iki ana yol tarafında belirtiğim kurumların imtiyaz hakları var bu durumda parsellerin sanırım ana yola cephesi kalmıyor imar durumu itibarı ile çok katlı önemli proje yapılamıyor olabilir. o nedenle talep gelmiyor olabilir
Printable View
iki ana yol tarafında belirtiğim kurumların imtiyaz hakları var bu durumda parsellerin sanırım ana yola cephesi kalmıyor imar durumu itibarı ile çok katlı önemli proje yapılamıyor olabilir. o nedenle talep gelmiyor olabilir
çbs printaş mali tablolar
https://www.spk.gov.tr/raporlar/api/...ciklamasi/4788
Eee Çbs printaş için sonuç iyi mi kötü mü? Yaşıyacak mı doktor bey? Finansal tabloları yayınlayıp yaşam belirtisi gösterdi.
Bizim şu Çbs boyada Azrailin elinden kurtulabilse keşke.
ntatli34 kardeş,sana ne kadar çok teşekkür etsem azdır '' umut fakirin ekmeğidir'' diye söylenmiş çok önemli bir söz var bu akşam verdiğin,paylaştığın bu önemli ve mühim haber yıllar sonra çok sevinmeme vesile olmuştur sağ olasın var olasın güzel kardeşim..Ayrıntılar ve içerik bize ne getirir neler götürür bu tamamen bir muamma şuan için ama ne olursa olsun şirketimizin hala sağ salim canlı olduğunu duydum ya başkada bir şey istemiyorum yani çok mutlu oldum bu sevinci 2011 yılında Çbs printaş 0.24 -0.65 krş arası yükselişi sırasında yaşamıştım (Annemin ağır hastalığı dolaysıyla hisse ile ilgilenememiş ve satamamıştım..Keşke Annem sağ olsaydı da giden para olsaydı) tabii ki sonrası tamamen hayal kırıklığı ve üzüntü olmuştu..Kardeşim hayırlı Cuma akşamların olsun..Allah razı olsun..Allah'a emanet olun..:wave: Selam ve dua ile..
arkadaşlar satış bedelini öğrenebilen varmı satış belgesi ekte yazıyor ancak belgeyi göremedim