G kurulda hazırum cetvelinde bakmak gerek.
Printable View
G kurulda hazırum cetvelinde bakmak gerek.
Dayı biz donerı kurbanda kurbana anca goruyoz zaten😀
aga düşmeyen ve çıkmayan hedef icat etti neyse Allahtan pıyasalar bozuk bunada şükür diyelim
https://i.hizliresim.com/ZXrWkV.png
aybaşından bu güne kadar olan pasta
İllaki dönecek diyenler mi haklı?
Yok bu sefer kesin gidecek diyenler mi?
Namık bu kadar göstere göstere götürür mü?
Ters manyel var, göstere göstere gidiyor galiba..
Seç beğen al. Ben rahatım, 2-3 kademe alttan daha fazla alabilirdim. Ama Pts çok iyi kullandı genel piskolojiyi ve 1.11'i kaldırarak arkasından baktırdı. Haftaya daha dikkatli olmak lazım. İyi hafta sonları.
haftaya beklentim "sabır"
3 lü dip formasyonu desek(tam olarak gerçekleşmiş sayılmayabilir) yükseliş eğilimine girmesi lazım ama 3 lü dip denilebilir mi o muamma. :)
Dar bant araliginda insan sabrının sınırlarını zorlayacak derecede yatay giderse, al sat firsatı da vermezse hem yenilerin gelmesine engel olur, hemde biktirabildigi kadar bıktırır ve istedigini alir. Diye sesli düşüneyim. Acemi düşünce diyeyim yatirim tavsiyesi de olmasin :-) hayirli geceler
ne anlamalıyız acaba bu yazıdan benim anladığım
yağmur yağabilirde yağmaya bilirde
kar yağabilirde yağmaya bilirde
güneş açabilirde açmaya bilirde
.................................................
..................................................
çoğaltabilirsiniz hangisi tutarsa ben dediydimdi :kahkah::kahkah:
86 bin borsada hedef 1.15 aheyyy aheyyy aheyyy :evil:
ulan borsa dayına hiç yardımcı olmuyorsun neyseki ağa benden yana :kahkah::kahkah:
ağama bundan sonra laf söyleyen karşısında beni bulur :evil::kahkah::oleyo:
Dayı yine benle uğraşıyon, herhalde mal kaptırdın Namık'a..
Ben zaten buradakilere mesaj vermem gereken yerlerde veriyorum. Ama buralarda iddialı konuşmam. 1.23'ten 1 milyon lot alan adam 1.08 gösterdi. Dolayısıyla yine buralardan alıyo diye kimseyi gazlamam, hele bu piyasada. Ama duruşu iyi görünüyor.
"Ben demiştim" demesini biliriz yeri geldiğinde.. Mesela; bundan bir kaç ay önce Seykm'de bedelli gelebilir dediğimde, bana demediğini bırakmamış, mal seykm'de o kadar toplu ki, Namık bedelli yapıp kendine mi sokacak demiştin. Ben mal toplu değil dediğimde de yine son 1 senedir takas aynı diyip saçmalamıştın. Belki de 1 eneden daha eskiden bahsediyoruz demiştim (ya da bunun gibi bir şeylerdi)
Seykm'de 500 bin lot düştü piyasaya bdayısı. Onun üstüne de %20 yaptı. Çok biliyordun bu işleri ne oldu bak tam 500 bin lotu kaçırmışsın. Bence GK'da patrona yanaş arada sana bilgi üfürsün, böyle giderse Matriks ile kafayı yiyeceksin. Bildiğin tek şey buradakileri manipüle edip trade etmek, bak burada hak veriyorum bu trade işini iyi yapıyorsun.
[QUOTE=cirolix;3467103]Dayı yine benle uğraşıyon, herhalde mal kaptırdın Namık'a..
Ben zaten buradakilere mesaj vermem gereken yerlerde veriyorum. Ama buralarda iddialı konuşmam. 1.23'ten 1 milyon lot alan adam 1.08 gösterdi. Dolayısıyla yine buralardan alıyo diye kimseyi gazlamam, hele bu piyasada. Ama duruşu iyi görünüyor.
yok yok bu borsayı öğrenemiyeceksin 1.23 ten aldı 1 milyon lotu doğru
ama 1.28 den satan. kim alan info . satan pramit ve ağanın yan hesapları
"Ben demiştim" demesini biliriz yeri geldiğinde.. Mesela; bundan bir kaç ay önce Seykm'de bedelli gelebilir dediğimde, bana demediğini bırakmamış, mal seykm'de o kadar toplu ki, Namık bedelli yapıp kendine mi sokacak demiştin. Ben mal toplu değil dediğimde de yine son 1 senedir takas aynı diyip saçmalamıştın. Belki de 1 eneden daha eskiden bahsediyoruz demiştim (ya da bunun gibi bir şeylerdi)
Seykm'de 500 bin lot düştü piyasaya bdayısı. Onun üstüne de %20 yaptı. Çok biliyordun bu işleri ne oldu bak tam 500 bin lotu kaçırmışsın. Bence GK'da patrona yanaş arada sana bilgi üfürsün, böyle giderse Matriks ile kafayı yiyeceksin. Bildiğin tek şey buradakileri manipüle edip trade etmek, bak burada hak veriyorum bu trade işini iyi yapıyorsun.
