762.000 lot net alım var ama bi türlü 1,00'i geçemiyor... Satıcılar kaçtan aldınız da satıyorsunuz???
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
762.000 lot net alım var ama bi türlü 1,00'i geçemiyor... Satıcılar kaçtan aldınız da satıyorsunuz???
Ek 19214
Alan kurumlar
Düşerken 1 de on milyon lot işlem olmuştu ondan geçmiyordur
KAP: ISGYO [ ] İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/690862 Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)
Şirketimiz tarafından ihracı gerçekleştirilen 213.000.000 TL nominal değerli 3 ayda bir kupon ödemeli, 3 yıl vadeli, TRSISGY31915 ISIN kodlu tahvilin 10. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı %5,11 olarak belirlenmiştir.
işdoğanlı petrol ofisi ,sonra iştimli area ile 2 değerli şirket **?kazandıran ersin ve ekibinin atadığı işbanka tarihinde dolaylı iştirak üzerinden ortak kazandıran işfinanscı g.müdür şimdinin işgyo g.müdürü ..başarılı çalışmalarına devam ediyor**olay anında hiseyede yansıyor zaten***??
ayrıca ersin in kendini kendi aldığı karar ile tskb yede y.başkanı yaptıktan sonra tskb dede müthiş bir hisse ivmesi izlemeye devam ediyoruz...
bütün bunlara chp üst yönetiminin verdiği yönetim ve halk adına denetim desteğide**muazzam bir hisse ivmesi kazandırıyor..k.yatıırmcılar ağlamasın anlamıyorlar inceliği**
Probolis güzel kardeşim düzgün bir Türkçe ile yaz ne demek istiyorsan yada şu sayfada kalabalık etme gözün seveyim
1'in üstüne attı mı gerisi gelir. Bekliyoruz. Sabır.
YTD.
Spekleri dilenci olan hisselerden pek hayır gelmez ya bulaştık bir kere
Bugün cuma ya cuma çıkışı spege yardım diye cami önünde tezgâh mı actirsak 😂😂
Genel de üzerine baski kurulan hisseler yatirimciyi yıldırmak için ters hareket yaparlar.ayni fiyata çalarlar, endeks yükselse yukseltmezler ,düşse fazla düşürürler.amac yatırımcı burdan çıksın uçan kaçanı kovalasin.bunu yapıyor alçaklar.ama bir kusurları var bu hisse çok ucuz ve temettü veriyor işleri zor.
halil pazarlama**
dikkat edin bu halil pazarlama ne zaman nasıl ve kimlerle kuruldu..halil pazarlama yayılmaya devam ediyor...başkanı kim bu halil pazarlamanın talimat kimden ..nasıl bir organizasyon ..halil pazarlama***arada birileri paralama**abidikleme**cukkalama nekadar oluyordur ...halil pazarlama****nasıl bir spek bu .**??nasıl cukkalama sistemi **halil pazarlama*****başka örneği yok...
hisse hala borsanın mali en itibarsız şirketi diyo***
ne şans ne talihsiz spek****halil pazarlamacı spek****ulusal medyaya yavaştan yayılmya izlenmeye başlanıyor bu halil pazarlama sistemi****arada talihliler**???arada talihsizlerde k.yatıırmcı kardeşlerim..
halil pazarlama***
işgyo mikemmel olacak..yeni g.müdür bir ilk..borsa tarihinde 1.derece sorumlu olduğu şirketin borsa payları borsada büyük kısmı d.d. altı nominal altı bir kısmıda tam komedi speğe**destek***temettüden **ödemeli tamamen beleş**bir spek tarafından el değiştirilip yönettiği şirkete borsadan olma **ortak kazandıran bir dahi..başka örneği yok...**dünyayada taradık dünyadada yok....
hele işbankın paylarının bu spek paylarının altına düşmesi tam dramatik komedi.***birde tskb var ..**yarım komedi***
eski g.müdür şirketin cnına okudu belliki adamı emekli ettilerde ...k.y. darmadağın....**bir tek zararda olanar .k.y..diğer herkes karlı***ne tesadüf....
birde chp var..kılıçdaroğlu ve ekibinin doğal yöneticiliği 1.derece sorumluluğu..halk adına denetliyorlar ya...***
sandık sendika üyesi maaşlı çalışanımız ersin ve ekibi şu an işbankı ve tskb yı yönetiyor..**hani şu işdoğanla petrol oifisini ve iştimle area yı işbank gruba kazandıran çalışanımız....****o işler ne oldu derseniz ...**?
