OYAK satışa devam mı bugünde ? Nasıl durumlar ?
Printable View
OYAK satışa devam mı bugünde ? Nasıl durumlar ?
Oyak ziraat vakıf deniz alıcı
Bofa yatırım ak satıcı
Dün OYAK sattı
Bugün alıyor
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haber akısı onemlı şirketten güzel haberler gelsin alıcı da gelir ytd.
Sabah - 2 den artıya geçirdi birisi ama spek sen ne yapıyorsun dedi ve bastı aşağıya tekrardan
Daha once devre kesip tavan oldugunu da gördük bur da amac stoplas koyan işi bilen Teknıkcılerın malını almak
Yani her turlu oyun dönüyor ytd.
5dk lık grafik te iyi duruyor bir ☕ ytd.
Oyak basladi yine:)
Oyak bugun aldıgını verdı
Tasıyan yok al sat var bugun
Ziraat vakıf her fiyattan alıyor
2018 de ki zirve 6.32 den dondu bugun 47 tl den
2018 ve 2021 de burası dolar da canak olusumu 6.32 ile tamamlanmış gorunuyor ve üzerinde 6.89 dan dönüş ise onay calısma si gibi duruyor
Kısa da ise tobo ve ☕ olusumu mevcut
Yatırım tavsiyesi degildır.
2020 nin modası küçük sermayeli hisseler.
Marshall,serm.10.000 fiyat...325.... Pd...3.250.000
ege end. ,serm. 3.150 fiyat..1.795...pd...5.654.250
jantsa, serm.11.100 fiyat..527.... Pd...5.849.700
konya, serm. 4.874 fiyat..1.520... Pd..7.408.480
göltaş, serm.18.000 fiyat..45,48...pd.. 818.640
çelik hal. Serm.16.500 fiyat..21,50...pd.. 354.750
erbosan serm.20.000 fiyat..47,98...pd.. 959.600
bunların bazılarını almak için ciğer gibi yürek lazım.bazılarını ise......siz bilirsiniz.
Ytd
Hocam onlara gore halka acikligi fazla sanirim bizimkinin
Ama genede yazdiklariniza katılıyorum ve bunun bezdirmece oldiginu nam-ı deger dökme olduğunu tahmin ediyorum
Şöyleki bu hisseyi almadan önce iki hisse arasında kaldim
Ozman egpro 25,27 seviyelerindeydi sanirim
Buzimkini 32 lerden aldim simdi bakıyorum bizimkine yetişti tabiki biraz + 'lari var
Sonuc ne olursa olsun O beklenen harekrti yapacağına inanıyorumRedmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aciklik fazla ama Erbosta mal toplu sekilde patronlarin araci kurumlarinda. , bekleyen uzun vadecilerinde ciddi miktarda oldugunu biliyorum , hareketi yapmadigi takdirde Bofa gunde 3bin lita icin al sat yapmaya devam eder,
Tek care yuksek fiyat akabinde bölünme ..
Ege profili hiç tanımıyorum.Benim ilgilendiğim hisseler 30 u geçmez.Ama Erbosan'ı iyibiliyorum.Bu sene 9 aylık bilançoda çinko kalsim satışları 40 milyon civarında düşmüş.Kasasında 120 milyon parası var.Yılbaşından 9 ayda 16 milyon borç ödemiş.İyi yönetilen bir aile şirketi.Güneş enerji panel işi bittiğinde elk.maliyetide azalır.Son 10 yıldır bana hep para kazandırdı.Temel analizi iyi olan,temettü veren,yatırım yapan kağıtlar ile ilgilenirsen ve de sabırlı olursan mutlaka kazanırsın.Yani sana bir örnek verirsem:Konya tek çimento fabrikası piyasa değeri 7,5milyar TL,Çimsa 5 çimento fabrikası var piyasa değeri 2,5 milyar Tl.Aradaki kıyaslamayı yaparsın artık.Bol kazançlar YTD
Sevgili Yigit,
Bu sekilde onemli bir bilgiyi SPK mevzuatlarina göre halka acik bir sirket öncelikle Kap ta paylasmasi gerekiyor , Yatirimci
iliskilerindeki sekreterinde bu veya bu tarz bilgileri bildigini sanmiyorum.
Ama ilgin icin tesekkurler.
Firmaya baski yapmak iyidir.
yatirimci@erbosan.com.tr'den Yunus bey ile konuşmamdı. Sizde mailleşip öğrenebilirsiniz. Yanlış beklenti oluşmasın diye yazdım hepimiz aynı gemideyiz :)
Şirket aile şirketi olunca atılan adımlar in bir sebebi vardır bu temel analiz de bir beklenti olusur
Madem rutin bir adım neden kac yıldır degerlenmeye tabi tutulmadı
Atıl bına arsa satısı
Hisse alısları
Vırmanlar
Bir seylerın degısecegının habercısı olabılır
Yanılıyorda olabiliriz sadece bu adımların ne gibi sonuclar ı olabılır
Degerlenme normal borsa sanayi şirketlerınde veya baska sektorlerde malı yapısı bozuk sırketlerde ozkaynak guclendırmek İcin yapılır bu şirkerin oyle bir durumu olmayınca baska sonuc cıkmaz bu işten
Yatırım tavsiyesi degildır
yıllar önce egeen kap a hısse alim kararı acıkladı borsa dakı fiyatın gercek degerını yansıtmadı dedi bir fon ayırıp 1 TL ve 500 TL arasında alım yapacağını kap a bildirdi
Hisse 45 TL de islem görüyordu
Burdakı mesajı alan pozisyon aldı. Kazandı. Yonetım tek lot bile almadı ama piyasa ya hem korku hem guven verdi
Tabi mesaj da korkuyu da enjekte etti 1 TL
Hıcbır zaman net olmazlar
Ytd.
7 Dolar dırenc var burası kırılırsa onu acılır
Baska bir dünya olur
Terki joe tut şu borunun ucundan dedik bir türlü desteklemedin yakında renkli Türkçe cinemascop kovboy filmlerine benzer yerli ve milli boruların borusu erbosun şahlanış flimini kapalı gişe seyrettirirler sakın şaşırma ytd
Spek ne Gap bırakıyor ne de onay siz bir is yapmıyor saglam iş cıkartıyor
Bofa meksa vakıf gedik global
43. 33. 33. 24 18
En iyi alıcılar
130 bin alıcı 150 bin satıcılı
Bugun kırılma anı olacak gibi
savas cikacak az kaldi!!
Ne savaşı burda çıkmaz asıl çıkacağı yer Konyaçim birçok kişi ve kurumun takip listesinde 1 numara ana hınzır bir türlü start bayrağını sallamıyor ytd
OYAK'ın işleri mi yine ? Kimler satıcı bugün ? 52.75 tavan görüp ( %10 ), şuan 49.5 seviyesinde ( +%3.13 )
Endeks ekside etkisi olmuş olabilir .
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi