Bozkuş yok inşallah tatildedir de telefonu kapatmış olsun kötü bir şey olmasın da çok merak ettim bunu
Printable View
Bozkuş yok inşallah tatildedir de telefonu kapatmış olsun kötü bir şey olmasın da çok merak ettim bunu
Hiç tanımadığım kişiler ile kolay iletişim kurabiliyorum onda bir sorun yok. Sokaklar insan dolu her insanın da hikayesi var.
Öte yandan insanların kafasını karıştmamak lazım, smalltalk denilen havadan sudan konuşmayı gayet iyi yaparım ama ne bana ne başkasında faydası olmaz.
Evde sürekli biri olunca çok soru sorabiliyor, talimat vs de çok oluyor, yiyeceğe, giyime vs çok karışılıyor. Geçen komşum beni garajda görmüş, o atletden giyme onu jimnastik salonuna filan giden gençler giyiyor sen ağırbaşlı ol uzun kollu giy dedi.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...80#post6500280
7949.00 ...:one:
Mert abi seni de mi inandırdılar burası asla düşmez fikrine
Rahmetli Mesut Yılmaz çok yavaş daha doğrusu aralıklı konuşurdu ben de izlerken sabırsız olurdum. Bugün düşündüm adam söyleyeceklerini kafasında iyice tartıyor, kurguluyor ve vermek istediği mesaja uygun söylüyor. Üst düzeye gelmiş siyasetçi olduğundan her sözü hemen kayda geçiyor ve onu bağlıyor ve hata yapma lüksü olmuyor.
Ben ise aksiyon adamı değil analiz adamıyım, ilgili konuda sürekli acaba öyle mi yoksa böyle mi vs düşünüyorum. Benim gibi insanlar önce yazar veya söyler sonra tekrar üzerinde düşünür ve 5 dakika sonra fikrini değiştirebilir. Benim gibi insanların sorunu çok fazla alternatif görüş üretmesi ve biri üzerinde bir türlü tam emin olmaması. İş, çocuk veya eş mutlu edilecek bir şey olabiliyor ama kendine sıra gelince çoğu şey üzerinde düşünmeye ve aksiyona değmiyor.
TV'de bir Profesör vardı ona siz neden cumhurbaşkanı adayı olmuyorsunuz dedi sunucu, o da benden ikinci adam olur dedi. Yani net bir dış amaç olacak ki o amaca ve kısıtlara uygun önerileri düşünsün diğerlerini elesin. O da analitik biri.