antalyada üreticiler bedavaya ürün verse bile, fiyatların çok değişeceğini sanmıyorum....
antalyada üreticiler bedavaya ürün verse bile, fiyatların çok değişeceğini sanmıyorum....
Farz edelim faiz artırıldı , ne kadar olursa yeterlidir ? Enflasyon belli, şu anki faiz belli. Bugün şu anda dolar endeksi dxw 98,55 ABD 10 yıllıklar 2,01 civarı
O halde olay yeterince anlaşılmıştır. Bu durum potin mesajı diye piyasaya sürülen haberle güzel bir silkeleme gibi duruyor. Potin olumlu konuşuyorsa kiew kuşatmasında Türk büyükelçiliği neden boşaltılıyor ki ? Bu gece ekmek yok diye karda yürüyerek temiz hava almak en iyisi.....
her şeyi Antalya da turfanda sebzeye bağlamak doğru sonuç vermez. Misal ; Büyük zincir marketler ( isimlere gerek yok ) anlaşmalı üretim yaptırıyorlar. Bu ürünleri direkt hale felan girmeden kendi şubelerine dağıtıyorlar. Maliyet çok düşük oluyor. Onlar ne yapıyor ; Satacağı ürünü kaça mal ettiğine değil, Antalya veya İstanbul Hal fiyatlarını baz alarak satıyor. Taksi, dolmuş, ekmek, akaryakıt tek merkezden fiyatlanırken diğer tarım ve tekstil ürünleri başıboş durumda. Erken kalkan fiyat belirliyor.
hayatta faiz filan artırmazlar bunlar, hiç beklentiye girip kendinizi üzmeyin
2.5 puan dolari etkilemez .kkm farki vermemek icin 12nin altına inmeli ilk yapanların başabaş noktası 11.90 civarı olması lazim.
Hiperenflasyon ilk önce otomobil piyasasını çökertti.!!
otomobil piyasası daha çok darbe yiyecek.!!!
Enerji fiyatları artmaya devam edecek.!!!
Eninde sonunda faizleri yükseltmek zorunda kalacaklar.!!!
BüyükResimde.!!
Hangi hükümet gelirse gelsin.!!
Real faize geçtikleri an.!!!
Büyük balon tam o zaman patlayacak.!!!
Emlak piyasası yerle bir olacak.!!!
Bu işler sırayla.!!!!:oleyo:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!