Cümleten Selamlar, hayırlı işler, bol kazançlar değerli arkadaşlar.
Printable View
Cümleten Selamlar, hayırlı işler, bol kazançlar değerli arkadaşlar.
13,23 den satıyor...13,15 den alıyor... takozcu devreye girdi yine.
sıkıntı yok biliyorum üretim parkurunuda ihracat daha iyi iç piyasadan yok arabası yok şöförü derken koy gemiye salla gelsin dolarlar.
piyasa açıldığında yurt dışı işleri fabrikayı full kapasitede çalıştırır düşüncesindeyim.
doviz bazlı fiyatlar şişeceğinden tabiki iç piyasa cirolarda bayağa farklılık gösterecektir
seneye çok farklı bilançolar ve piyasa değerleri olacak bir çok şirketin
millet istiyor herşeyin değeri aynı kalsın da olmuyor.
Dolar düştü ya fiyatıda şimdi o baskılıyor sanırım, borsalarda şişmeye devam ediyor biz düzeltme bekledikçe, bu gidişle ekleme yapamayacağız anlaşılan, olan eldeki nakite olacak 😀
teamsah biraz verecektim vazgeçtim :cool:
Ben malları yolladım akinonya takasına
bizde akinonyaya giden mal geri gelmez
robotada para bıraktım düştükçe alsın diye
işimize gücümüze bakalim ne hali varsa görsün.
Şans yok Şans.
Ahırda bir sürü delipoyraz kısraklar varken, gelmişiz bu sütçü beygirinin alnından öpmüşüz.
Dayanamadım bir miktar ekleme yaptım, bu endekste bu coşkuda birde kanal İstanbul muhabbetleride dönmeye başlamışken şu an için en kötüsü nakitte beklemek sanırım.
50 kuruşluk dardanel bile 11 lira oldu. hay ben senin gibi taktanın taaa .............
Assolistler en son sahneye çıkarmış, bizimkide o havada herhalde, bir gidecek pir gidecek sadece zamanını bilemiyoruz.
Cümleten günaydın değerli arkadaşlar. Hayırlı işler bol kazançlar.
Her keşe benden çay. :)
Millet gitti aya biz kaldık yaya, yapacak birşey yok, beklemeye devam.
Bu endekste bu beklentilerle bu baskı normal değil, kenardaki nakite dokunmadan kısa vade iyi prim yapan diğer hisselerden yavaş yavaş çıkarak buraya destek atmaya devam ediyorum, bakalım malmı toplayacaklar malmı kaptıracaklar göreceğiz.
lem arkadaş bende mi bir kısmetsizlik var çözemedim. hangi taktadan çıktıysam uçtu...hangisinde kaldıysam düştü.
benimi takip ediyor lem bunnar.
10 trilyonum yok ki anasını satayım...tüm küçük yatırımcılarını kurtarayım bu minnoştan. ne lan bu diyeyim.
Walla varya bir olsa.... hemen çekerim 45'e... burdan da sorarım yetermi arkadaşlar diye......sonra serbest bırakırım taktayı..benden bu kadar derim.. nereye giderse gitsin mendebur.
birazda sevap lazım adama değilmi ya...... son 10 yıldır mahvettiniz lem milleti.
Şu an % 70 nakit (döviz+altın) % 30 borsadayım, olurda borsalarda ikinci bir dip yaşanır ve 9-10 liralardan alım fırsatı verirse nakitin tamamını Nuha gömmeyi düşünüyorum.
önden gyo ları koşturacaklar ardından sıra bu minnoşa gelecek heralde.
Cümleten hayırlı işler, bol kazançlar değerli arkadaşlar.
Emre Küçükçalığın 75.000 lot borsada işlem gören tipe dönüşüm haberi gelmiş dün. Ondan öncede 50.000 lot mehmet özkan diye biri aynı işlemi yapmıştı.
Bu haberler için bir yorumu olan var mı ?
Nuhcm için fazla bir miktar değil, şöyle milyon lotlar gelse yine mirasçılardan falanda bayram etsek yine.
Aslında neden sattığı hakkında detaylı düşünmek gerekir yani biz küçük yatırımcılar şirketin değerini içerdekilerden daha mı iyi biliyoruz ? Küçükçalıklar yılların kurdu yaş tahtaya basmayacaklarına adım gibi eminim. Ancak anlaşmalı satış yapılacaktır birine devredilecektir o zaman anlarım.
SİNEK KÜÇÜKTÜR AMA MİDE BULANDIRIR.
