de hadi, artık dehh dee spekcimm :oleyo::whistling:
Printable View
de hadi, artık dehh dee spekcimm :oleyo::whistling:
birileri iyi toplayıp iyi baskılıyor, sapka çıkartılır :hah:
Hem toplayıp, hem baskılama nası oluyor ki ..... Toplasa hisse yukarı gider . Şapkadan tavşan çıkarıyor herhal . BJK düşük düşük olmasına ama riski büyük ... Trabzon gibi dümenden de olsa bir bedelli açıklasa soluğu 1.25 -1.30 larda alır . Yoksa 2 tl . nin altı çok cazip . Millet , bedelli medelli açıklanır diye girmiyor hisseye. korku bu.
Toplama tam da böyle olur bir iki kademe süpürürsün sonra aldığın yere ufaktan salarsın..benim gördüğüm kademelerden tam da bu yaşanıyor
Tamam öyle olur ama maliyetler 2--3-4 lira civarında hatta daha yüksek olanlar bile var. Şimdi bunlar 1.60 küsürlerden padişahın sol daşşağı olan speğe hisselerini teslim ediyorlar hemi? O gördüğün alımlar kendi malları . Devir daim yani . Ortada bu fiyatlamadan mal bulamaları imkansız . 3-4-5 liradan sat 1.60 dan topla . Yok öyle bir şey .
Ayıpsın ... Orman efendi bedelli parasını bulabilse hiç affetmez de... Kendilerinde kalan /50 nin parasını nerden bulacaklar? Birde hisseyi daha da aşağı salmayı düşünüyorlarsa dümenden bir bedelli açıklarlar ... Hisse düşer . Milletin umudu kırılır . Sonra bedelliyi iptal ettik derler ve hisse yükselir. Oyun çok yani . Yular onların elinde . Bizler kurbanlık koyun gibiyiz onlar nazarında. Ketenpereye getirecek çok koz var elerinde vesselam. Umarım işler yolunda gider bizler için . Sadece bekliyoruz . Bizim yapacağız hamle ; ya zararına verip kaçmak , yada beklemektir.
aynı fikirdeyim, zaten düşürecekleri kadar düşürdüler, kağıt yıllık yüzde 60 yakın ekside, daha düşse düşse 5-6 düşer kanaatindeyim ama toparlarasa yüzde 100 var bence, kimseye al sat tut değildir..zaman azaldı genelde bu dönemlerde hareketine başlıyor, bekleyip görelim.. :oleyo::whistling:
Evet hisse çok düştü. 7 liralardan buralara kadar geldi. Belki bedelliyi 2-3-4 liralara atar Buralardan yapar bilinmez ... Belki hiç yapmaz . Ben , hisseyi daha fazla düşürmek isterlerse böyle bir numara çekebilirler diye sesli düşündüm. 2 liranın altında BJK alınır diye hep söyledim ama 1.80-1.90 ları kast etmiştim . Bunlar 1.57 ye kadar bile saldı hisseyi . Belki dahada salar kimbilir . Spor hisselerine girme ayları tabiki geçmiş tecrübeye bakarsak . Yinede sağı solu belli olmaz bunların . Alırsanız kademeli ve temkinli alış yapın. Çile çektirebilir. Bol şans.
Bu seviyelerde bedelli yapmaz diye bişey yok bende sizin gibi düşünüyordum lakin T.Spor 1.50 den sanırım %200 bedelli açıkladı şimdi 1.20 yani bunlardaki o.çocukluğunun sınırı yok. dikkat edin derim.YTDeğildir
İki yıldır paranın eriyişini izleyerek bekliyorum spek bakalım kim daha sabırlı.
bugün paralar yatıyormuş futbolculara, bunca zaman yatmaması bedelli için para mı topluyorlar sorusunu akla getiriyor, yoksa futbolcunun parasını bile ödemekte zorlanan yönetim nasıl bedellinin parasını karşılayacak..?? aklımda deli sorular, yakın zamanda herşey netleşecek nasılsa :whistling:
Çok bekledin daha nereye kadar sıkıcan orman çocuğu.
Yazan yok topik boşalmış keyi dökmüşler Neden yükselmeye başladığı belli
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacim düşük dikkatli olmak lazım gidiyorr diye atlamayın.Ytdeğildir
Beni duydu orman çocuğu ufaktan yol aldı.Eee a ss ya ss gidicen elbet.Ytdeğildir
Küçük hesap yapmayın sonra biri gelir hepinizi çizer aç köpekler.
