüdür. dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
%30'luk emekli zammi ile yaristan koptular, dagildilar.
Artik ne yaparlarsa yapsinlar.