şimdi işfinansa gelelim hani şu borsa payları % 40 civarıyken bi şekil borsadan sistemli**el değiştirilip % 10 lara düşen borsa payları..***fiyatlamalar belli ne kadarı şirketten ödenen**temettüden...***yani borsa payları % 75 gibi toplanan başka hisse varmı dümnyada.****
dünya tarihinde yok örneği..
birileri şirket hisselerine dadanıyor borsadan normalmi normal*.samimi olarak normal..sonrası****
ssitemli baskı d.d altı nominal altını falan geçtik...yetmedi speğe parada lazım şirketten temettü ödüyoruz ya...**al kardeşim git hisse al.***??oda alıyor ne yapsın...adaam durup dururken şirket sahibi oldu ..hemde işbank gruba dolaylı ortak oldu..**hemde yüzlerce milyon hisse kazancı***k.y.neoldu bu arada darmadağın...**varmı örneği yok...***
sırada işgyo mu***tskb mi....bu başarılı operasyonlardaki g.müdürlerden biri şimdi burada....***????atayan da ersin ve ekibi..ve hisse defter değeri hala 0,2**lerde ***ihlaslar batıklar bile bu defter değerinde değil:******olay büyük demekki..
neyse bakalım araştırmacı ekonomislerimiz***nediyecekler....bu arada alıştık biz bunlar devam edebilir..nasılsa meraklılar0**izlemeye başladı****???
bu halil pazarlama öenmli bir şirket**halil pazrlama***
bu halil kim?
Şifreli konuşma. Seni 6 yıl önce BENAPTEN rumuzu ile isfinde yazarken tanıyorum. Millet anlamıyor. Bak aşağıda isfin için 6 yıl önce yazdığın bir yazıyı koyuyorum. Bazı şeyleri bildiğini biliyorum. İsfinde dediğin gibi hisse borsada birileri tarafından el değiştirdi. Şimdi de isgyo için birşeyler yazıyorsun ama insanlar anlamıyor.
Ben şahsen senin londra borsasında işlem yapan bir fonun adamı olduğunu düşünenlerdenim. Çünkü türkçen internetten çeviri gibi.
bepanten
19-11-2012, 18:37
özincenin başkanlığı ne bilanço nede hisse fiyatlama açısından gruba yaramadı..bide burada masakdan ceza yemiş hala yerinde duran jestiyon almaya devam eden bir yönetim var...başındada işbank g.mdf. yardımcılığı ne kadar hafif işmişki bide buraya başkan olan ince var..özinceninde zaten petrol ve boyacıdan esinlenme bi telefon işi var ki ..sahi bu iki milyar dolarlık işler ne oldu ..petrolün bide iş doğan üzerinden borçlandırılması iyi işti o zaman...***sandık başkan yaptı son 1.5yıldır grup şirketleri kan ağlamaya başladı..vay be diyoruz ve iyi olur diyoruz..
iş finansın içindeki bi o kadar değerli factöring hala duruyor..sandığa rağmen iyi olur diye umutlanıyoruz..
Propolis işin gücün milletin kafasını karıştırmak.
Ne söyleyeceksen açık seçik söyle ne ima ediyorsun.
Serbest piyasa alan alır satan satar gelsin bir babayigit alsın bu fiyattan.
Sana tavsiyem varsa elinde somut bişey gel isbankasi yonetimine gotureyim seni, yoksa bişey burdan boşa milletin kafasını karıştırma.
Halil ticaret diyorsun kim söyle açık seçik gidelim savcılığa mali suçlar suç duyurusu sapalım.
