ne kadar beklemesemde vıop 1735 bugun tepe ıdarelı kullanım sart ayıgıller.bugun u 100 1549 uzerı dıs mıhraklar yağ kacırıyorken.
Printable View
ne kadar beklemesemde vıop 1735 bugun tepe ıdarelı kullanım sart ayıgıller.bugun u 100 1549 uzerı dıs mıhraklar yağ kacırıyorken.
Hehehehe :) Şunu sakın unutmayın, bu bir oyun! Misal Poker, satranç gibi oyunlarda siz sadece kendi oyununuza değil, çoğunlukla rakibe odaklanmalısınız. Zirve zigzagları dönemine girdik bence... Bir iki çalkala, kolay paraya alıştır, biraz da bezdir... Sonra hoop. ) Hadi bu iyiliğimi unutmayın...
yine bi bir kaç sene gidip sobe diye döner:)
Kardeş ben kimsenin arkasından konuşmam iki aydır ilk defa bu foruma bugün girdim ben bunları koç abeyin yüzene herdefa söyledim burdakilerde bilir !!siz istiyorsanız kendi üstünüzede alabilirsiniz !!şimdi hala yok 10 yıldır gece gündüz bilmem ne çalışıyomuş komik oluyorsun bunları söylersen bende 15 yıldır burda onun yazıları gözüme çarpmıştır onca tirend olmuştur hepsindede terse yorumlar yapmıştır ben onada saygı duyarım fakat iddalı bir uslupla bu yorumları yapan birisi için yok onları bunları çalışıyor demenize hiç saygı duyamayacam.burda eğer iddalı yorumlarda bulunan kim varsa ama kim varsa hepsi sallamacıdır saygılar
XU100 endeks'i haftalık dolar bazlı - (eksi) de.
Sebebi doların artışından kaynaklı.
Bu da daha yolumuz var demektir.
Henüz 1,5 $ lık bir artık dirence dokunabilir.