seykim e gelince öyle yazmışsınki sanki ağa bedelli yapmış
sende bunu bilmişsin gibi bedelli haberimi var yok eeeeee
pazartesi günü info 500 bin lot teb e verdi tek kalemde sende
inanmışsın o matrıx varya o matrıx resmin tamamını ortaya çıkarır
at gözlüğü kullananlar onu göremez
ben hiç birşeyi kaçırmam Allahın izniyle sen meraklanma
ama senin mahalleden haberin yok dünyayı anlatıyorsun
kimin hisseyi manuple ettiği ortada 3 kademe alttan almak için
kendini paralıyorsun resmen
beni yargılamayı bırakta benden bişeyler öğrenmeye çalış
sana tavsiyem 22 yılımı verdim borsaya benim gibisini
bu forumlarda çok az bulursun
günde ortama 15 bın lot işlem yapan seykim i tek kalemde 500 bin lotu
adamın birisi çıkıp alıyor sanki deli şey etmiş adamı
bu kadar cahillikte fazla ama
Çok zayıfsın dayı, ya da CİNsin.. Matriks'e bakıp Info'dan TEB'e giden 500 bin lotu gören o gözlerin, Halk ve Oyak'tan önceki günlerde gelen toplam 500 bin lotu görmez... O lotlar gelmeseydi zaten mecbur bedelli yapacaktı. Neyse iyi oldu, vesile ile bunu da öğrenmiş oldun.
onca yılını boşa harcamışsın demekki patronlar spekle anlaşır
sonra gereği yapılır ama seykimde hareket bıraz erken oldu gibi
seykim in elinde ıdeas ın 750 bin lot a yakın mal vardı
o satılmadan bu harakat ? satılmış olsa seykim güzel kar yazar bilançoya
hemde gerçek kar bak al sana tiyo her yerde bulamazsın
gerçekten onca yılı boşa harcamışsın
Bu guzel tatlı sert atısma ve ilgi palasımı dan dolayı siz utadları saygıyla selamlıyorum.
Sayın crolıx 32 yıllık borsacıymıs maasallah.
2018 eylül den beri borsada islem yapmaya başladım ilk aldigim hisse escom du desem kendinizi iyi hissetseniz ve bize engin bilgilerinizi aktarmaya devam etseniz bizde sizin de bir insan oldugunuzu bilsek ve yanilabileceginizi her zamam aklimizda tutsak ama iyi bir öğrenci gibi ogrenme aşkı ile faydali yorumlarinizi okusak cok mutlu oluruz. Tesekkurler simdiden.
ferdi kardeş yol yakınken borsadan vaz geç kendini buralarda harcatma
borsa kurtlar sofrası işi bilenlerin bilmeyenleri avladığı yerdir
yok ben borsacı olacağım diyorsan da
işi öğrenene kadar ulusal 50 den başka hisselerede girme
hele borcu olan defter değerinin üstünde olana hiç girme ytd.
Bdayim zaten hdfgs ye gireli belimi dogrultamadim. Grafik ogrendik biraz da temel analiz ogrendik dedik girdik borsaya heryer spek dolu. Amma halkb aldık fena çarpıldık:-) 6 maliyetde kaldık. Hdfgs ye de fincan kulp dedik tek yillarda yukseliyor dedik. Patron hisse topluyor dedik takipteyiz yani. Suan halkb da 6 dan terste hdfgs de izlemedeyiz. Neler olacak meçhul artık.
temel en önemli şeydir bi hissede - ben yorumumu hedef için yapmadım
grafik önemlidir ama para herzaman grafiği bozar
temel olarak hedef borsa da en iyi hisselerden biri
patronun hareketleri haricinde tek olumsuz yönü yok
zaten olsa buraya dökecek destanlar yazacak meraklılar da var:)
kimsenin sizi kortutmasına izin vermeyin hisse düşer çıkar ama
mutlaka birgün defter değerine ulaşır ytd.
hedefin bi olumsuz yönü daha var hısselerde spekler cirit atıyor
ama bunlar hedefe gelmiyor gelemiyor neden hiç düşündünüzmü
1 yıldır hedefteyim yaklaşık - buna hiç şahit olmadım
sebebi piyasa oyuncuları birbirlerini çok iyi tanırlar
ağada piyasanın en iyi oyucularından biri üstelikte fınansal okur yazar
ağayı rahatsız etmeye korkuyorlar rahatsız ettikleri zamanda boyunun ölçüsünü alıyorlar
bizlerinde sabretmekten başka çaresi yok ağa ne isterse o olacak sonuçta
gerisi laf ı güzaf
düşen pıyasada kazanamıyorsan kaybetmemenin yolu % 33 .%33. % 34
yükselen pıyasa da bu değişir hayırlı pazarlar
dayı sen 1 yalanı sürekli söylediğinde kabuıl görür diye düşünenlerdensin anlaşıldı.
Bu forumda, bu kağıt gitmez, KY olsam girmem diyeli, 6 ay oldu...
İlk yazdığımda endeks 90 bin, hdfgs 1.15 idi..
Bak ben "gitmeyeceği zamanı" bilebiliyorum (bilebilmişim).
Sen de gideceği zamanı söyle de arkadaşlar biraz para kazansın.
borsada yanılmam diye birşey yok herkes yanılır
ama büyüklük odurki yanıldığını kabul etmektir
19 Mayıs 1919'da başlayan süreç, yaklaşık 1200 yıl sonra tekrar "Türk" adıyla bir devletin kurulmasıyla sonuçlandı.
Takvimler 1923'leri gösterdiği vakit ise New York Times şöyle bir manşet atmıştır:
"BİR AVUÇ TÜRK, DÜNYAYA MEYDAN OKUDU!"