Küçükken tımbır tıp oynayarak büyüyen insanlarız ...
Sessizlik bazen güzeldir...
Bekleyip görelim...
Bi de mevzu belli ,mevzuat belli
Umarım hepimiz için güzel olur herşey. ..
Printable View
Küçükken tımbır tıp oynayarak büyüyen insanlarız ...
Sessizlik bazen güzeldir...
Bekleyip görelim...
Bi de mevzu belli ,mevzuat belli
Umarım hepimiz için güzel olur herşey. ..
Migros 2017 sonu 15.3 milyar satış- favök 784 milyon tl (halk yatırma göre ) hedef 40 tl yuvarlak sermaye 200 milyon alsak 8 milyar tl Pd si
Şok market 2016 sonu 6 milyar tl satış Favök 118 milyon tl 3 milyar dolar halka arz olacakmış yani 12 milyar tl iki degerleme raporuna spk oluru verir
Bende bu haftaya kadar bihaberdim bu hissseden.Grafiklere bakarken ,haftaligini begendim.Hic elimde yoktu.Forumuna abone oldum.Hizlica okudum.Azar azar aldim iki uc gundur.Insallah hayirli olur hakkimizda.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herhalde aranizda en az lotu olanda benim.😎😎😎😎😎
Trene en son duraklarda atladim.Insallah sonuda ,hakkimizda hayirli olur.
KADEME paylaşabilecek arkadaş var mı?
Genel Kurul Tipi
Olağanüstü Genel Kurul
Karar Tarihi
05.01.2018
Genel Kurul Tarihi
02.02.2018
Genel Kurul Saati
14:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih
01.02.2018
Ülke
Türkiye
İlçe
ÇİĞLİ
Adres
Yeni Havaalanı Cad. No:40 35610 Çiğli/İzmir
Ben bu aralar bizim kagittan cok migrosun yukselmesini takip ediyorum.malum onunda yukselip 30 lari asmasi bizim icin onemli olacak birlesme olursa.. Aklima takildi bunlar bizi kottan attiktan sonra birlesmedende vazgecerse diye o zaman halimiz cok kotu olabilir.ortada kalmayiz insallah.tek yol bizim icin adil birlesme 0.30 bence ideal oran. y.t.d
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas alabilirmiyiz
Kottan ne zaman çıkacak bilen var mi
migros çağrıda %98 i bulamayacak gibi.
o zaman kolaylaştırılmış birleşme yöntemini kullanacak büyük ihtimalle.
Bu yöntemi bilen var mı
işler nasıl ilerliyor
değerleme raporu nasıl yapılıyo
birleşme oranı nasıl hesaplanıyor
bize avantajı ne dezavantajı ne
bilen varsa anlatsa
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok bulmasi imkansiz bu saatten sonra zaten kolaylastirilmis birlesme istedigini duyurdu. Insallah olmaz bizim icin kotu olurr. 1 e 10 vermek istiyorlar gibi.Bizim icin tek iyi yöntem ozkaynak yontemine gore birlesme.eger bu olursa 0.3 falan olabilir insallah..mart ayinda hersey netlesecek. Agustos ayina kadarda insallah hersey belli olacak. Satmayalim bekleyelim, sabredelim. Y.T.D.
AĞUSTOS ayından önce biter ve biz sabırsızlıkla beklediğimiz Migros hissemiz olacak.Hissedeki baskı iyi bir orandan birleşme olacağının sinyalini veriyor. y.t.d dir
http://www.hisse.net/topluluk/showth...40#post1612740
Haftlık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hise seçin
1 hafta yarışalım.
Kipa hisseleri hangi tarihten itibaren borsada işlem görmeyecek bileniniz var mı
2 şubat genel kurul tarihi, 5 iş günü zorunlu çağrı başvurusu , 9 şubat desek, 10 gün sürse, onayları kabulü vs, mart ortası nisan başı başları gibi çıkmış oluruz tahminimce , ondan sonraki 4 ay d*****n kuyruğu kopacak bizim için , inşallah adil bir birleşme olur 0,30 oran bence çok adil olurr, (özkaynak yöntemi baz alınarak ) bekleyip pes etmeden sabırla inşallahh, Y.T.D
eylül ekim kasım üç ay bilanço Aralık 29 geldi..
Aralık ayına ait tek aylık bilanço hala gelmedi neden se ? genel kurul kadar gelir inşlh çünkü gayrimenkuller için degerlemeler görmüş olacagız bu bilanço da aklımıza takılan sormak için son genel kurul olacak.
Şimdi GK hazırlık yapalım...
kayıtlara geçmesi anlamında hangi soruları soralım...
....
beyin fırtınası yapalım...
ironi = inori
Ek 14271
e-Genel kurul oylamamı yaptım.
Tahmin ettiğiniz gibi hepsi RED.
filmin sonunu beklemeye devam.
