Printable View
Alıntı: Originally Posted by rosense Olursa yandım . biraz para var hanım illa ya DOLAR yada ALTINA bağla diye kafamın etini yiyor japon ev kadınları hep kazandılar Türk ev kadınları da neden kazanmasın
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Beni nasıl odunluyacak ki,iki dene şortum var biri 5700 den diğeride 5731 den Haaa fışkırttırırsa bi dene daha atarım ama düşmez o şortlar bi süre makinada hapis kalcak, ne bileyim geçen kamyonla filan aldım dedin spottan ..gerçi belli olmaz daha yukarı da sürebilir ben hedefime ulaştım koyduğum hedeften şaşmam ..isterse fizana gitsin şansın kazancın bol olsun ..
vob unu bilemem kurt ..bana göre değil çerezlik oynaşıyoruz işte
Alıntı: Originally Posted by bahriyeli ne bileyim geçen kamyonla filan aldım dedin spottan ..gerçi belli olmaz daha yukarı da sürebilir ben hedefime ulaştım koyduğum hedeften şaşmam ..isterse fizana gitsin şansın kazancın bol olsun .. Kamyonla spottan mal aldığım doğrudur, ralli olursa spottan, şelale olursa vobdan kazanayım die çift dikiş atıyorum :kahkah:
Seçim 2. tura kalırsa kaç gün sonra yeniden oy kullanılacak
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Bu denklemde şerro fiyatının 31 TL olması gerekiyor. Tuhaf tesadüfler. [emoji3] 31 i seçim öncesi mi bekliyorsun üstat ???
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 Seçim 2. tura kalırsa kaç gün sonra yeniden oy kullanılacak 14 gün sonra.28 mayıs
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 15.30 gelecek veri piyasayı bozmazsa kuşu 138-139 kapatmak var bakalım becere bilecekmiyiz bu savaşı :) dün bekliyordum teknik olarak kuş tan , yalnız dün veri ile banka üzerinden hareket başlatıp kuş es geçildi bugun yapıcak gibi o hareketi bakalım