Geç şu 2 üstüne adi hisse.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayırdır şanpiyonmu oldu
Bedelli gelir yakinda gaza gelmeyin derim
yapılandırmanın ayak seslerimi ???????
Orman çocuğu çorba parası derdinde geri çekilir
Düşerken sebep mi vardı? Çıkarken ila ki sebep olsun. Sebep istedikten sonra uydururlar. S.liginde gruptan 1. Çıktı hep düştü. Neyse şu anda elimde olmasa almam asla. Fakat aldık hata ettik bekliyoruz.
Zaten 180-190 gibi aşağı salmaması gerekirdi . Buraların altı feykti . 1.85 gibi biraz almıştım. Sonra 1.57 'yi bile gördük . Spor hisseleri belli olmuyor . Bilseydik sabah 1.62 den alırdık ... Müthiş oyuna getiriyorlar ... Bilemiyorsun . Bol şans herkese .
Çok sevinmemek lazım bugun mal dağıtıyor olmasınlar milyarlarca borcu olan bjk %13 artıyor sonra ağlamayalım
şimdi kimse bilmiyormu bu hissenin neden cıktığını.
Mümkündür . Ya işte piyasa değeri Fener'in ve GS nın yarısına indi . Bunu telafi ediyor da olabilirler. Diğer ikisinin 150 şer milyon dolar , BJK nin 75 milyon dolar . BJK çok düşük kaldı . Yinede her şey mümkün tabikide. Ben sevinmiyorum zarar çıksın yeter bana. Allah önce sevdiği kuluna eşşeğini kaybettirir sonra buldururmuş .... Benimkisi o hesap oldu .
ts nin hareketine benziyor
şapkadan tavşan cıkabilir..
Takıp ettiğim tüm firmalar nerede ise yüzde 30 yaptı..Bu neden yapmasın..diğerlerinde kârı realize ettim..bunun gidecek yolu var daha bence..ytd
Güzel tespit
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin gidecek yolu bencede olmalı. /60 eridi . Hiç olmazsa /30 nu geri almalı yani . Piyasa değeri çok düşük . Dünkü hacim 90 milyon . Bir numara yoksa bu hacim umut verici . Sanki 2.25 -2.30 lara göz kırptı gibi duruyor hisse . Tabiki maç sonuçlarıyla desteklenmesi lazım olayın . Bugün Bursa'yı yenerse pazartesi yükseliş sürecek gibi . Bol şans .
Şenol Güneş sezon sonu ayrılıyor. Bu mu fiyatlandi? [emoji23][emoji23]
şenol güneşin buz dağının görünmeyen kısmı olduğu dedikodusu var. kulübe yüzde 50 ortaklık olarak katarlılar dahil olacak deniyor. bir ara gazeteler yazdı yalanladılar falan ama divanda görüşmeye açılacağı konuşuluyor. divanda üst rütbede olanların mutlaka kulağına gitmiştir. kulüpteki yaşlı oyuncuların birçoğunun gönderilmesi ve şenol güneşin biletinin kesilmesi falan, planlı işler olabilir. tabi böyle bir şey açıklanana kadar hisseyi 5-6 lira yapmadan açıklamazlar orası ayrı. ciddi ciddi bende bu katar muhabettinin açılacağını düşünüyorum, hissede mart ayını beklemek lazım bana göre. ytd
Besiktasin payı 51. Gerisi halka açık. Kendi paylarını satsalar acaba sonuçları ne olur? Yonetim şekli ne olur ? Çok düşünülmesi gereken şeyler var. Ama.boyle bir durum varsa hisse çıkar..
Çıkarmı şakamı yapıyorsun roketler diycektin heralde.Yanlız bu çok ama çok zor bir ihtimal camiada bu kadar çok tutucu geri kafalı adam varken bunu yaptırmazlar.Aslında tüm kulüplerin bu yolla kurtulması ve büyümesi lazım.Bence yapılandırma haberi daha fiyatlanmadı onun için yükseldi gibi.İnşallah Osman91 in dediği gibi olurda herkez bayram eder. YTDeğildir
https://www.google.com/amp/m.haber7....manin-esiginde
Bu olabilir..belkide hisse satışı..Ama hisse satışına ben karsiyim
Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi
Siyah - Beyazlılar yeni transferi
Burak Yılmaz'ın 2 golüyle kazanarak 3 puanın sahibi oldu.
p.tesi olumlu etkilenebilir hisse,
takas analizinde yabancı alışları görünüyor...
yatırım tavsiyesi değildir.