Kipa'yı kottan çıkarma ve çağrı işlemleri sonrası birleşme Mayıs 2018'de diye planladıklarını duydum. Kipa'nın tüm g.menkulleri satılacak. Yaklaşık toplam 2 milyar TL gelir bekleniyor. 2018 ilk çeyrekte Kipa'nın kara geçeceği öngörülüyor Migros yönetimince. Ciddi oranda personel azalttılar. A'dan z'ye tüm süreç ve operasyonu elden geçirdiler. İşe yarıyor, karlı bir Kipa , Tesco'nun elindeki müzmin zararda olan Kipa'dan daha kıymetli olacaktır. Not: Bu bilgiler yatırım tavsiyesi değil, yatırımlarınızı kendi akıl ve bilgi süzgecinizden geçirerek yapınız. Faydalı olması dileğiyle,
hareket başlıyor mu ne? :)
Cumaya kadar elimizdeki mallari kapmak icin fiyati yukseltecekler muhtemelen.dayanalim , kanmayalim bu yemlemelere sonrasi icin birlesme guzel olacak insallah.sabirla beklemeye devam arkadaslar Y.T.D
İstedikleri kadar yükseltsinler vermem birleşmeyi bekliyicem. Yılmayınnn yıkılmayın Ky 😀😀
2000 daha koyduk kenara tuciş emmi hazırla hisseleri yeni ortaklar geliyeee [emoji41][emoji41]
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Acemsah üstadın dediklerini hatırlayın ve malınıza sahip cikin 3 3,5 larda da gaza gelmeyin bence YTD
Sonuna kasar ben beklemeyi dusunuyorumm
Bir kaç sayfa okudum yorumları gerçekten çok komik şeyler yazılmış 12 ler filan zikrediliyor, hiç birşey bilmiyorsanız açın borsa şirketleri kottan nasıl çıkar okuyun 2,56 hesaplanmış zaten ilgili tebliğe göre, istersen satma, lütfen biraz araştırın kulaktan duyma bilgilerle yatırım yapmayın.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen olayi hic anlamamissin. Anlama da bence bosver :-) 12 olur demiyorum ama 2.56 kesinlikle olmayacak sen de vay anasını ben birsey biomiyormusum diyeceksin :-)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlamak için buradayım lütfen anlatırmısınız, nedir beklenti?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlatmislar zaten yukarda oku ogren :-)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.95 üzeri 3.15 ve sonra 3.50 dirençleri var 3.50 üzeri boş ...
Acaba lot toplayabilmek için cuma kapanışa kadar sürpriz yapıp 3.50 üzerinde bir tavan gösterirler mi???
Madem beklenti büyük kimse satmak istemiyor neden daha büyük rakamlar olmasın. Yarın 3 üzeri Ne atıp öyle kapatırsa bir haftaya daha üst perdeden konuşabiliriz...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
[QUOTE=wetrein;1628449]Bir kaç sayfa okudum yorumları gerçekten çok komik şeyler yazılmış 12 ler filan zikrediliyor, hiç birşey bilmiyorsanız açın borsa şirketleri kottan nasıl çıkar okuyun 2,56 hesaplanmış zaten ilgili tebliğe göre, istersen satma, lütfen biraz araştırın kulaktan duyma bilgilerle yatırım yapmayın .
Tam bu zamanlar senin gibi arkadaşlar cikiveriyor..ve de hic birşey bilmiyorsanız diyip devamının da biraz araştırın kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapmayın diyerek...ironiii:)
Hic birşey bilmiyormus 1-2 sayfa okumuş 2.56 fiyatmis araştırmış...hassas.......i..ee sen yatırım boyle yapiyorsan biz yatirmi yapmiyalim..
[QUOTE=lpö;1628655]Ben yatırım falan yapmıyorum hassas..i..e sana. insanları yanlış yönlendirmeyin en mantıklı şeyi söylüyorum, kimseye al sat da demiyorum, al sana tebliğ http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...0131224-17.htm
Oku burda yazıyor ne olacağı niye gocundun bu kadar sana yatırım yapma mı dedim?
Senden önce sallayan vatandaş da aynı tavırda merak etme 1-2 sayfadan fazlasınıda okudum, kottan çıkma dışında başka birşey varmı diyede baktım, hiç bir şey yok, ister al ister sat ister tut ama insanları yönlendirme.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar;
Önceki grafiğimizin güncel hali;
https://invst.ly/6hlix
2,82 seviyesi iç içe oluşan formasyonlardan yükselen üçgenin direnç noktası idi. Dünkü hareketiyle bu direnci kırmış gözüküyor. 3,05 seviyesinden sonra yükseliş kalıcı hale gelebilir der grafik..!
Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..!
[QUOTE=wetrein;1628662]Sivrisinek gibisin yatırım yapmiyorsan işin ne burada..ki istersen satma diyerek yatırım tavsiyesi veren sivrisinek mi.. bizde sana alma satma demiyoruz ...1-2 sayfa ve fazlasini okuman kulakdan dolma bilgi olur ...yanlış bilgi ediniyorsun ...12 olmayabilir ama 2.56 cepte egerki sen bu sirketin satış sürecini biliyorsan ben gocunurum...hem gocunma hassas ivmee orası ...tam şuanda bulunduğumuz nokta...
https://i.hizliresim.com/A15jXQ.jpg
Bahsettiğim oluşum 2,95 üstünde 50 kruş marj var... yaparmı bekleyip göreceğiz...