Ama ufkumuz Merzifon’un hatta Türkiye’nin ötesine uzanıyor.†Laçin’e göre bu aşamadan sonra Silverline’ın hedefi oldukça net: “Üretim, kalite, marka ve yönetim olarak iç ve dış piyasada birinci sınıf bir dünya markasına dönüşmekâ€.
Printable View
Ama ufkumuz Merzifon’un hatta Türkiye’nin ötesine uzanıyor.†Laçin’e göre bu aşamadan sonra Silverline’ın hedefi oldukça net: “Üretim, kalite, marka ve yönetim olarak iç ve dış piyasada birinci sınıf bir dünya markasına dönüşmekâ€.
Abi neler oluyor
Ne olacak tali yoldan otobana girerken sağını solunu kontol edip,yola öyle girmek lazım, bizim şöfor , tam gaz otobana girince bariyerlere çarptı sendeledi ama yola da girdi sayılır , belki bu savrulmada camdan dışarı fırlayanlar olmuştur
Sen ne yapıyorsun abi
Gördüğün gibi trübünden seyrediyorum sakin sakin
Akşama nasıl kapatırız abi
Ben günlük , haftalık kapanışlara aldırmıyorum , en önemli şey benim için takas takibi
Sende takas takıntısımı var abi, geldiğinden beri takas diyor başka bir şey demiyorsun
Takas takibi çoook önemli hisseyle birileriinin ilgilenip ilgilenmediğini görürsün geleceğe dönük yatırım planı varmı yatırımcıların diye
E şimdiye kadar ne gördün
Bu sabah gördük ne olduğunu
:cool::cool::cool: YTD
Şirket son yedi yılda tasarım ve fonksiyonellik alanında 104 uluslararası ödül aldı ve senelik 10 adet olan piyasaya yeni ürün sürme ortalamasını 2015’te 15’e çıkardı. 2014’te Turquality destek programına dahil olan Silverline, Haziran 2016 itibarıyla tüm ürünlerinde A enerji sınıfına geçen ilk ve tek marka oldu.
Ancak Mustafa Laçin asıl sürprizi ileriye saklıyor. Laçin, arge çalışmalarına 16 milyon lira yatırım yapan şirketin mutfakta koku ve ses akustiğinde devrim yapacak iki proje üzerinde İTÜ ile birlikte çalıştığını ve yakın gelecekte sektöre çağ atlatabileceğini söylüyor. Projeler ses gücü düşük, ses kalitesi parametrelerinin en iyi olduğu bir davlumbaz ile ozon gazı yardımıyla koku moleküllerinin parçalanmasıyla kötü kokuların yok edilmesini hedefliyor. Laçin mutfakların en büyük bu iki sorununa çözüm buldukları takdirde dünya piyasasında ciddi bir sıçrama yapacaklarına inanıyor. O
Müşteri deneyiminde değer yaratıyoruz Müşteri deneyimi çözümlerimizle, iş hedeflerinize ortak oluyoruz.
Bugün 38’ine kendi markasıyla olmak üzere 73 ülkeye ihracat yapan şirket son beş yıldır cirosunun yüzde 50’sini ihracattan elde ediyor. Laçin, “Kendi markanızla ihracat yapmak çok zor çünkü dünyanın en iyi ürününe sahip olsanız da markanızın gücü, karizması ya da bilinirliği yoksa satamazsınız†diyor ve ekliyor: “Ama Almanya ve Danimarka pazarlarında elde ettiğimiz yerle bunu kırdık.†Zaten en fazla ihracatı Rusya, Almanya, Fransa, Kuzey Irak, Fas, Azerbaycan, Gürcistan’a gerçekleştiren şirketin en başarılı pazarı Danimarka. Yurtdışındaki 2 bin 500 dağıtım noktasının 250’si bu ülkede bulunuyor ve pazarın yüzde 10’una hakimler.
arkadaşlar silverlinenin büyümesinden en büyük etken mağazalaşmasında vede argeye yatırım yapmasından kaynaklanıyor..şirket kendini sürekli yeniliyor....güzel tasarımlar da yapıyor...
mağazacılık derken yataşın geçmişte sık sık mağaza açmasını hatırlıyorum...yataş mağaza yatırımlarından sonra ciroda ve karda büyük sıçrayışlar yapmış idi...
şu anda şirket güzel bir yol tutmuş görünüyor...
Silverline, Türkiye için çok yeni olan tezgah altı ve tavan tiplerinde hibrit ürünleri piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İFA’da tüm dünyaya tanıttığımız Capture ve Flow-in hibritmutfaklarayöneliktasarlanan ilk davlumbaz modellerimiz. Tüketici beklentilerini karşılarken teknoloji ve doğa etkileşimini de ön planda tutuyoruz ve artık dümeni yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneltiyoruz. Bu yönde, uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonunda, ilk hibrit ürünler Flow-in ve Capture modellerini tüketici ile buluşturduk. Silverline, sektörde ilkleri gerçekleştirerek katma değeri yüksek ürünlerle karlılığını da artırma hedefinde.
http://dagitimkanali.com.tr/2213-sil...ime-gecti.html
Mağazalaşma ve Shop’laşma ile birlikte Silverline markasının yükselişi sürüyor, bu konudaki görüşleriniz nelerdir? Mağazalaşma konusundaki hedefleriniz nelerdir?
