7 Hazirana kadar en az bir %5 daha gidip 4.70-75 gibi fiyatlara ulaşmadan Mb dan faiz artışı filan beklemem. O nedenele bende nşa 4.56-60 arası yeni tepe bekliyorum.
Printable View
7 Hazirana kadar en az bir %5 daha gidip 4.70-75 gibi fiyatlara ulaşmadan Mb dan faiz artışı filan beklemem. O nedenele bende nşa 4.56-60 arası yeni tepe bekliyorum.
Bu arada Doları kaçırdım Tl`em eriyor bari düşmüş fiyatlarda beton alayım diye düşünenler olduğunu duyuyor okuyorum, acizane uyarım olsun yağmurdan kaçayım derken doluya tutulursunuz demiş olayım...
Bilmeyenler için Akşener'in Özgeçmişinden..
Alıntı:
Meral Akşener siyasi kariyerine başlamadan önce Yıldız, Kocaeli ve Marmara Üniversitelerinde öğretim üyesi olarak ders vermiş ve Kocaeli Üniversitesi'nde İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı görevinde de bulunmuştur.
Bu arada hatırlatayım...
Bu dolar kuru ilanihaye çıkacak değil...
Bu başlıkta oluşan ve başlığın adıyla sembolleşen temel fikir sebebiyle, bazıları dolar pozisyonunu öldüm Allah değiştirmeyecek ama, iyi bir yerden satarım diye düşünenler de, korkarım, tepede satamadıkları gibi, geçmişte de olmuştu, hiçbir zaman satamayacaklardır...
Bu hep böyle oluyor nedense...
Dün bir katılımcı, kendince bir tepeden sonra, 4.00 lere inecek demişti...
Bu tür fikirler de lazım başlığa.
Onlara sadece geçmiş olsun derim. Atı alan Üsküdarı çoktan geçti, ben şimdiye kadar Dolarda olmamış olsam ve bu fiyatlardan Dolar alacak olsam Dolar daha çıkacak diye değil paramı Dolara çevirip sistemden çıkıp kendimi kendimce nedenlerle güvence altına almak için yapardım ve tabi benim hurafelerim gerçekleşmezse de da bu işten epey zarar ederdim.