Sen de sağlam ewlilik yapmışsın vesselam!! Madem kar rakamı kesmedi e daha burda işin ne derler adama!!
Printable View
Cuma kapanışta elimdekilerin yarısını verdim zaten kardeş merak etme. Yarısını da bilançoyu beğenmiş olanlar için bugün yukarıdan veririz dedik elimizde kaldı.
Amacım elimdekileri millete vermek olsa hisseyi pohpohlarım, insanlar bilinçlensin istiyorum verdiğim bilgilerle. Bilanço bana göre vasat ise vasat diyorum, sana göre iyiyse buyur al mal çok piyasada.
Halk bank belasına gore baya elit bir sayfa bunu bilin
Yakında umarım aksiyon olur
Siyaset yok ne güzel
Kağıdın da siyasetle alakası yok
Pislik yok entrika yok REZAlet yok
Beklerim sessiz beklerim burada
Üç Kağıtçılıkta “yılın” değil “yüzyılın” “ŞAHİKASI” sın patron!!!!
Ne tahtaymış be speği acemi kısa işlerle uğraşıyor citi üzerinden 1 ayda 1 milyon sattı dün gedik 300 bin aldı bugün aynı fiyattan çıktı ne yapmak istiyorlar kendileride bilmiyor.Bu arada tahtaya giren ky ler kısada ekmek yok bu tahtada ona göre girin tahtaya
Ytd
Kağıt bahadır oyalanıyor bi hareket kesin olacak ama bakalım aşağı yukarı
3 aşağı kirmiyo
Kâğıtta ne alan ne satan in cin top oynuyor
Babalar ne yaparsa yapar yoksa bisey olacağı yok
Hababam sınıfında bir replik vardı; Pezuvenk ne demek diye soran yabancıya Şevket Altuğ Merhaba demek diyordu... Ben de patrona Merhaba diyorum.....
Hababam sınıfı yeşilçam’a damgasını vurmuş bir mizah serisidir!! Yazık sana bunu bile okuyamadığın için!! Patron diye bahsettiğim spek’tir!! Ha şirket ve patron da sütten çıkmış kaşık değildir!! Piyasaya satış haberini yollayıp bunu aylarca sürüncemede bırakıp sonrasında SaTıŞ değil amacımız OrTaKLıK diyen velhasıl kelam 1’bir” yılın sonunda mevcut satış/ortaklık sözleşmemiz sona erdi haberini yollayp aylarca kapa konuyla ilgili hiç bir haber yollamayan vs..V.S.. Haberle birlikte 5.40’ları gören satış değil hedefimiz ortaklık açıklamasının sonrasında ekonomik gelişmeleri de kullanıp 2.27 seviyesini test eden amiyane tabirle ky’ya hisseyi “kİtLeYeN” patron-yönetim-spek adı ne olursa olsun sizce NE KADAR DÜRÜSTTÜR???? Ayrıca siz niye bu kadar GOCUNDUNUZ????
gocunma dediginiz şeye ben haksızlık diyorum yanlış diyorum
Yanlışa yanlış demeyeceksek hic yaşamayalım daha iyi
Ayrıca alanen pzevnk dediniz filmi kullandınız
Son cevapta
Yok patron değil spek dediniz
O zaman patron yazmayın spek yazsaydınız
Ben patron olsam size dava açar bilişime suç duyurusunda bulunurdum
Kimse kimseye pzvenk yada onu ima eden yada film alıntısı yapamaz
Size dense bu film ornek gösterilip ne hissedersiniz
Yapılanlar firma politikası dedikleriniz yanlış
Ama bunu boyle suç olan küfürle ifade yanlış
Buna büyük gocunma demek size yakışır
Ben neler gördüm kozal doas karsan hatek halkbank vs vs...
Su sayfadan kat kat fazlasını gördüm ama bi kişide pzevenk demedi !!!
Şuan için görünen 1 aylık takaslara bakıldığında taşıması için ky ye 1 milyon 200 bin lot yüklenmiş anlayacağınız kısa vadede birşey yok gibi duruyor.
ytd.
Egeen, Trakya cam, vesbe 4 fk'larda gezerken, seni 7 fk'da tutabilen nedir çok merak ediyorum.
Hayırdır yazmak için birilerinden icazet mi alıyoruz artık, hele ki patrona sövüp şimdi patronu savunan birisinden?
Biz bildiğimizi yazıyoruz, kimseyi yönlendirme amacımız yok burada. Bilanço vasat dedim bana göre ama bilanço sonrası yerinde kaldı çok aşağı salmadı kağıt. Belki de beklemeye değecek başka bir hikaye var. Herkesin kendi kararı saygı duyarım.
Ancak patrona sövüp, sonra benzer sektör fk sı vererek bu hisseyi ucuz göstererek patron güzellemesi yapanlara saygım yok maalesef. Ha bu arada malum şahıs 5 Ekim tarihli girdisini tekrar okusun ve sözünün eri ise bir daha buraya yazmasın lütfen, nokta.
SPeK SÜzMe O.sPu ÇoCuğusun!!
1 haftadır kimse yazmamış.
Burada geçen yıl yükselirken büyük yatırımcı satarken küçük yatırımcıya büyüük umutlar pompalayarak sattırmamak için uğraşan biri vardı. Onu hatırlayan ve o tepelerden satmayanların içinden acaba neler geçiyor neler...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoya katkım olsun diye yılbaşı alışverişimi Vakko'dan yaptım. Birazda üstüne kağıt aldım alıyorum bugün. Şimdi sayın tahta sahibi bana tahtadan çık mesajı atman için telefonmu vereyim, yoksa sosyal medyadan mı yazarsın ? :kahkah:
Hadi şimdi noel baba hatrına 3,20 ye gidelim istiyorum bıraksanda şu 96 kırılsa... :kahkah:
3 gecse ıyı olacak ama
Dün vakko aldım, aranızdayım, herkese bol kazançlar.
İroniye bak, daha vakkodan içeri adım atmışlığım yok, ortağı oldum. Sanki vakko gidecek gibi duruyor, 10, 15 gün beklerim baktım, bir hareket yok ortaklıktan ayrılırım.
Günaydın bugün biraz daha alalım bakalım. 96 kırarız belki... Bol kazançlar.
Güzel bilançomuzla nice mutlu yıllar şimdiden. Yeni yılda yeniden görüşmek üzere.
Benden başka kimsede kagit kalmamış galiba gelen giden yok
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ufak bir girişle başladık. Fakat haftalıkta hareketli ortalamalarda negatif baskınlık başlamış.
Yıl sonu bilançosunu takip edeceğiz.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/Em8ddZ.jpg
https://i.hizliresim.com/mM6W5y.jpg
Yukari gitmemesi için yk robotu devreye sokuyolar. 2.74 algısını olusturma cabasi var. 2.74 carpip 2.6* geri dönüyor...
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günün en düşüğünden kapatmak yetenek ister.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi bugün bir kez daha...:bravo:
ne sıkıştın be.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.