Dayunuz geldi
Yine bol keseden onbin onbin dağıtmaya başladı
Printable View
Dayunuz geldi
Yine bol keseden onbin onbin dağıtmaya başladı
Yorumculara-üstadlara-abonelik sahiplerine bakıyorum.Hepsi,ŞURADAN DÖNER,BURAYA GİDER VS. tarzında konuşuyorlar.
Bunlar ya saf ya da kötü niyetli.Abonelik ve takipçiyi kaybetmen için bu tarz konuşman lazım.Yoksa millet borsayı bırakır ve bunlar da aç kalır.
velhasıl.Borsada %20-25 lik düşüşler çoğu zaman olmuştur.Planı yaparken bu olasılığı da hesaba katmak lazım.
10.800 de benimle tartışan bazı yeni forumdaşlar vardı.1 aydır yoklar.Onlar,BİR DAHA GÖRÜLEMEYECEK RALLLİ OLACAK diyorlardı...
zdx nerede o?
bu mevduat faizi ortamında kimse borsaya gelmez siz hala düşüş sebebi arayın millet kacti
bu arada biz kapandıktan sonra avrupa ve abd borsaları toparlandı........
bence endeks 2 yıl para kazandırmaz mevduat faizleri mecbur yüksek kalacak en kötü şartlarda da yüzde 30 kalır... şirketlerin ekonomik verileri de iç açıcı değil bence bir cisim yaklaşıyor
Borsa güven hastalığıdır.Daha önce düşüş görmemişler ,Trentin hep yukarı olmasından dolayı ve son 3 yıl haklı çıktıklarından her hücrelerine kadar MUTLAK GÜVENLE konuşurlar.
Bugüne kadar hep aldıkları yükselmiştir.ONLARI ASLA DÜŞÜŞE İKNA EDEMEZSİNİZ.
Sözün özü DİKKATLİ OLMAK LAZIM.BEN ŞAHSEN AGUSTOS VADENİN AGRESİF AYI İSTİLASI OLMASINI BEKLERİM.
Beni bağlar...AĞUSTOS VADE HAKKINDA FARKLI YORUM VARSA BUYURSUN EFEM..EN FAZLA NİCK GİDER.:)