Literatürde stockholm sendromu olarak geçer.
Printable View
S.Ogan, Apo ve Demirtaş serbest kalacak, Pkklıları özgürleştireceğiz, 14 Mayıstan sonra cezaevlerinin kapılarını kırıp hiç bir Pkk lı ıçerde kalmayacak diyenlere yüz verirse çoğu desteklemez.
Yehditler başlamış. Böyle giderse, Chp hem Hdp den hem de Oğan destekçilerinin çoğundan oy alamaz.
Oğan tarafsız kalırsa ilerde oyunu yükseltir diye düşünüyorum.
Okuyunca gözümde şöyle bir sahne canlandı. Halk oturmuş bir sofranın etrafına, ortada soğan ekmek başka hiçbir şey yok, hep bir ağızdan "ama derslerini iyi verdik haaaa" diyor.
Halk dersini vermiş gibi hisseder siyasiler de dersini almış gibi yapar. Eski tas eski hamam devam eder her şey kaldığı yerden.
Bir çok şeyi bir araya getiriyorsun yemek yapıyorsun, salata, güveç, çorba vs yapılıyor.
Menülerde bazen bir şey oluyor yanında mutlaka ona uyan bir şey oluyor.
Öte yandan bazı şeyler yan yana gelemiyor. Gelse de tutmuyor ya da marjinal kalıyor. Hamsinin turşusu da yapıldı diye haber vardı. Hamsiyi seven turşusunu da sever ama turşu seven hamsi turşusunu sevmeyebilir.
Geçen hazır düğün çorbası yapıyordum sonra şuna süt de katayım dedim sonra galiba Yahudilikte et ve süt beraber olmuyordu diye bir şey aklıma geldi, kendi kendime zehirlenmeyeyim diye koymadım. Şimdi baktım o tip bir şey varmış.
emtiadan oluşan sepet yapmak istenilse bist100 den hangi seçersiniz ?
sana dost tavsiyesi ikilemde kalıp endişelerin artıyorsa forum veya sosyal medyadan uzak dur.
şu var ki borsa yatırımından çok fazla bilgi sahibi değil isen her ikisinide sıkı takip etmen gerekli en azından kendi adına eğitim gibi düşünmeli kararlarını kesinlikle birilerin söylediklerine bakarak yapmanı tavsiye etmem.
kredi kartı kmh lerde eski sisteme dönüldü
tahditler kalktı