Ama senin bence başka kuyruk acın var.
ısgyo gerçek degerının 4 katı altında deger görmesı sebebıyle buralarda kagıdını satan aldanır zaten 3 aydır sadece satan cıty satmış yarısını iş karşılamış pıyasanın toparlanması olasılıgı yuksek eskı sevıyelerı 1.40 uzerıne atması cok uzun olmaz ytd
Bu Propolis İ. Tarman olmasın...
Hepsi el birlik olup kağıdı bitirdiler.
En batık hisseler bile toparlanıyor bu salak kağıt yine sürünüyor.
Seçim dedik yine bişiye yaramadı.
Yürü biraz ISGYO yürü...
Yatırım tavsiyesi değilidir.
Şu direnci bir kırarsa. Buralarda ciddi bir direnç var gibi. 1.01'de. Onu patlatırsa 1.20
ytd
Düşerken 10'ar kademe düşüyorsun çıkarken 1 kademeyi bile geçmekte zorlanıyorsun... Nasıl iş anlamadım?
Halk gayrimenkul bile gün sonunda 0,75 den kapatsa bile gün içinde 0,83 ü görmüş senin neyin eksik İş gayrimenkul :) biraz da sen hareketlen...
En dandik hisseler bile borsanın düşüşünden sonra %20 yükseldi. Bu çakıldı kaldı 1 i bile geçemiyor.
Enflasyon çok kötü gelince moral bozuldu herhalde.
Seçim geçti, bi hükümet kurulsun bakalım, bilanço da gelsin. olmadı akabinde satarız gitmezse
İnerken koşan çıkarken nefesi kesilen bir kağıt oldu çıktı iki yılda
Hayırlısı olsun
Çekilecek bu çile
"
Kule 3'ün kiralama çalışmaları aktif olarak devam etmekte olup, güncel doluluk oranı %31'dir.
Saygılarımızla,
Yatırımcı İlişkileri Bölümü
İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş."
Kule 3'ü satmaları daha doğru olabilir. 2 seneyi geçti doluluk oranı 3'te 1'i geçemedi. Çok süründürür bu yönetim kafası bizi. CHP'deki suların durulmadığı gibi bunların da durulacağı yok maalesef
sorun şu hisse temettü miktarı artmiyor.ama enflasyon artıyor.boyle olunca hisse fiyatları aşağı çekiliyor ki enflasyon dan dolayı yeni hisse alan ağalar Zarar görmesin olan eskiden hisse alanlara oluyor. %12_13 temettü alacaz diye aldığımız hisse iki yıllık temettüyü bize geçirdi.yani faizler arttıkça bu süreçte uzar mı ne kadar uzar oda ayrı bir sorun. 2 yıl önce 1.5 den aldığım lotlar var.yani geçen iki yıllık temettü cepten gitti.gelecek iki yıl hisse düşüşü ile gitti etti 4 yıl .daha kaç yılı çalarlar onuda Allah bilir.
Haklısınız ama bir gün elbet değerini bulacak bu hisse... İki hissedeyim birisi bu diğeri de aynı kar var büyüme var ikisi de değerini bulacak önünde sonunda... İkisinde de her daim alıcıyım. Kule 3'ü satmak bence iyice itibar kaybı olur...
Burada uzun süredir bekleyenler var anlaşılan. Ben kısa vade düşünerek 0.99 dan aldım haftaya 1.04 ten satarım diye
Yanlış mı yaptım diye düşünmeye başladım [emoji53]
Neyse 1.02 görürse kaçarım inşallah
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ihlas gyo nun elini öpmek lazım
0.99 satıp ona geçeyim dedim elim varmadı sabah
çok harika bir senet ya çok ucuz ya ondan
bu nasıl bir senet
rezil ....
ben olayı çözdüm sanırım
bu rezilden bir kurtulayım da
nerede hareket ilgi varsa o senede gideceksin
gerisi boş lakırdı
yok uzuncuyum, çok ucuz, elbet bir gün değerini bulur, teknik meknik hikaye ...ytd...