Madem öyle, yinede senin elinde burdan yatırımcı arkadaşlara size İzmirli grafikçi demelerini öneriyorum.
Printable View
İmtiyazli .... yoksunlari gunaydin.
Üfürükcü yonetim kurulu 13 senedir
milleti biktirdin.Ufure ufure guzelim sirketi batagin icine bile bile surdun.
Kurucu ortagini..by...ky resmen kandirdin ve sogusledin. Bir insan grubunun bu kadar capsiz ve basiretsiz olmasini anlamak mumkun
degil....isin gercegi siz mezar hirsizisiniz. [emoji34] Bunun baska aciklamasi kalmadi gari.
Niyetiniz akibetiniz olsun.
Mezar hirsizlari muhabbetle....
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.cnnturk.com/2010/ekonomi...5.0/index.html
https://www.yeniasir.com.tr/ekonomi/...ik-dev-yatirim
Günaydın,
Şirkette paranın bol olduğu dönemlerde har vurup harman savrulduğu günlerden bu günlere gelindi.
Yazık oldu.
ytd.
Saygılar
Degersizlestirme uzmani mezar hirsizlari..... Bist te Kasim dan itibaren hisse gruplari na bir ayar cekilecek.... Bakalim o zaman yildiz pazardami kalacaksiniz yoksa bir alt kategoriye mi duseceksiniz.....
İzmir in yuzkaralari bence direk yatirim yapilmaz kategorisine alinmalilar.....13 senedir yatirimciya ve Bist e verdikleri zarar dusunulurse.
Fillermi geldi ne..! Tabagi canagi kiracaklar simdi....[emoji28]
QNb den işlemi yapanı ve burada cin olmadan adam çarpmaya kalkışanları ayıklayamıyorsan sen zaten bu işi hiç yapma.Badi, Labbro gelmeden buradaki hiçbirinize inanmam.Esas batıçim profosyonelleri onlar ya da belki zaten hiç gitmediler hep buradalar kimbilir?
Bir de şu akılları sıra herkesi uyuttuklarını zannedenlerin hesabına şöyle 3-6 ay işlem yasağı gelmez ki mesela.Ne güzel olurdu...
http://m.haber7.com/ekonomi/haber/29...40-kisi-ariyor
Bu yatırım gerçekleşme aşamasına gelirse,Manisa Osb ye İzmir'in en yakın noktasında olması sebebiyle Batı gurubuna her anlamda piyango vurdu diyebiliriz, hem arsa ve arazi fiyatları konusunda, hem çimento talebi anlamında, hemde limanın iş hacmi bakımından ciddi oranda faydalanacaktır, halihazırda bölgeye yakın satışa konu arsa ve araziler varsa bunların satışı konusunda biraz daha beklenebilir.
İstanbul-İZMİR yolu yapıldı. Bursa,Bolu ,Nuh çimento hepsi ekmeğini yedi.Ama Batı da tık olmadı.Şİmdi ümit bir fabrika yapılmasına kaldı. Asıl 3 adet HES temmuz da %15 ve yeni gelen yine %15 elektrik zammı ile HES leri para kazanmaya başlar
bu 3 ne alıcı mutlaka gelir. Doğalgazla üretim yapan santraller kapanıyor.Bu 3 HES i bu dönemde sattılar sattılar
Yoksa işleri çok zor.Bu yaparlarsa hem ana iş kolundan ve bildikleri işten çıkmazlar.İlk öncelik bu olmalı.
Umarım yapacakları hamle LİMAN yatımını gibi tam isabet olur.Yoksa gelecekler günler daha zor.
ytd.
Saygılar,
Baştan 3 tane hesi 86 MİLYON USD verdiğini sende biliyorsun. Daha işin başında bur da ZARAR rı yazdılar.
Bir de ihale sürecini izle kaçıncı artırım da kazandılar. Şirketin parasını nasıl çarçur ettiler. Daha YEKDEM le
elektrik satılacağını bilmeyen kurumsal bir şirket var karşınız da. Şeffaf.
Ama Manisa nın gelişmesi şehir içindeki Manisa ya 20-25 dakikadaki mesafedeki ARSASI' nı
daha da değerlendirecektir. ARSA konusu açıldı mı birileri hisseyi fena basıyor dikkat edin derim.
ytd
Saygılar
Borsa İstanbul (BİST) yönetimi dünya borsalarına uyum amacıyla öğle arası tatili kaldırıyor. Peki uygulama ne zaman başlayacak?