Şu anda, 25 shop mağazamız var. Bu değişim sürecinde, shop mağazalarımız için “Shop in Shop “ projemizi hayata geçirdik. Projeyi kısaca özetlersek; mağazalarımızın ankastre ürünler konusunda var olan uzmanlığını diğer tamamlayıcı ürünler ve markalarla bir araya getirerek mutfağın tamamına yönelik uzman mağazalar haline getirmek. Türkiye distribütörlüğünü yaptığımız Schock Granit Evyeleri’nin mağazalarımıza entegrasyonu başarılı sonuçlar verdi. Bu yıl, mağazalarımıza entegre ettiğimiz ikinci markamız Fakir oldu. Shop in Shop projemiz kapsamında farklı ürün guruplarında farklı markaları da sisteme entegre etmek için çalışmalarımız devam ediyor. Mümkün olduğu kadar mutfağın içinde kalmak istiyoruz. Bu çalışmalar shop mağazalarımızın gelişimi ve ticaret hacminin büyütülmesi açısından son derece önemli.
Hedefimiz ise, 2017’nin sonunda 50, 2018’in sonunda 75, 2020 sonunda 100 mağazaya ulaşmak. Projemize inanan yatırımcılardan gelen “Shop Mağaza “ taleplerini de değerlendiriyoruz.
http://dagitimkanali.com.tr/2213-sil...ime-gecti.html
Noldu Delta satışa geçti ziraat alışa vay Mec amca sağlam spekle anlasmissin bu sefer sabırlı adamlar iyi iyi
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradaki sinerji hosuma gitti.Sirketi bilenler bilgilerini paylasmada comertler.Hadi benden bi 5000 lot calisir.Gomdum buraya.Arada yazilari takip ederim.Aydan aya.Hadi eyvallah.Subat sonu bakalim neredeyiz.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukari asagi yukarı çok seri hareketler baş dondurucu...bi oturaklı olsa da kalbe zarar vermese iyi olacak
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,61 den bizede 10k lot verdi sağolsun
2,73 ile artıya geçmişiz dostlar...böylece bu düzeltme de burada son buldu...günlükçüler voleciler heveslerini alıp gittiler...bundan sonra daha sağlam çıkması gerekiyor silverlinenin...
ağırlıklı ortalamamız 2,69 da..fiyatımız da 2,73 te...şu anda duruşumuz çok güzel...yukarıdan satmayı başaranlar muhakak gün içinde tekrardan yerine koymaya çalışacaklardır..artık nereden yerine koyarlar bilemem...
keko dostum merhaba tatlı sezonuda açılmış haberin olsun et yedikten sonra iyi gider :)
Ölümüne sevmedik mi sılvır.🤣
Ne sallamış be, var mı dökülen..👏🏻
o degil de, yüzde 4 e kadar düşerken nasıl iç çektim, len para olsa da su seviyeden alsam diye. çıkacagına inanıyorsun ya. para olmadı mı oyle bakıp kalıyorsun :)
2.60 tan 500 lot kapabildim:)
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, yine bir fırsat daha kaçtı gibi, yatırımcılara ne yapmalarını tavsiye edersiniz.
CEVAP:
-Fiyat olarak değişen bir şey olmadı, acele edip atlamasınlar, artık yeni dip:2.60 oldu. 2.60-2.65 aralığından alım yapılabilir.
Sevgili knox, son bir durum patlatabilir misin, müsait olduğunda.
2.7 doldurdu
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar bu paylaşım çok önemli..silverlinenin karlılığının da aslında sırını veriyor...
Mağazalaşma ve Shop’laşma ile birlikte Silverline markasının yükselişi sürüyor, bu konudaki görüşleriniz nelerdir? Mağazalaşma konusundaki hedefleriniz nelerdir?
Şu anda, 25 shop mağazamız var. Bu değişim sürecinde, shop mağazalarımız için “Shop in Shop “ projemizi hayata geçirdik. Projeyi kısaca özetlersek; mağazalarımızın ankastre ürünler konusunda var olan uzmanlığını diğer tamamlayıcı ürünler ve markalarla bir araya getirerek mutfağın tamamına yönelik uzman mağazalar haline getirmek. Türkiye distribütörlüğünü yaptığımız Schock Granit Evyeleri’nin mağazalarımıza entegrasyonu başarılı sonuçlar verdi. Bu yıl, mağazalarımıza entegre ettiğimiz ikinci markamız Fakir oldu. Shop in Shop projemiz kapsamında farklı ürün guruplarında farklı markaları da sisteme entegre etmek için çalışmalarımız devam ediyor. Mümkün olduğu kadar mutfağın içinde kalmak istiyoruz. Bu çalışmalar shop mağazalarımızın gelişimi ve ticaret hacminin büyütülmesi açısından son derece önemli.
Hedefimiz ise, 2017’nin sonunda 50, 2018’in sonunda 75, 2020 sonunda 100 mağazaya ulaşmak. Projemize inanan yatırımcılardan gelen “Shop Mağaza “ taleplerini de değerlendiriyoruz.
Satmadıktan sonra ne kardasındır ne zararda.... Hisse stogunda oylece bekler kagıtlar.... Sırketler gıbı ..... celık alırlar .. buzdolabı yapmadan oylece bekletırler stoklarında .... satmadıkları ıcın ne kardadırlar ne zararda....ancak stok deger dusuklugu var ıse zarardadırlar. dolayısıyla sabahtan bu yana alım satım ıslemı yapmayan dostlar ne kardadırlar ne de zararda. kuyumcu gıbı dusunun olayı . kuyumcular tum malıyetlerını altın cınsınden olcerler , kırayı , ıscılıgı , elektrıgı , vergıyı , dıger malıyetlerı .... altın ıstedıgı kadar ınsın cıksın . onlara sorsanız altın yukseldı ne kardasındır desenız. hıcbırı kardayım demez. toplam mal varlıkları artar ama kar degıldır o . kar ancak altın aldıkca sattıkca yılın bası ıle yılın sonu arasındakı kalan mıktar farkıdır.
bu yılkı kıra malıyetım 1000 gram altın dıye bakarlar ve yılın sonunda kac gram altın kar etmısler ona bakarlar. dolayısıyla yatırımcı da boyle bakmalı . kendıne bır hedef fıyat koymalı ve o fıyata gelınce arkasına bakmadan vermelı .
sadece kar ettıgımız kagıtlardakı karımız kadarını kagıtta "0" malıyet ıle bıraksaydık . ornek verıyorum 5000 lottan 10 tl malıyet ıle aldıgımız kagıt 15 tl ye gelınce 3333 adedını satıp 1666 adedını "0" malıyet ıle oylece bıraksa ıdık , muhtemelen cogu o bıraktıgımız kagıt su anda 100 tl lerde gezınıyordu.....
https://i.hizliresim.com/D74N2o.png
2nci seans
Alışkar Delta 112 bin
halk 70 bin
Satışlar iş 105 bin
meksa 93 bin
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Şu andaki fiyatı nasıl buluyorsunuz abi, acaba ne yapmaya çalışıyor?
CEVAP:
-Fiyatı çok uygun buluyorum, tilki bayıltması yapıyor, alışkanlık yaptı yine.
SORU:
-Bu durum uzun sürer mi abi?
CEVAP:
-Birazdan uyanır sanırım.
Bu hisseden çok umutluyum arkadaşlar, 3 liranın altında her fiyat çok ucuz.
Buradaki işlemler, mağazalar, diğer markaların temsilciliği satışı borsaya açık olmayan SILVERLINE PAZARLAMA'ya ait... Bir yönden iyi.. Mağaza riski yok. Ama diğer yöndende buradan gelecek kar yada CEP TO CEP riski olması nedeniyle kötü...
Tercihim pazarlama ile birleşmesi, mağazalaşmayı da frenchise yöntemiyle yaygınlaştırması...
Mağazanın satacağı her bir ürün, Silver-can endüstrinin büyümesi, bir ürün satışı daha yapması demektir. Pazarlama işin hamallığını yapmaktadır. Fabrika, tesis, know how, lisans ve telif haklarının tamamı bize aittir. Biz olmazsak pazarlama olmaz, fakat pazarlama olmazsa biz yine varız.
Katılıyorum... Pazarlamanın her açacağı mağaza Silverline markasına ve fabrikasına yarar...
Bahsettiğim birleşme olasılıklarının muhtemel sonuçları...
Birleşme olmazsa yada birleşmeden önce açılan her mağaza satılacak ek ürün demek... Endüstriye yarar. Hammallık yok, kiradır carttur curttur, personeldir vb. riski yok... Kabul... Ama bu durumda patronların CEP to CEP riski vardır.
Birleşme olursa CEP to CEP riski kalkar. Kurumsallaşma olur. Fakir satışları Stcoch Evye satışlar vb tüm gelirler ciroya ve kara eklenir. Şirket daha hızlı büyür..
YTD
Pazarlama ile birleşmeyi gönülden destekliyorum. Şirket yönetimine sesleniyorum; Birlikte süreci yönetelim, bilgi havuzu oluşturalım, konsorsiyum kuralım, birleşmenin faydasını, zararını tartışalım. Her türlü desteği vermeye şahsım olarak hazırım.
Izci bey seni okudukca aliyorum yaklasik 1 haftadir
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun. Normal şartlarda (dünyamızda, memleketimizde, şirketimizde, ailemizde veya kendimizde olağan dışı kötü bir durum olmadığı sürece, inşallah hepimiz için duacıyım) bu hissede ciddi bir potansiyel görüyorum. Hisseyi masaya yatırıyorum, sırt üstü yatırıyor, künde atıyorum, olmadı kaldırıyorum, her türlü minder hareketlerini deniyorum, sonra serbest stilden, grekoromene geçiyorum, sonra halter denemesi yapıyorum, toplamda, koparmada ve silkmede deniyorum, her türlü organizasyonda SİLVER-CAN şampiyon çıkıyor.