Printable View
Alıntı: Originally Posted by pawn stars Bende ekleyebilirim bir miktar. :) Tamam.. at bi çeyreklik.. :he:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Tamam.. at bi çeyreklik.. :he: Aslında hepiniz bi şikayet etseniz olur benim işim. :)
Alıntı: Originally Posted by pawn stars Aslında hepiniz bi şikayet etseniz olur benim işim. :) tamam ben üçgene bastım şu adama yapın bi kıyak üyeliğini sonlandırın dedim:)
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 tamam ben üçgene bastım şu adama yapın bi kıyak üyeliğini sonlandırın dedim:) Ucgen mucgen basmak ayıp oluyor, ünlem diyelim suna.:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ucgen mucgen basmak ayıp oluyor, ünlem diyelim suna.:he: üçgen içindeki ünlemde anlaşalım:)
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Bence aramızda para toplayıp Nick'ini Kapattıralım.. :oleyo: aman diyim.. dursun ve bol bol yazsın çakal. 4,20 dedikçe yükseliyor zira.
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 tamam ben üçgene bastım şu adama yapın bi kıyak üyeliğini sonlandırın dedim:) Ehh bi faydan olacak sonunda boş olsanda. :)
Alıntı: Originally Posted by pawn stars Kapatmıyorlar, rica ettim ama. Dödün çinden sanırım. Buralarda sın Bol kazançlar inşallah bilmem kaçıncı defa olduğu gibi nick alıp gelmezsin.