bugün satanlara geçmiş olsun, bilanço süper, hayırli olsun...
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
bugün satanlara geçmiş olsun, bilanço süper, hayırli olsun...
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
300milyonluk cirosu olan derimodun karının 1milyon olması yarina olumsuz etki edebilir.ytd
Beşiktaş maçında ne reklam yapıyor derimod
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
önemli gördüğüm faaliyet giderleri hemen hemen aynı olmasına ragmen, brüt satış karı 26 milyondan 35 milyona çıkmış, faiz gelirleri 12 binden 127 bine çıkmış ki bunun ne anlama geldiği açıktır. yurtdışı satışlar 11.6 milyondan 13.7 milyona çıkmış.
en önemlisi faaliyet karı 13.5 milyondan 23 milyona cıkmış...
Kahraman bey 15.68 devre kestiğinde uzay boşluğu diyordunuz. Ne oldu şimdi düştü bizde almış olduk zirveden
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şunu muhattap almayın yazık
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
300 milyonluk net ciro yapıcan,,,, 35 m brüt kar,,, 23m faaliyet karı,,,
20m finansman gideri yapacaksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,,,!!!!!!!!!????????? ?????!!??????
ve x kadar kar ettim diyeceksin.....
bu finansman gideri konusu önemli?????????????????????
temmuz 25m tahvil ödemesi,,,,,,,,,,,,,nasıl bir karar ile bakalım??????
süreç çalkantılı olacağa benziyor,,,
SERMAYE PIYASASI MEVZUATINA GORE bilanço haftaya gelir.
26.01.2017 de ne aldikki 25 milyoncuk onun karsiligi diyor ayrica spk onayli 35 milyona kadar vermis bu yil 10 milyon daha gider :))
eski günlerine dönmüş bizim katır.Yorum yazan yok,tahtaya bakan yok.Tamam kızmayacam .Kaçtan alıp sattığınızı da yazın,yeterki bişeyler yazın.
Şahım yazmayınca hareket olmuyor
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam açık açık söyledi 15 üstüne kadar bir lot satmam diye 15 üstünü de görünce dayanamaz şahım bilirim hayale kapıldık uyanamadık zarar yok şükür ama çok karı kaçırdık aza kaldık dün ve bugün çoğunu sattım 4000 kaldı alış görürsem onuda yollarım carfurla yola devam.
niye 40 lıları beklemediniz ki geçen hafta 17 ye değecekti oradan 22 ye zıplayacak sonra 40-50......belki de 100 diyecek :kahkah:
asla yatırım tavsiyesi değildir :)
Vaziyet ayni bu aralar harekette yapmaz oldu
Bahar geliyor....:)!
Ek 15486
100 lot verimde yanima harclik olsun dedim onu bile vermiyo 65 ken 61 yazdim vermedi 58 e kadar dustu 2 lot verdi vallaha yakacak bizi harclikta vermiyo :))
Borsanın en gıcık olduğum dönemi. Höt deseler şelale olacak dönemdeyiz. Sükunet çok önemli ben ülkemde değişen bir şey görmüyorum. Bugün korkutan misliyle alır.<br />
<br />
derimod herkese kırmızı papuç giyderecek sanırım.....
Hocam ala ala kurşunu bitirdik. Sizin gibi dürüst insanlar lazım. 15 üstünde satmazsınız. Eliniz kesilir. Yıllarınızı vermişsiniz az sabır daha
endeksteki obo görüntüsü...
djı nin düşüş sonra sı fibo %61 geri alım seviyesinin 25.300 olması..
gibi nedenler bu aralar borsayı keyifsiz yapıyor..
Aha +++++ da mi kapattikkk ben mi yanlis goruyorum
yarin tavan bekliyorum..
parmak egzersizlerini bu aksamdan yapin..:)
Ben de tavan bekliyorum.Hadi yeter tatil yaptınız iş yatırım ekibi
kırmızı ayakkabıların satışı çoğaldı sanırım....
Ya Acemşah usta, adımı öğrenemedin gitti. Fatih adım. Fahri değil. Hisseyi sattım teknik olarak takipteyim. Hissemin olup olmaması önemli değil ki.. Sürekli forum kurallarına aykırı yönlendirmelerde bulunuyorsun. Şikayet etmiyorum yönetime. Seni sevip saydığım için takılıyorum. Yazmam bir daha tamam.
Ama lütfen sen de yaşının gereği biraz dürüstçe ve sorumlu bir borsacı gibi yaz. Tavan olur, gol olur deyip milleti yanlış yönlendirme. Derim'de arsa şu kadar m2 dedin , ben şirketi aradım ve kuş kadar arsa olduğunu belgeli buraya yazdım. Özür bile dilemedin mesela ...
Neyse bir daha senin yorumlara eleştiri yazmam. Burada herkes istediğine inanabilir, istediğini yazabilir. Yanlış bir bilgi yazıldığında hakkımın saklı kalması kaydıyla elbette.
Valla ben 100 lot verdim 12.69 dan 55 e kadar emir dustum 57 den zor aldilar harclik kalmadi diye hedef fiyati da 16 dan 17 e cikardim 15,03 tavanmis beni kurtarmaz 2 gün tavan yapsin :)))
Kardesim... kendi ayaklarinin uzerinde dur...!
bak 7.30 da ne diyodun ne oldu...?
yani sizde bir hisse soyleyin ..delikanli gibi diyorum...
oda yok..
son portfoye aldigim carrefoursaya bile gelmissin salliyorsun..
yani sayin kardesim bak ben diyorum. elinde mal varsa sat o dedigin 11 leri goster delikanli gibi..
uzerimden yazi yazma artik yeter.. bizdeki de can...!
bir uc bes on... yeter yahu...
dedigim gibi malin varsa bas 11.60 lere dedigin rakamlara alnini opeyim..!delikanli cocukmus diyim..
sirketi aradin sakladiklari diger arsalarida sorsaydin..!
yani kardesim benden uzak dur.. yazilarima adimi kullanatak cevap verme..
kendi gorusun neyse onu yazarsin eyvallah deriz...!
kal saglicakla..!
Neyse Acemşah usta. Biz gariban bir borsa sevdalısıyız. Kağıt üstünde yapay hareketler yapmak neyimize. Hem ahlaki de değil kişiliğime ters. Gideceğine inandığım kağıdı alırım, gitmezse satarım, az kar buldum mu satarım, zararkes noktasında satarım. Yapay piyasa hareketi hem suç hem de ahlaki değil.
Sen de sağlıcakla kal. Daha da Davos'a gelmem. :-))
Hem usta diyorsun hem de inceden laf sokmaca))) adam açık açık demiş işte, yüzde yüz çıkacak bir hisse söyle diye...
Var mı ? Yüzde 90 artacak diye tahmin ettiğin bir hisse? Söyle de bundan sonra seni takip edelim üstad.
Bu forumun en basit yaklaşım modeli.
Acemşah a takıl, çıkışı yakala, satınca pazarlamacı de, tekrar geri alınca şah olsun)))
Forumda değer üreten , strateji koyan, bilgi aktaran 3-5 yorumcudan birisidir kendisi. Ben kendimi de dahil ediyorum, Bu forumda Acemşahtan daha iyi borsacı görmedim. Benim diyen varsa söylesin de bilelim)))
Asuzu da ilk defa ortak bir hissede denk geldim kendisine. Ordada da hisse çıkınca padişahım çok yaşa, düşünce tu kkak. Bu forumda da 1-2 aydır moda oldu, iyi yazana pazarlamacı iması yapmak. İnsanları forumdan soğutmak için bir ekip var da ustalara saldırı başlatmış havası var...
Geçin bu işleri. Alırsın satarsın. Yapay hareket falan. O zaman sen de insanlara sattırmaya çalışan, spekülatörle iletişim halinde olan brokersın manası da çıkabilir değil mi?
ASLAN
[QUOTE=temelreisim;1753432]Hem usta diyorsun hem de inceden laf sokmaca))) adam açık açık demiş işte, yüzde yüz çıkacak bir hisse söyle diye...
Başkası adına savunma yapman sana bir şey kazandırmaz. Sn Acemşah gerekli mesajı verdi ve ben de gereğini yapacağım. Teknik- temel bilgi dışında bir paylaşımım olmayacak .
Saygı çerçevesinde hakaret etmeden eleştirimizi yazdık, nedenlerini sıraladık.
Bir de şunu ekledik: Yazıya muhatap kişi dışında kimse kimsenin avukatlığına soyunmasın dedik. Hakaret varsa o başka. Kimse kimseye hakaret etmemeli ve ettirmemeli.
Anlaşılmıştır herhalde.
Kirlilik için forumdan özür dilerim. Kalın sağlıcakla.
https://invst.ly/6pp1d teknik göstergeler şöyle deyip konuyu kapatayım. Para tekniği çizer....
14 ten bile aldiklarim duruyor 13 ten de. ama nedense hic korkmadim ...SOZKONUSU DERIMODSA GERISI TEFERRUATTIR..