gECEN SEFER GONDERMEDILER BU KAP CEZA ALDIK! HAMINA KODUKLARIM ISINI ADAM AKILLI YAPMIYOR KI! PAZARTTESİYİ BEKLEYELIM BAKALIM NELER OLACAK NASIL OLSA BRUTTEN CIKACAGIZ!
Printable View
gECEN SEFER GONDERMEDILER BU KAP CEZA ALDIK! HAMINA KODUKLARIM ISINI ADAM AKILLI YAPMIYOR KI! PAZARTTESİYİ BEKLEYELIM BAKALIM NELER OLACAK NASIL OLSA BRUTTEN CIKACAGIZ!
[QUOTE=Sasa500;4718618]gECEN SEFER GONDERMEDILER BU KAP CEZA ALDIK! HAMINA KODUKLARIM ISINI ADAM AKILLI YAPMIYOR KI! PAZARTTESİYİ BEKLEYELIM BAKALIM NELER OLACAK NASIL OLSA BRUTTEN CIKACAGIZ![/QU
1 aydır ağır aksak geldi buralara.. tam piyasa koşulları pazartesi hayırlısı olur inşallah
Bugün eksi giden endekse, cuma stresine rağmen tavanda iyi direniyor. Rüçhan önemsiz benim için. Ana hisseye bakıyorum ben :) Pazartesi bol şenlik olur zaten.
pazartesiye güvenme bol bol 31 yakar ****nin evladı :D
35000 alıcı acıldı 10 k gıttı güzelllll
SPK'nın her türlü ceza verdiği ve kontrolündeki yerde olağandışı fiyat nasıl olabilir ki?
Bu açıklama, mevcut fiyat artışlarının doğal talep- arz durumuna göre geliştiğinin ilanı aslında.
Şirket ve SPK aslında "bu fiyatlar piyasada oluşuyor" açıklaması.
Bugünkü satışlarda Ak ve garantiyi gördüm. Alış için kimilerine düzeltme hareketidir.
Daha şimdiden alıcıların sayısı artmıştır.
Hareket devam eder bence.Çünkü 3.990 ları maliyetine yazan alıcılar destek olacaktır.
YTD.
Kent tavan yaparsa yani 543 TL
Kent r 3530 TL olmalı
Bakalım olacak mı?
Herkese bol kazançlar...
Birleşme olmadan verirlerse o zaman iş kötü Aslan çimentoda olmuştu bu hafta dikkat ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkese iyi akşamlar. Fiili dolaşım. 350.249.61 gözüküyor. Bu arada patronun payı 99.46 iken 99.83 e çıkmış.
F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese iyi akşamlar. Fiili dolaşım. 350.249.61 gözüküyor. Bu arada patronun payı 99.46 iken 99.83 e çıkmış.
Bu ne amaçla yapılmış olabilir? 814 bin TL hissesi artmış mı demek?
YTD
Eldeki özet verileri nelirtirsek;
-Pazartesi Brüt Takastan çıkış var.
-Yapı Kredi satışlardan nefesi yetene kadar aldı ancak satış yapmadı.
-Kent, olağanüstü fiyat ve miktar artışı var diye yapılan uyarı üzerine bizden açıklanmamış bir bilgi yok oluşan fiyat ve miktar borsadaki arz talep meselesidir dedi gibi.
-Alıcılı bir pazartesi günü olabilir.
-Fiyat düştü ve yeni alıcılar beklenebilir.
-Birleşmeden önce verilirse aslan çimentodaki gibi durum olabilir uyarısını dikkate alacaz.
-Ana hisse alıcılı olduğu için tavan yapıyor.
-Fiili dolaşımdaki hisse sayısı artmış ve hakim ortağın payı yükselmiş (mi?)
Sonuç olarak ne olabileceği yorumlayabilecek var mı?
Ya da sabırla bekleyip görmeye hazırım.
YTD.
Bu kağıt diğer kağıtlar gibi değil evvela su soruları sormak gerekir
1 patron veya spek uzun zamandır ısrarlı bir şekilde yanastirmadan niye toplamaktadır
2topladigi kağıtları yüksekten satmak için mi yoksa başka amaç için mi kullanmaktadır.
Bence herşey cevaba göre şekil alacak
Yatırım tavsiyesi değildir
Benim verdiğim veriler kap taki verilerdir. Oradan bakıp önce ki ve sonra ki sermaye yapıları nın farklarını görerek değerlemenizi yapabilirsiniz.
Bir de 23.07.2020 bültende e bölüm duyuru ve ilke kararlaları kısmını yorumlamak lazım. Zaten bundan sonra ana hisse ler ykb ye geçti zannedersem. Neyse mevlam ne eyler se güzel eyler. herkese hayırlı kazançlar.
