Aynen ortak aynen..ama ben sattim yyapi yi iki gundur üste tavan çekiyor
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Vay vay herkes gitti sen kaldın be Atlas
Kasada 30 milyon nakit var..
Yakında gelir galip efendi..
Ytd
Halip diger hisseler yuklendi..metryo ,avtur
Sanırım hareket başlamak üzere...
İzleyelim haydi bismillah..
Ytd
Zaten geldi tavanladı:evil:,Bakalım yarında çekecekmi ?...1 aydır bekliyorduk,esasında boş geçmezdi çaycı,çoban,bedelliden sonra hiç yüz güldürmemişti öylesine aldık bekliyorduk,55 aşılırmı hesabı yaparken tavanladı,neyse bakalım nerelere kadar çıkacak,530.000 tavanda alıcılı kapattı,demekki yarında tavan,tabiki güvencesi yok,birisi çıkıp takozda koyabilir...ytd.
Yok arkadaş..adam olmaz
hiçde güzel olmayacak
Hadi bir hareket var ..
birine veriyor birini kaldırıyor hep kalkan birseyler oluyor bu galip hisselerinde
Geçende hareket ettiydi geriye geldiydi,bakalım bu sefer nasıl olacak,bölünüş zamanındaki hareketlerin hiçbiri oluşmadı,yani 1.90 hiç görülmedi,üstelik 1.40'larada bir ara demir atmıştı,neyse yukarı gitsin yeter tekrar aşağıya gelmesin dileklerimiz bunlar.
Biz malımızı bilmezmiyiz 1.65 gösterdi,eğerki gideceğim derse 1.80 üstüne atarsa inandırıcı olur,gerçi, orayı gösterip taban çektiğinide biliyoruz:(
Güzel kapanış olsun..
Ben de burdaan vedalastim..kalanlara bol sans ..2,09 a
Dün tavandan hepsini gönderdim ne olur olmaz diye,bugün 1.89 taban yaptı,göstermelik toparladı,bana hiç inandırıcı gelmedi.Galibin kağıdındaysan defalarca düşünmek lazım,öyle uçacak,kaçacaklan zaten işim olmaz ben zaten alacağımı aldım...ytd.
Hadi galipcim..!
2 gün soluklandın..!
Ytd
Faaliyet Raporu (Konsolide Olmayan)A+ A-
Özet Bilgi
Faaliyet Raporu
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/884059
1.51 göstermişti borsanın sert düşüşünde 53-54 topladık bayağı dün 1.80 yaptı,bürütte olduğu için satamadık,bugünde hesaba geçmemiş yarım gün olduğu için,40 k lot almıştım,nereden çıktı bu bürüt,bugün yine 1.80 yaptı:Sad:
Hadi galipcim..!
25 gün kaldı temettüye..!
1 sen kaldın..!
Ytd