Sattı kardeşim hepsi sattı.. Bi ben kaldım... Satanlar da pişman olacak belli... Satmayı bırak izle sadece..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sattı kardeşim hepsi sattı.. Bi ben kaldım... Satanlar da pişman olacak belli... Satmayı bırak izle sadece..
Hişşş vatoz gibi dibe yattık bekliyoruz 2 - 2,5 inşallah.
Sessiz ve derinden takip eden arkadaşlar.. Marka maddi duran varlık edinmiş...yarın markada hareket.. ekürisi trnsk de bereket var... Haydi hayırlısı...
Ses yok kimsede 😀
Sükunet yaradı transturk e sessizliğe devam..
GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerek yok yaygaraya herkes işine gücüne baksın...gideceği bir yer varsa elbet oraya gidecektir...:shh:
Arkadaşlar işleme açılmadı mı?Bende fiyat görünmüyor.
Bilgisi olan yok mu?
Saat 10da emir toplamaya başlayacak diyor .öğlen kapanışta işlem olacak benim anladığım .şuan işlem yok
SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahta nın fiyat durumu nasıl acaba
Eşleşme .89
Teşekkür. Eşleşme güzel şimdilik.tavana gerek yok sakin gitsin
Tşkler.,..
Kiymetli arkadaşlar bu rakamlar çogunlukla doğru olmuyor bilginize..
Defalarca tavan gözükmesine rağmen ayni fiyata hatta daha altina indiği oluyor
Tabiki alış satış bir tuşa bakar.
Şirket alımı için değerleme yaptırıyorsun ses yok
Arkadaşlar Görüşlerinizi alalım...
Grup manitasıyla sinemaya gitmiş anlaşılan 😀
Eşleşme TABAN gözüküyor
0,70 eşleşme çok korktum
alırsın .........ytd
Mal kapmaya çalışıyor
Mal kapmaya çalışır ya da çalışmaz ama neden kademeler hep boş ya.... Tabana kadar 35 bin alıcı mı var yani..
arkadaşlar bugün bülten günü arkadaş babasının hayrına 0,91 lere çıkarmadı.ytd
0.72 oldu ha gayret..
Tabandan Tavana.. neden olmasın..
Neden acaba ugur2 çıkarmadı bekliyo
onay çıkıpta mine hanım hissesini aldığı gün 1.-tl olur.ondan sonra yukarısı hisse verildikten sonra speğe kalmıştır.ytd.
aşağı gösteriyorki bugün onay çıkmayacak imajı yaratmak.ytd
70 kuruş civarına gerilerse ben diğer kağıtları da satar transtürk E tamamen geçiş yapar beklerim.. gerisini spek ve mine hanım düşünsün..
Millete sattırmak içinmi acaba ama işlem hacmi çok düşük kimse yemiyo aşağı fiyatlamayi
Olur olur bu hafta olmasa birdahaki haftaya olur
Air senden bir yorum bekliyorum
Onay gelmden oyanasip durur onay geldiğinde 1 tl civrina gelip biraz yatay takılır ta ki yeni gelişmelere kadar bence 1 ay yatay takılabilir kendi dusuncelerim olup asla yatırım tavsiyesi içermez
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olumlu senaryo bu.. 1tl
Fakat olumsuz bir haber gelirse fiyat nereye gelir bu konuyu konuşup haber öncesi biraz heyecan yapsak nasil olur
Aır hizlıda gidebilir bence hemen arkasindan bilanco gelir lider adana gelir nisan gibi ana pazar basvurusu gelir hic belli olmaz tabi patronun hızli gitmesi taratari degil ama piyasa olusursa haberlere göre tutamaz
Arefeyi gösterip bayramı göstermeyiz diyen spek efendi.. Bu kagıda yatirim yapan özellikle bu olaylardan önce yatirim yapan adam karakterinin analizinin tek kelimeyle ifadesi AGRASİF olarak tabir edilir.. Ya hep ya hiç diyen de olabilir.. Yani öyle tabanla tavanla açiklanamayacak kadar karışık ruh halindeyiz.. Farkli bir heyecan kelimelerle ifade edemedim ama gruptaki herkesin anladiğı kanaatindeyim
Amma bu kagidi 1.50-2.00 seviyesinden alip ağlayanlarida görür gibiyim..