BORSAGUNDEM.COM
Borsa İstanbul yönetimi dünya borsaları ile uyum sağlanması ve etkileşimin artırılması amacıyla pay piyasasında sürekli işlem yöntemi işlem gören kıymetlerde halihazırda 13:00-14:00 saatleri arasında uygulanan ‘gün ortası tek fiyat’ ve gün ortası ‘ara’ bölümlerinin kaldırılmasına karar verildi.
Uygulama bir ay sonra yani 4 Ekim 2019 tarihinde hayata geçirilecek. Sürekli işlem yöntemi ile işlem gören kıymetler 10:00 – 18:00 saatleri arasında kesintisiz sürekli işlem yöntemi uygulanacak.
Denize gidenlerin bilgisine. ona göre...:)
Bir hafiza tazeleyelim istedim....
Tarih 29.03.2007 Baticim deki ailelerin yonetiminden memnun olmayan Orascom sirket hisseleri icin 641 Milyon $ dolarlik cagri yapti.
Dolar 1.35 TL ...sermayede 80 M TL..
Sirketin bugunku degeri
Sermye 180M TL hisse fiyati 2.75 TL.
Dolar kuru 5.70 TL...........
Yaklasik 13 sene evvelki TL degerini
bile etmiyor yaw.....daha ne anlatiyorsunuz siz bu .... yoksunlarini.
Mezar soyguncusu bunlar.....
Iyi karar verirlerse gul gibi gecinir gidermisiz...peh be....peh.
Degersizlestirme uzmani bu arkadaslar unuttunuzmu!!??
Miras yedi bu arkadaslar....YD ile arttirdiklari degerler taaaa kurulustan yaw....velevki buda olmasaydi bilanco zararini varin siz hesap edin gari.....
Hala hepimiz yaptiklarindan degilde kendilerine kalan miras arsalardan medet umuyoruz.....
Bu ne idigi ve neye hizmet ettigi belirsiz yonetim nesi varsa satip borsa kodundanda cikmasi hem memleket hemde yatirimci adina en iyi cozumdur. Cok seye zarar verdiler cok vebal aldilar cok....artik yeter.
Gidin kardesim piliyi pirtiyi toplayip gidin artik.
Yine kesip yapistirmaya ve lafi ......
anlamaya devam bugunku dolar kuruyla kalinlastirdigin deger....
641milyon$x 1.35 TL =865 milyon tl
2007 de verilen para.......
641 M$x 5.75= 3.700 milyar tl.
2007 asgari ucret 403 TL.....
Var besabini yatirimci yapsin gari....
Alkol almam....ayran severim ama ....
Hani derler ya ayran ictik ayri dustuk misali dir sizin yaklasimlariniz....
Size bir ara damardan verdiler herhalde ki .....gözünüzün onunde cereyan eden olaylari muhakeme edemiyorsunuz....
Müthiş tek kelime ile.Bende şimdi ki ödenmiş sermayeyi o sıralar telaffuz edilen 20 tl ile çarptınız sanmıştım.Ben yatırmcıyım hesap yapıyorum.Böyle bir hesap olmaz.
Zira kapasite şimdi 2 katı desen bir de onunla çarpalım 8 mlr olsun.Hürmetler ederim büyüğümüzsünüz ya.Zira damar dediniz 4-5 sene önce bir şişe serum takmışlardı.Ona bişey koydularsa bilemiyorum.
Kim neyi muhakeme edememiş herşey arşivlerde var.Kankanıza da selamlarımı iletin lütfen.
Bir sorum olacak.Kayyuma devrettiğiniz sıralar bu hesaplar yokmuydu?
Bir de geçen yazdım kendimi pek iyi ifade edemedim sanırım ; çok samimiyim 500 tane hisse var.Burada kafayı sıyırmak üzere olmaktan iyidir.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/790428
Bakın sayın Cari çimento işini çok iyi biliyorlar,o yüzden fırını iyice soğuttular, ne olur ne olmaz, Allah muhafaza patlar çatlar, ne gerek var....çalışmayan fabrikayı tertemiz satarlar fazla eskitmeden.
Patlayıp çatlaması mevzu değil.Siz mevzuyu anlamadınız Yeni yapılan fırının SİGORTASI .(GK da sordular ,kar kaybı sigortası yapılmamış )
ve Fırını yapan firmanın garantisi.?
Siz yönetimden her yaptığına doğru demeye devam edin.
Nokta kadar menfaat için virgül kadar yatsılmam. Nokta.
ytd.
Saygılar
https://eksiup.com/p/td2357446tnc
2006 yıl sonu bilançosu. Kısa vadeli finansal borç 0 tl...
https://eksiup.com/p/xo235750pext
Bu da gelir tablosu.. Mükemmel.
