Panik yok.Spek e gün doğdu.Bırakalım biraz oynasın kendi kendine.
Printable View
Panik yok.Spek e gün doğdu.Bırakalım biraz oynasın kendi kendine.
??????????????????
finansman giderler yuksekdı bu dalga daha cok finansman gider yazmaz inş.
Gunaydin.memleketin ekonomik şartlarına tamamen tarafsız gözle baktığımızda sanki borsanın cicim ayları bitmiş gibi görünüyor bana göre.dolayisiyla cicim aylarında bir hayrını görmediğimiz AFYON rezilinden bu şartlar da hayır beklemek cokmu iyimserlik olur.hoscakilin.insallah mahçup olurum.
[QUOTE=osso;2442932]Sayın Ledor21 günaydın,
Ne desek artık kafi gelmiyor.Sözün bittiği sükutun hakim olduğu bir sürece girdik.Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin .
Aynen öyle değerli kardeşim.bu rezil kağıt yüzünden dimyata gidelim dedik ama pirincdende olduk
Bütün ortaklar spek olmuşlar herhalde.Alttan al . 2-3 kademe yukardan sat.Günübirlik iyi kazanç.Beceremedim gitti.
Fotoğrafçı arkadaşımızın sesi çıkmaz oldu nerelerde acaba küstürdükmü yoksa
Bu arada
2018 2, çeyrek bilanço tarihi son
09,08,2018 konsolide olmayan
20,08,2018 konsolide olan
Günaydın Hepinize. Iyi Bir gün olması dileğiyle.
Gel gel gümüle gel
yok. olmuyor. bi rahat vermediler. o şeytan kılıklıyı da vermiyorlar üstüne bir de rahibi istiyorlar. sanki çimento istiyorlar. ikisi ancak 4 torba çimento eder. üstlerine betonu döküp okyanusun en derin çukuruna atacaksın.
buranın içi boşalmış. kimsede hisse kalmadı mı.
Günaydın.papaz efendi konusu bitsede bizim rezil kağıt rahatlasa .hoscakalin.
Günaydın papaz muhabbeti bitse bile ekonomimizle çok uğraşıyorlar Allah sonumuzu hayır eylesin bu ortamda borsada olmak pek mantıklı gelmiyor bana tabi kişisel kanaatimdir ytd
benim aldığım 1 lot için mi bu kadar düşünüyor. yok yok daha almam. söz. aracı kurumumdan korktu. ytd
Dünkü çıkışın ne kadar yapmacık olduğunu anlamak herhalde zor olmasa gerek ti
beklenti ne idi ki 5.98 ye kadar çıktı
Offf offf afyon gençliğimi yedin bitirdin:(((
1.2.3....ses kontrol.
Bir yazdaha böyle mi geçecek kış gelecek bahar geçecek beklemekten ömür bitecek yaz gelecek kış gelecek ömür böyle geçecek
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdayız beklemeye devam dostlar...
cok bekletmez merak etmeyın tabi ne beklediğinize bağlı. dolar patlıcak yine bu da elde patlar
Günaydın değerli arkadaşlar.Siz siz olun sağlığınıza iyi bakın.Sağlık herşeyden önemli.Ufak tefek yaşam sorunlarını kendinize dert etmeyin.Hele hele bu rezil kağıtla ilgili yaşadıklarımızı hiç dert etmeyin. Bir gün mutlaka bu kağıt kendine gelir ama sağlığı kaybedersek kendimize gelemiyebiliriz.Hoşça kalın.
bu hisseden bi b.k anlamış değilim. 5.92 çık sonra buralara in. tepki verme. cins.
Endeks 97 bin millet zengin oldu.Biz alçak sürünmr dvm...
Kıpraşma olacak gibi bugün?
saatlik tamamlamak üzere. hadi be biraz moral. 9.94 nere 5.74 nere. o da nazyana nazlana
Hadi insallah ortak
Emniyet kemerlerinizi bağlamayı
Unutmayın... iyi uçuşlar...
grafikler çok güzel. ytd
ilk yarım saatlik hacim iyi. ytd
Arkadaş lanet olası kağıt çıkta ASLAN da peşine takılsın. Kuyruğun olmaktan kurtulamadı.