Aynen dostum . 51 den short acmistim , ttkomdan gecen hafta vurkac yaptim thy maliyetim 56 civarica cikti o yuzden shortu kapatmadim bekliyorum
04-08-2022, 16:43
tarkank
Alıntı:
Originally Posted by tarkank
Siz bana bakmayın ben sallıom işte boş teneke naparsın:)saat 16 da geldi...
arkadaşlar kusura bakmayın beklediğim düşüş olmadı ama bence son yarım saat olabilir bu küçük düzeltme. Olursa işallah reverse longa geceriz ..hörmetler herkese...
04-08-2022, 16:52
*Bozkurt
Alıntı:
arkadaşlar kusura bakmayın beklediğim düşüş olmadı ama bence son yarım saat olabilir bu küçük düzeltme. Olursa işallah reverse longa geceriz ..hörmetler herkese...
Sağlık olsun tarkank abi, borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
Dün akşamki yorumumda dediğim gibi bence akşam pazarı ucuzluğu olursa şayet cuma olur, bugün olmaz dediydim. Belki 2980 civarı kapatır ama tahminim 3000
04-08-2022, 16:56
MiniYatirimci
Alıntı:
Originally Posted by nosfecagri
Geliyor gönlümün efendisi ulker 15 üstü kalıcı olması çok önemli kalıcı olursa dip çalışması bitti demektir ilk hedefi 200 günlük olur nasip.
Önce bankaların sonra Ülker'in gitmesi acaba seçim mi diye düşünüyor insan.. bir düşünce tabi sadece
04-08-2022, 16:59
tarkank
Alıntı:
Originally Posted by *Bozkurt
Sağlık olsun tarkank abi, borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
Dün akşamki yorumumda dediğim gibi bence akşam pazarı ucuzluğu olursa şayet cuma olur, bugün olmaz dediydim. Belki 2980 civarı kapatır ama tahminim 3000
2974ü görsün2991 kapasın reis olmamı?:)
04-08-2022, 17:00
nosfecagri
Alıntı:
Originally Posted by MiniYatirimci
Önce bankaların sonra Ülker'in gitmesi acaba seçim mi diye düşünüyor insan.. bir düşünce tabi sadece
Tamamen teknik olarak girdiğim pozisyondu.
Pozisyon resmen kucağıma geldi, ki bugün yazdığımda da çok geç değildi 15.02 de söyledim. İnşallah faydalanan olmuştur.
04-08-2022, 17:01
ariston
Esnaf kendi hissesini alıyor beki.
04-08-2022, 17:03
*Bozkurt
Alıntı:
2974ü görsün2991 kapasın reis olmamı?:)
Elimde sihirli bir değnek olsa dükan senin dayucuğum.
Rallinin pis bi özelliği lönklerini kaptırdın mı bi daha alttan yerine koydurmuyorlar... koyarsan zaten bilki ralli bitmiştir :)