Şirketin içine edilmiş.
O dönemde ele gecirme için teklif edilen fiyat iyi bir fiyattı ama çok da yuksek bir fiyat değildi. Zaten Mısırlılar fiyatı revize edip yükselttiler. Bunlar 850 milyon civarına işi bağlamaya calışsalardı hem 52 milyon dolarlık saçmalığa gerek kalmazdı hem de grup bu durumda olmazdı. Herkes kazanırdı. Şimdi kim ne kazanacak kim ne kaybedecek göreceğiz.
Biri satılacak fabrikanın ne olduğunu yazabilir mu?
https://eksiup.com/p/js2465162nuy?de...4Uplt5jR246517
Grafikten anlamam anlayan HOCA kısaca herkesin anlayacağı dilden anlatırsa belki faydalı olur.
ytd.
Saygılar.
Hisse ile alakasız şeyler yazılıyor ayrıca üslubumuza biraz dikkat edelim..
Nesi alakasiz.... Firinlarin kapali olmasimi....hem soke hem baticim...
yoksa sokenin satilik levhasimi....
Siz mi karar vereceksiniz neyin alakali olduguna.....
Burada pazarlamacilar patron agzindan yazarken laf yok.... Ky somuren patrona laf oluncami uyariyorsunuz..... Siz ky yi ve paylasimlarini hice sayacaksaniz hic ugramayalim bari....
Sizi alakasiz yorumunuzdan oturu kiniyorum....
Piyasayi kimlere biraktiniz yaw.
Tüm mesajları görebilmemiz mümkün değil bu yüzden Kurallara aykırı yazı varsa bunu yönetime bildir ile bize iletirsiniz inceler varsa gereğini yaparız, onun dışında burası ona buna hakaret etme yada ileri geri sözler kullanabilme yeri değil .. Eleştiri elbette yapılabilir ama kimseyi rencide ederek yada aşağılayarak değil .. Forum kurallarımıza herkes uymak zorunda ..
Sayin Medwig uyarilariniz icin tesekkur ederim...
Saglicakla ve muhabetle.
Saygilar.
Sayin Medwig uyariniz icin tesekkurler.Maalesef saygi ve seviyeden uzak yorumlardan dolayi forumda yazmaktan uzak duruyoruz.Hatta bu uyarilar bircok hisse topiginde ara ara yapilmali diye dusunuyorum.Seviyeli yorumlarin coklugu foruma katilimi ve uye sayisini arttiracaktir.
Batıliman Liman İşletmeleri'nin Liman Revizyonu Projesi ile İlgili ÇED Olumlu Kararı Verildi
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:
İZMİR ili ALİAĞA, ilcesi ÇAKMAKLI KÖYÜ MEVKİİ mevkiindeki BATILİMAN LİMAN İŞLETMELERİ A.Ş. tarafından yapılması planlanan LİMAN REVİZYONU projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiştir. Proje ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Komisyon çalışmaları ve halkın görüşleri dikkate alınarak Bakanlığımızca "Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" Kararı verilmiş olup; İZMİR Valiliği(Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) tarafından kararın halka duyurulması gerekmektedir. Ayrıca, söz konusu projeye ait Nihai ÇED Raporu ve eklerinde belirtilen hususlar ile 2872 sayılı Çevre Kanununa istinaden yürürlüğe giren yönetmeliklerin ilgili hükümlerine uyulması, mer'i mevzuat uyarınca ilgili kurum/kuruluşlardan gerekli izinlerin alınması gerekmektedir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.
Günaydın,
Söke yi satmaya çalışırken, pat diye HES 'leri , LİMAN' ı, birkaç beton tesisi ve ARSA sının satarlar mı?
Hayırlısı ile şu zor dönemden geçebilsek şirkette ,yatırımcılarda, ortaklarda rahatlasa ne iyi olacak.
Lakin ani kur atakları gelebilir endişesi devam ediyor.
Ytd
Saygılar,
Iç çap imtiyaz.....diş çap 2.50 civari
2.78 ustune atıp kalırsa 2.80-2.82-2.86-2.90 -3.00 ve 3.15 muhtemelen test edebilir ytd
nuh - bolu mardin-adana sırada btcım olmalı artık
Sayin Burak17 engelli kosu gibi olmus bu yaw.....adim basi.
Siz mumkunse birde assagi hedefleri
verin de tahta oyunculari bir olcup bicsinler.... assagi hedefleri cok kolay
yaparlar. Nede olsa 13 senenin aliskanligi.
Saygilar.