647 kontratcıktan noolur ki :whistling::kahkah:
Printable View
Reis robotun beni büktüğü 8-9 yaptığı günler de oluyor. Ariston abi ile beraber öpüldük. Aynı kağıt iki gündür tavan. Aslında uzun vadeci olacaksın inandığın bildiğin ameliyat ettiğin kağıtta. Ben dile getirdim biliyordum. Ama benim düğüne kaldı üç gün beklemeye tahammülüm yok şimdilik her şey gün yüzüne çıksın o zaman sapına kadar beklerim.
Bofa Long ,Teb long ..YKB bile long .. 3 ü bi arada olmuş :one: epeydir böyle pasta görmemiştik :notr:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...73#post6565873
Markette etiketleri güncellemişler, bi koli yımırta 100 gayme olmuş, bizim yımırtalı pidelerde artık hayal olucak, boş pideye talim :he:
Bu emekli amcalar nasıl geçiniyor kitap yazıp ekonomi profesörü ödülü verilmeli...
Geçen gün yolda denk geldim 8bin maaşım var 4bini kiraya gidiyor bana dörtbin kalıyor onla geçiniyorum dedi, ohaa dedim amca nasıl beceriyon o işi dedim, benim aylık kkartı borcu geliyor 13bin dedim.
bugun 8978 den acmistim onlari kapanista verdim[aslinda vermemem lazimdi] eski acilan duruyor
Gun icerisinde ekrana baktikca ulkeden iyice soguyorum
Memed abi hakli aslinda viop yapmayin derken
aslinda onu genisletmesi lazim bistden de hissede almayin yazmasi lazim
Sasa Hektas Tupras ile endeksi yesil yap diger hisselere %3 5 bas basabildigin kadar
Sagolasin Abey.Gunde 1 paket toscanello icince digerini 3 5 gunde 1 tane iciyorum
gerci eskisi gibi icme sansimiz kalmadi 750-800 euroya satilan kutu 2500 euro olmus nasil icelim