Satmak isteyene kimse birşey diyemez, 3 milyon lot malı satıldı iki sene önce, o zaman fiyat bilinçli olarak 9 liralardan 6-7 liralara çekildi malı en alttan alabilmek için, bizde az birşey faydalanmıştık bu operasyondan, şimdi bu rakamlar onun yanında çok az, fazla baskı oluşturmaz bence, zaten değerinin altında işlem görüyor, kapış kapış gider yine, keşke çekseler 9-10 aralığınada dediğim gibi eldeki nakitin tamamını gömsem, onlar belki elindeki malın kıymetini bilmiyordur veya başka hesapları vardır ama biz malın kıymetli olduğunu biliyoruz.
https://www.linkpicture.com/q/IMG_20200530_122816.jpg
Kamu bankaları yeni konut kredisi paketlerini açıkladı. Çimentoda önümüz açık.
Haftasonu şöyle bir baktım, fiyatını sekiz ona katlayan onlarca hisse var bistte, cuma günü çimentoların bir kısmı tavan olmuş, onlarda bile ikiye üçe katlayanlar var, biz buraya konsantre olup paramızı bağlamışken millet resmen malı götürmüş 😀
Neyse bununda zamanı gelecek elbet, daha önceleride yazmıştım, sosyal medyada fazla yazıp çizeni reklam yapanı yok, herhalde sebebi toplanamamış olması, buralarda durdukçada toplanması çok zor, aslında bu durum benim gibi sabit gelirliler için çok daha iyi, millet uyanmadan biriktirmeye ve temettülerimizi almaya devam edip bekleyeceğiz yapacak birşey yok.
Kanal İstanbulu akçansa yapacakmış, bizde armut toplayacağız 😀
bugun bıle sıdık zoruyla cıkacak hepsı tavana gıttı yuh artık
Hiçbiri Nuhun eline su dökemez ama son günlerde diğer çimentoların çok gerisinde kaldı, bu karlılık ve beklentilere rağmen. Ara sıra geyik yapıyoruz ama gerçekten sinirleri zorlamaya başladı artık.
benim çıkmamı bekliyorlarsa; 3 yaşındaki torunum Seyfinin çükkünü alırlar.
bu ve buna benzer olayları kaç sefer yaşadım sayısını hatırlamıyorum....
endeks: 30binlerdeykende...50binlerdeykende...63binlerdeyk ende...72binlerdeykende...82binlerdeykende...(Son düşüş 82bin dahil değil onu saymıyorum.) 100bindeykende...120bindeykende hep çimentolar giderdi... bu öyle mal gibi bakardı.
onun için kanıksadım....sevinmek için 7,58 den yedeğini (ÇİMSA) aldım onunla mutlu oluyorum... bu hayattan soğutur adamı. AAST.
Çok yükselmesi diğerlerinin daha iyi firmalar olduğu anlamına gelmez, ancak diğerlerinin yükselmesi yarın birgün nuhunda yükseleceği anlamınıda gelmez. Yükselen hep yükselebilir nuh hep düşükte kalabilir.
Önemli olan azda olsa bu işten anlayan birilerinin önüne bilançolar ve faaliyet raporları konduğunda yatırımcı yatırımını hangi firmaya yapar bunun tespitidir.
Çok ilginçtir bu hisseyi bilen yok veya bizim bu hisse hakkında bilmediğimiz şeyler var. Haziran ayında konut satışları patladı müteahhit firmalar stoklarında bulunan daireleri tüketecektir. Ben NUH tan ümitvarım.
Son 10 yılda egeeni 9-10 liralardan, hektaşı yüzde yüz bölünmeden önce 2 liralardan, logo yazılımı 2 liralardan, gübre fabrikalarını daha bir yıl olmadı 2.5 liralardan almışlığım var, bunların hepsini büyük beklentilerle alıp aylarca bekleyip asıl hareketleri öncesinde %10 %20 gibi çok az karlarla satmıştım, şimdi geldikleri yerleri gördükçe pişmanlığımı kelimelerle anlatamam, daha fazla üzülmemek adına şu anki fiyatlarına açıp bakmaya bile korkar oldum. Şimdi aynı pişmanlığı burda yaşamamak adına sağlığım ve ömrüm yettiği sürece bu kağıdı sıkı sıkı tutmaya ve biriktirebildiğim kadar biriktirmeye yemin ettim, inşallah bu yeminimi bozmam, inşallah diğer hisselerdeki beklentilerimde yanılmadığım gibi bundada yanılmam.
Ata yatırım yüklemeye başladı yine