"Ulan" kelimesinin, Burger için kullanıldığını değerlendiriyorum...
Printable View
Türkçe okuma ve anlama özürlü adam dolu piyasada..
"hepsi uzun vadede birbirine yaklaşır " dudu nun yaptığı bu tespit çok doğru, zaten benim idda ettiğim konu 15 yıldır tl mevduata parasını yatıranın ciddi olarak reel zararda olduğudur.. eğer beklerse mutlaka dengeyi yakalayacaktır.
burada meşru hırsızlık yapan sistemin yapmak istedği fiyatları bazen olması gerekenin altına , bazende olması gerekenin üstünde tutmaktır, bu sayede kafası karışanların cebinden birikimlerini uçururlar..
dolar da, borsa da, altın da vs. tüm yatırım araçlarında bunlar uygulanır.. tabi bazen farklı yöntemlerde deneyebilirler. şartlar oluştuğunda yada oluşturulduğunda 40 yıldır yükseliş trendin de olan bist 20 yıllık düşüş trendine girebilir. tabi 40 yıl beklerseniz mutlaka yine olması gereken seviyeye gelir.
tabi burada insan ömrü ciddi bir belirliyeci, oyun kurucuları bunlarıda ciddi şekilde uzmanlar yardımıyla araştırıyorlar.
belki bilinmesi gereken tek şey meşru hırsızlık yapanların cebinizdeki parayı çalmak için her yolu deneyeceklerine, yani zihniyetlerinin bozuk olduğundan kesinlikle emin olabilirsiniz.
zaman zaman insanın beklemesinin mümkün olmayacağı , sabretmenizin mümkün olmayacağı kadar uzun süreler zararda bırakabilirler. bu bakımdan "nerden alırsam alayım nasılsa birgün dengeye gelir" mantığı çok geçerli değildir.
sahte dostluklarınız da size mutluluklar, powerpc ile dalaşımız eskiye dayanır. sende aynı mantelite ye sahipsen zaten biraz sıyırmış olman lazım.. powerpc aklına geleni söyleyen birisi..
yani kurduğu cümle de "tüm bankacıları" kast ettiğine eminim. tabi seni ilgilendiren taraf "küfür etti ama bana değilse sorun yok" şeklindeyse bence de sorun yok.
Doları sattık 3.82 den cuma fakat bugün bana gösterdi ki bence bu dolar 4 tl yide geçer. Powerpc nin al yat taktiği daha mantıklı.
Ben kendi pozisyonumu bu şekilde alacağım Ytd
Oğlum bak git!
bugün usd dönüş var. oran paylaşacak olanlara şimdiden teşekkür.
ing e-turuncu kredi kartı almanız durumunda +%1 ek faiz veriyor TL ye..
Bilgisayardan internet şubesine girince bir ekran geldi karşıma başvurdum. Burada paylaşmak için baktım ama sonra o ekranı bulamadım.
Şartları şöyle idi;
aylık 750 tl fatura ödemesi veya alışveriş yapmak (ilk 2 ay bu şartı aramadan direk + faizi veriyormuş)
kart aidatı veya işletim ücreti yok
Kredi kartı değilde banka kartı gibi;
Vadesiz hesapta para tutup faiz kaybetmezsiniz!
Tupturuncu Kart; banka kartı harcamalarınız ve fatura ödemeleriniz için vadesiz hesapta para tutup faiz kaybedenlerin derdine çare olmaya geldi! Talep etmeniz durumunda vadesiz hesabınızda para olmasa da her ay belirlediğiniz tutara kadar işlemleriniz Turuncu hesabınızdan tamamlanır. Böylece son ana dek mevduatınıza faiz kazanırsınız.
Akbank
+100 12.75%
+250 13.20%
Bakan Zeybekçi'den faizi düşürecek formül
31.10.2017 12:09
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, faizlerde örtülü bir maliyet olan vergi, harç, karşılık oranlarının makul düzeye indirilmesi gerektiğini vurguladı
Haber Burada
...............................
"karşılık oranlarının makul düzeye"
bu zor,paranın sirkulasyonu oranında "kaydi para" artar...
tupturuncu için öntalep oluşturdum ,ilk 2 ay için bile olsa denenir,e turuncu kullanıyorum 13.75 şu an,14,75 olursa piyasada zirve olur sanırım,enpara 0.10 düşürmeye devam etsin bakalım.tupturuncunun olayı ayda 750 tl alışveriş ya da fatura ödemesi yapmak,zaten benzin,faturalar bunun büyük kısmını karşılıyor bana mantıklı geldi,bakalım görelim.
bilgi için teşekkürler, ing son dönemde en iyi banka bence. enpara maalesef.
özellikle şubelerle pazarlık yapmayıp birikimlerini netten yönetenler için ing candır.
hizmetimiz başladığında sizinle irtibata geçeceğiz diyor. bakalım ne zaman hizmete geçecekler?
iyi oldu, 16 yıldır çalıştığım ve bir yıl dahi aidat ödemediğim yapıkredi adios, bu sene kesinlikle geri adım atmadı, ben de iptal ettirdim. yerine tupturuncuyu koyarız olur biter.
burger dolara 4.00 verdi. rodeodan oran alan oldu mu?
Vakıf tl mevduatı İÇİN oran alan arkadaş var mı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ıcbc 13,75
ısbank 11,25
halkbnk 13,35
denizbnk 13,50
200k
şimdi faiz inerse dolar artar dolar artarsa benzin artar benzin artarsa enflasyon artar enflasyon artıp mevduat faizi inerse dolarizasyon daha da artar ! dal kalkar kartal salkar dal kalkar !! ya powerpc ve ahme richman yapılacak ve tomato nun kilosu 20 olacak yada tomato 5 0lacak !! tarafını seç :)
Anlamı yeni vergiler yolda.
Vergilerde üst sinirdayiz diye açıklama yapıp sonra vergi acikladilar.
http://www.webtekno.com/yurt-disi-al...or-h22578.html
Gümrük vergisi 150 euroya çıkıyor diye açıklama yapıp 30euroya indirdiler.
Hükümet ters köşe yapmayı seviyor.
https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-...tupturuncu_v2j kendi resmi sitelerinde duyuru mevcut ama.