:oleyo:
:he:
Printable View
Ne demeliyim bilemedim !!! Allah cevrendekilere sabir versin!!!!
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşım yazdıklarını hakikaten gülerek okuyorum. Yanlış anlama hani biraz eğlenelim demişsin ya hakikaten eğlendirdin. Ama bak sana bir tüyo vereyim. Bu forumda ki arkadaşların canı çok sıkkın, bende dahil. Bak ben sana değerlendirmek isterim de dedim. Esrarengiz havalara girmeye de gerek yok. Bu forum kimsenin tapulu malı da değil. Herkes istediğini paylaşıyor. Sende paylaşırsın olup biter.
Trol herif ya=) komik gelmeye basladi zaten!!!
Bu hisseyi sana tavsiye eden sahis basina bela alman icin yaptigini sanmis ama asil belayi bizim basimiza sarmis!!! Cok ayip etti o adam cook!!;)
Bu cümlenden bir de şunu anladım.
Sen bu hisseyi tavsiye üzerine almışsın galiba.
Tavsiye ile araba al, kız al, kocaya git.. Ama sakın hisse alma..
Teknik analiz yap, Temel analiz yap, haber takip et, takas takip et.. Öyle hisse al..
Aman ha.. Tavsiyeleri akıl süzgecinden geçirmeden.. Bilgileri akıl süzgecinden geçirmeden bir şey yapma..
Ama tavsiye üzerine rica edebilir, şart üzerine özür dileyebilirsin.. Troll ağır bir itham oldu be.. :(
Whatsapp grubundan ziyade paylasimlari burda yapsak daha iyi olmazmi?? Sn myplanet??
Aman bana katilma sen=)
Bu başlığı şu anda 20 kişi okumaktadır. (1 üye ve 19 ziyaretçi)
DeliKAN
Güzeel.. Topikte benden başka kimse kalmamış..
Pyalaşabilirim artık grafiğimi.. :)
Not: Trend çizgileri, bazı formasynlar, NU, PU gibi bazı Teknik terim ve bilgiler için Görüş açısı topiğini baştan sona okuyabilirsiniz.. Okumak şart değil.. Ama özür şart.. Rica ise tercihe bağlı.. :oleyo:
sunu bastan yapsaydin kendinide bizide yormazdin neyse bilgi sahibi oldugun belli, yalnizca egolarini kirarsan zaten gerekli saygiyi gorursun insanlardan paylasim icin tesekkurler sana bukadari yeter:) bunuda kimseye yapmam!!!
Özürü unut !!! Ricasiz iş yapmiyorz zaten, Neyse hos geldin bu arada,yalnis zamanda saka yaparsan bizler sakayi anlamaya biliriz ornegin ben!!! Bizim maliyetler yukarda zararlar buyuk hepimiz biliyorz birbirimizi burda... su sakalari 4 tllerde yapsaydin emin ol herkese komik gelirdi!!! Paylasimlarin faydali olur topige şakasizlarindan olsursa tabi!!! Buarada DELIKAN'li adam cok saka yapmaz biraz agir olur[emoji1]
Arkadaşlar askıya çıkan yeni imar durumunun içeriğini tam olarak kimler merak edip gidip baktı? Var mı bakan, inceleyen? Veya MİPAZ arazisi için yapılan düzenlemenin askıya çıkmış halini nereden görebiliriz? İstanbul'a gelmeden yani. İnternet sitesi var mı? Bilgi verenlerin hisseleri tavan olsun.
İbb imar yazın
Askılar gelir
Unutmam.. :)
Sen bana troll dedin. kalbimi kırdın. :(
Maliyetinin yüksek olması alınganlık yaratırsa, maliyeti düşük olanların kalbi kırılır.. :he:
Maliyeti yüksek olanlara da bir çift lafım olacak..
Bu hisse 2.8x lerde MACD'ye göre net satış sinyali vermiş.. Daha üzerinden yakalayanlar ise şanslı olmalı..
Düşüş başlayınca 2.8x leri kaçıranlar için bir kez daha 2.8x görülmüş..
Yok.. biz düşerken aldık diyorlarsa da.. Düşen trend içine girmiş hisse sadece izlenir.. Nereye kadar.. Düşen trend üst bandını yukarı kırana kadar.. Ya da iyi TA biliyorsanız, düşüş-bitti formasyonları görür, ona göre hareket edersiniz..
Yani.. Grafik bakmak.. Az da olsa, basit de olsa T/a bilmek faydalıdır..
En basitinden MACD iyi uzun KY için iyi bir indikatördür.. Mavi kırmızıyı yukarı kesti al, aşağı kesti sat.. Bu kadar basit.. Dip tepe avcılığı yapmamak gerek..
Daha derin indikatörlere ve de formasyonlara hakimseniz daha erken de davranabilirsiniz..
Ben kimsenin maliyetiyle ilgilenmiyorum.. T/A olarak görüşlerimi yazıyorum..
