Epeydir herkez sustu, konuşma sırası duroşta, şöyle sağlam konuşsada bizde muhabbete dahil olup ortamı şenlendirsek :))
Printable View
Epeydir herkez sustu, konuşma sırası duroşta, şöyle sağlam konuşsada bizde muhabbete dahil olup ortamı şenlendirsek :))
18 Eylül'den beri yerinde saydığına göre
herhalde bilançoda gene hayal kırıklığı mı var?
olsun dokuz yıldır alıştık artık
aynı şeyleri yaşamaya
bak Anadolu da 18 eylülden beri 13,000 lot satmış:halay:
tarih tekerrürden ibarettir demiş Mehmet Akif Ersoy (haklı tabi)
Nilüfer'den esmer günler yakışır buraya
https://www.youtube.com/watch?v=2geQmsa02ms
Borsada diğer kağıtlar gidiyor diye DURDO'dan kaçan arkadaşlar sonradan arkanıza bakmassınız umarım keşke keşke diye :)
Durdonun altından ya petrol çıktı ya altın madeni 😂 bu ne yatrımlar böyle iki yıldır.. Ama para yok götüremiyorlar 🤪
30.09.2019 tarihli Yönetim Kurulu Kararına istinaden, Heidelberger Druckmaschinen AG (Almanya) firmasından alınacak, toplamda 3.400.000 EUR değerindeki, 2017 model Speedmaster XL 106 8 renk + 2 lak UV baskı makinesi ve beraber çalışacak Vinfoil marka yeni Optima SF110 GF soğuk yaldız uygulama ünitesinin, 30.05.2019 tarihinde alınmış olan 503814 no.lu, KDV ve Gümrük Vergisi Muafiyetine sahip, Yatırım Teşvik Belgesine eklenip teşvik kapsamına alınmıştır.
bu güzel haberle 10.20 ustune atıp kalırsa hareket ivme kazanabilir y.td
götürecekler naz yapıyorlar sanırım
Yalnız milyon hacim enteresan... Şunun şurasında aybaşına ne kaldı, beklerissss...
hareket başlamış bakalım
Dün gece rüyamda ak sakallı bir dede gördüm. Bana durdo durdo dedi. Ama Anadolu önemli dedi. Neden Anadolu önemli dedim😅☺🤣
Tam cevap veriyordu uyanmışım😜🌂
10.20 ustunde kaldıkça devam artık 11.00 lar ytd
Oyak takasında 39.000 lot var. Fon satışı olmasın Oyak.
DURDO.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/794798
Sn diproyal hani aysonu çizcektiniz, çok sabırsız gördüm sizi...
Yalnız fena kavga çıkmış, hacim 3.5 milyon nedir...
Tamam kavga değil, tartışma olmuş diyelim... :))
Ne anadoluymus arkadaş sanki hergun 100 bin 100 bin satiyo topu topu aybasindan bu yana bugun sattığı 5 bin lot mal dahil 11 bin lot mal satmış ama esas bugün veren 98 bin lot oyak büyük ihtimal yatırım fonundan çıkacak bu hafta hisseyi baskılayan devamlı yatırım fonuydu birde yabancı makina satışı oda bu ay 50 bin lot mal verdi bugünkü 18 bin merill satisida büyük ihtimal yabancı takasından düşecek .ytd
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Versinler bakalım, duriş gün gelir bugün verdiklerini çok yukarılardan aldırır, dilerim...
Bugün ne oldu anlayan varmı? Amaç neydi ki acaba? Satıcı koz maça ve full maçada benden mi dedi ne oldu?
Tahtada Bol bol itnelik döndü https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0fbb0c388b.jpg
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel bir atasözü veya tecrübe:
Bir insan, yola çıktıklarını yolda bulduklarıyla değişirse; o yolda buldukları tarafından mutlaka bir gün sırtından hançerlenirmiş.
Sn.Cigerci,
6.5 larda yine bilanço zamanı hisseye atıfta bulunmuştunuz. Hisse 10'a geldi yine bilanço zamanı yine sahalardasınız. Hisse varken her dönem böyle yazıyorsanız. Durumda bir gariplik var demektir. Ama elde kalmadıysa haklı serzeniş. Belli ki; Birilerine atıfta bulunuyorsunuz. Belki de haklısınız kendi açınızdan. Ama oyak satsa ne olacak? Anadolu satsa ne olacak? Birileri bir şekilde karşılıyor. Hareketi yaptıracak olan şey belli. Satışlar artsın, efk artsın yeter. Yönetime olan eleştirilerinizi de hatırlıyorum. Sanırım hala güven vermiyorlar size.
18 ekim 2019: 10.85
25 ekim 2019: 10.78
daha önceki dönüş yerleri
bakalım bugün nereden dönecek
rahat olun merak etmeyin tavan olmaz veya olamaz
tavan olması için para lazım
zaten yıllardır tavan yüzü görmedi
yatırım filan tavsiyesi değildir
rüya gördüm sayın
Metro Holding firmasından bahsediyorsunuz hiç tanımıyorum. Bilgim yok. Sanırım bist tüm bilanço filtrelememde kısa listeye girmediği için pek incelemedim.
Sn cigerci asagida metro nun linkini paylasiyorum. Topigine linki tiklayarak ulasabilirsiniz.. Kolaylik olsun diye son sayfayi paylasiyorum..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...18213&page=924