Kent teki durum farklı aslan çimento ile kıyas edilemez ama megap ve vakıf yatırım ile kıyaslanabilir şayet megap gibi olursa yatay ve düşen seyir izler vakıf yatırım gibi olursa sürekli tavan giden arada bir düşen ama yine tavana bağlayan hisse olur vakıf yatırım 3.5 dan bölünüp 2.5 düşmüş sonra 6.50 soluksuz çıkmış oradan gelen kar satışları ile 4.60 kadar gerilemiş sonra 4.60 dan 15 tl ye kadar giden bir yükseliş yaşamış diğeri megap ise 6.00 dan bölünüp 3.50 açmış oradan 5.00 kadar gitmiş sonra geri gelerek 4.00 civarlarında yataya bağlamış hangisi olur kent için bunu ben bilemem cuma günü zararına satış yaptık ama ben sattım diye de hisseyi kötülemem alttan almak için böyle şeyler yazmam biz rüchan gidiyor diye atladık sazan gibi 3.900 den sonra bir düştü tam düştü zararına mal verdik 3.450 den cuma günü bundan sonrasını bilmek zor
Aslında patron topluyor öngörüsünü neye göre yapılıyor?
Kural olarak, ortak; pay alımı yaptığında bunu KAP'ta açıklaması gerekmez mi? Bildiğim kadarıyla evet.
Böyle bir açıklama yokken HSBC'deki lotların YapıKrediye virman edildi ya bakışımız bu algıya dayanarak,
YapıKredi topluyorsa ortak şirket adına yapıyordur diye tahmin yapılıyor.
Ya bu öyle değil de, banka; Kent'te beklentisi var da alıyorsa ne olacak?
Neyse, bu arada Zafer Bayramımız kutlu olsun.
YTD.
Günaydın herkese.
Cuma günkü Seans sonrasında Takas Saklamada olan veriler
lot olarak (yuvarlama yapılarak) aşağıda gösterilmiştir:
KentE............KentR
Yapı Kredi.... 19.000..........12.000 (Ayrıca virmanla aldığı 2.300.000 lot)
İş .............. 69.000..........17.600
Ziraat..........47.700..........14.600
Garanti........44.600..........22.200
Ak...............33.200...................
Vakıf...............................14.120
Diğer.........136.200..........46.650
Teorık eşleşme 12.707 lotla tavan derınlıgın gözünü sevem nice cezasız günlere...
Yapıkrei mal toplamaya devam ediyor çıkarılacak sonuçu okuyun arastırın inceleyin...
A1 Kent E satıp Kent R aldı Kent R ye prim yaptırıp Kent E ye çevirme ve bunu tavandan satsa adamlar çok kurnaz
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3426 adet R aldı A1 zaten tahtada tek başına
R de 5 kişiyiz
SPK neden bu Kentin Yükselişine izin veriyor.
Serbest piyasa demek başı bozukluk mudur?
2002 yılında %66 110 milyon Dolara satıldı diye hatırlıyorum.
Şu anda 16 milyar 250 milyon Dolar.
Bu hisse satışları ve karlılığa baktığınızda 10 TL civarında işlem görmeli
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bu sabah bütün KentR'lerimle vadalaştım.
KentE ile devam ediyorum ve onları çoğaltamaya da çalışıyorum.
Kısa bir süre daha KentE'den beklentim var.
Kent yarın tavan yaparsa 597 TL olursa
Kent r yarın yaklaşık 3900 TL olur.
Bol kazançlar...
Maliyetimi çıkaracak kadar tavandan satış yaptım. sıfır maliyetle devam arkadaşlar.herkese bol kazançlar
a1 CAPİTAL BEY NE YAPIYORSUNUZ? RÜCHANDA PAC MAN GİBİ BİR PASTA YAPTINIZ?
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Kent Gıda Maddeleri Sanayii ve Ticaret A.Ş. (KENT) payında 01/09/2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle mevcut "Açığa Satış Yasağı"na ilave olarak "Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas", "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması", "Piyasa Emri ile Piyasadan Limite Emir girişinin kısıtlanması" ve "Emir Toplama Aşamalarında Denge Bilgisi Yayınının Kısıtlanması" şeklindeki önleyici tedbirler uygulanacaktır (Tedbir kapsamında ilgili sıralarda açılış, kapanış ve tüm diğer tek fiyat bölümlerinde emir toplama süresi boyunca denge seviyesine ilişkin fiyat, miktar ve kalan miktar değerleri yayımlanmayacaktır. İlgili sıralarda geçerli olacak seans akışı ve seans durumlarına ilişkin bilgi 09/08/2019 tarih ve 2019/55 sayılı Borsamız duyurusunda yer almaktadır).
Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 30/11/2020'dir.
Yok doğru düzgün tek işlem günüydü yine 3 ay hapis cidden bu hisse ile uğraşıyorlar. Hayırlısı olsun.
Şimdi rüçhan için bu tedbirler yok sadece brüt olabilir acaba bugün kim hisse satıp rüçhan aldı:))
A1 sattı ve R de tek başına aldı bu adamlar çok kurnaz yaş tahtaya basmıyor adamlar haberi önceden alıyor olabilir mi?