Tepe görüldüğünde de yurt dışındaydım.. Gerçi olsam da burada bir şeyler yazmazdım.. çünkü o zamanlar bu hisse yoktu elimde..
Ama şimdi var.. Maliyetim de 1.7x gibi bir şey.. Bir kaç kez al sat yaptım, biraz daha düşük olabilir.. :)
Niye aldım.. NU gördüğüm için aldım.. Neyi izliyorum.. Düşen trend üst bandını kırıp kıramayacağını..
Bu kadar basit..
Bütün bunları da bilgi edinelim, öğrenelim, geçmişteki hatalarımızdan ders çıkartıp, gelecekte doğru hamleler yapalım diye yazıyorum..
Biraz da eğlenelim diye.. :he: ( Maliyetimin düşük olduğundan değil ha.. eğlenmeyi sevdiğim için..)
Sn.delikan t/a larla ugrasicak vaktim yok benim heleki grafiklerle artik hic ugrasmiyirm gecmiste cok acisini gordum !!!bilmem sana ters gelebilir( ornegin thyde sen 7.li fiyatlarda dusus kanali icerisnde demistin zannedersem 29.sayfada thy topiginin) bende cift haneli sayilari girmeden dusmez demistim neden?? Hikaye saglam 3.havaalani)Tam satariz artik bu direnci gecemez dedigimiz anda o direncler bize kac destek olarak dondu!!! Ben artik hikayeye edere bakiyorm ...heleki mipaz !!!bu hisse arsa muhabbetiyle elimizde hedefimiz yuksek ederini bulur kanisindayiz insallah!!! Gecenlerde ben dahada asagi salacak dusuncesindeydimki halen korkuyorm, ama bi umutla en azindan dususe basladigi yere geri gelir umudu var!!! tamda ogun( yurtdisina cikiyodum havaalindaydim dedim artik ucus basladi)megerse bize ucurmus hisseyi=)) neyse ben hikayeciyim yatirimciyim beklemeye devam ömür yettigince !!! Saygilar sanada bol kazanclar insallah
05414083633 ekleyebilirsiniz teşekkürler..
1/5000 lık ımar bunun 1/1000 lık nazım imara daha dönüşmemis. Daha hâlâ buğday degirmende un makarna olmamış daha
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
THY'de TOBO'yu görüp grafikle paylaşan ilk kişi bendim herhalde..
29. sayfaya bir bakayım.. Tam hatırlamıyorum ne dediğimi..
Ama.. Ben çok hızlı hareket ederim.. Yani.. %3-5-10 geri çekilme hissedersem değerlendiririm. Belki kısa vadeli bir yorum idi..
Ama THY'de 8 maliyetli kişiler bana PM ile soru sorduğunda "Sabırlı olun.. Maliyetinizin üzerine çıkacak dediğimi hatırlıyorum."
29. sayfaya bakayım..
Bir de T/A cı yanılmaktan korkmamalı.. Yanılgısını saplantı yapıp ısrarcı olmaktan korkmalı..
Yanılmışımdır, olabilir..
Zaten T/a tek başına hiç bir anlam ifade etmez.. Temel analiz, haber, beklenti, küresel etkiler gibi gibi faktörleri de değerlendirmek lazım..
THY deki bahsettiğiniz yazımı bulamadım..
Peki sn. delikan paylastigin grafikte alttan yükselmis ve düşüş trendine degmis yani bu düşüş trendini kiramazsak yine asagimi demek istediniz ?? Ne cikartmaliyiz mipaz grafiginden?
boş boş yazmayın bu hise nisan mayısa kadar 7 ler ytd
Düşüş trendinin üst bandını yukarı kırmayı (en az) bir kez daha deneyecektir.. (denemeli)
Eğer kırmaz ise güç toplamak için yatay-aşağı hareketler gösterir.
Ama son günlerdeki hareketine bakılırsa bayaa iştahlı görünüyor..
Not 1.: Tavsiye değil.. Görüşümdür.
Not 2.: Olağan dışı bir olay olmaz ise..
Not 3: Özür bakii.. :oleyo:
çok açık sözlü oldu bu tekkon:))
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelirmiki
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iste zaman gosterecek bos konusani sn.beytullah kardesim insallah sn tekkonun hedefi tutar:)
Olmez kalmaz isek buralardayiz dogru diyon
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayaller ve umutlar..Kalbim dayanırsa bu hissenin gel gitlerine inşallah o günleri de görürüz..
Sn DeliKAN grafik ve düşünceleriniz için teşekkürler.Umarım düşeni kıracak..Hedef ne olacak o zaman? Yad tersi durumda nereye kadar iner?
Yemekteyim. Gelince cevap yazarım.
Sn tekkon neye göre 7 , inşallah demekle beraber , bildiğiniz birşey var mı diye sorayım.
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğrusu bende 7 TL olayını merak ettim.Gönlümüz evet derken temel dayanağını da bilmek isterim 😀