Olması gereken değer görecelidir, her türlü fiyatlamayı görebiliriz,
Printable View
Olması gereken değer görecelidir, her türlü fiyatlamayı görebiliriz,
Digital Realty, Interxion'u Satın Aldı
San Francisco merkezli GYO, Avrupa'nın ikinci büyük veri merkezi sağlayıcısı oldu.
Yevgeniy Sverdlik | 13 Mar 2020
Borsa fiyatlaması farklıdır ,sonuç itibariyle 630 mil nakti olan bir şirket , muhtemelen oswenin elinde kalan 35 dönüm yer üzerine ofis yapımı,kalan kısımların satılma ihtimali gibi beklentileri satın alabilirim, kendi fikrim olup ytd değil ��
Zaman sorunu olmayan sabrı ögrenmiş borsa tecrübesi olan yatırımcı profilndekiler için uygun ve beklentisi olan bir hissedir,oyuncu tiplere tavsiye edilmez))))sabırsız ve çakal tiplere hiş tavsiye edilmez))))
Çok Teşekkürler By Ben , n1 pazara hangi kriterden dolay geçeceğiz peki
Onu duymadım
https://www.borsaistanbul.com/duyuru...nmesi-hakkinda Hayek paylaşmıştı
Pazar değişikliklerinde adı geçmiyor
Kıstas burada yazıyor
Çok da önemli değil belki bazı aracı kurumlar kredili işlem listelerine eklerler
Eyvallah teşekkürler
oswe satış işi ve oswe nin değerini yeniden hatırlamak lazım.
oswe nin yüzde 63 ü 177 milyon euroya satıldı, bu rakam üzerinden oswe nin yüzde yüzü ise 280 milyon euro eder. Burda servetin payı yüzde 76 idi, buda 212 milyon euro eder, yani buda hisse başı 4 euro gibi dehşet bir rakam.
oswe nin yüzde 63 ü satıldı geriye kalan yüzde 37 lik hisse hala duruyor. Servet oswe den kira geliri olarak yıllık 30 milyon tl kar almaya devam edecek.
şirketin diğer geri kalan gayrimenkullerini vs en ucuz değerden borçlarına saysak bile bugün bu hissenin en az ama en az 4 euro olması lazım, şuanki fiyat 1,3 euro.
(mesela oswe nin değeri şirket değerleme raporunda 90 milyon usd yazılıyordu, diğer gayrimenkullere de böyle bakmak lazım. Ticari gayrimenkullerin değeri çok daha fazla olur)
(Yanlışım hatam var ise hatırlatın lütfen)
Kalkindirma bankasını servetlen kiyaslamak akıl tutulmasıdır.
Kalkindirma defter degeri 0.89 krş'tur
Servetin eski defter değeri 8'dir
Son fiyatlamada 3'lü rakamlara çikması ve oralarda kalıcı olması supriz olmaz.
Kalkındirma isterse 100'e çıksın yine çöptür..
Y.t.d
kalkindirma !???
Kalkinma Bankası
https://kalkinma.com.tr/
Değerli arkadaşlar twitter srvgy tağında bir arkadaş spk'yı etiketleyip beni hisse net sayfasında spekülaktif paylaşım yaptığımı iddaa etmiş siz değerli Arkadaşlara arz ediyorum bilmiyerek mevzuata aykırı birşey yazmışsam degerli adminden kaldırmasını rica ediyorum.
Halbuki benim burada bulunmamin amacı ky.olarak sizlerin önerilerinizden yararlanmaktır.
Hepinize saygilarimi sunuyorum.
Yatirım tavsiyesi değildir..
yarin mart ayi da sona eriyor ! 10 nisan'a ne kaldi ?
beklemeye devam
yatırım tavsiyesi degildir
91 milyon euro gibi olması lazım.
90.250.000 Euro'luk kısmını 10.04.2020 tarihinde, bakiye kalan 80.500.000 Euro'luk kısmını ise 15.01.2021 tarihinde ödeyecektir.
Noter huzurunda anlaşma sağlandı. Almanya resmi makamları onay verirse işlem bitmiş olur Galiba
Malesef satış işlemi 1 Nisan 2021 e kadar ertelenmiş.
Nasıl yani resmi açıklama var mı yoksa 1 Nisan şakası mı :he:
1 nisan şakası hemde 2 senelik yaptım :) şaka bir tarafa boşa sevinmezsiniz umarım kuşlu sitede vatandaşın biri bu iş sngyo kurtarmak için yapılan bir satış boşa hevesleniyorsunuz demiş size., eğer asli varsa acaba nasıl ilişkilendirecekler para aktarımını düşünmedim değil. O zaman harbi şakayı yapar servet
Kıymetli ortaklar merhabalar.
Satıldı, satılmadı derken kağıt şu an itibarıyla 11.00 TL'nin üzerinde işlem görüyor. Umalım bir yol kazası olmasın. Hepinize, sevdiklerinize ve insanlığa Corona Virüsü'nden uzak sağlıklı, umutlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.
Saygı, sevgi ve selamlarımla....
Kesinlikle al,sat ya da tut önerisi değildir. Benim düşüncelerim beni bağlar...
Almanya frakfurttaki tesisi oswe nin yüzde 63 ünü 177 milyon euro ya sattılar ama hala bu rakamlarda, çok çok komik, hesap ortada
evet artik son haftaya girdik !
ancak ortada ne birlesme haberi var ? ticaret sicilden onay alamadilar hala !
ve 10 nisan'da gelmesi gereken para !? ortada ciddi sessizlik var
bu virus nedeni ile bir sarkma olacakmi olmayacak mi ? ama en kotu surec ile ilgili sirket tarafindan bir aciklama yapilmasi gerekiyor. beklemeye devam
Bu sessizlik benimde hiç hoşuma gitmiyor ama elden bir şey gelmez girdim artık bir işe izleyip göreceğim.
sessizlik bana gore sunu isaret ediyor ! hedefi verilen tarihlerde bu isler gerceklesmeyecek.
cunku
1-) ortada birlesme ile ilgili bir haber yok?
2-) frankfurt belediyesi gorusu ile ilgili basin haberleri disinda resmi bir aciklama yok?
3-) Alman rekabet kurumunun gorusu ile alakali da bir durum yok
4-) Bu durumda alici ile yapilan anlasma geregi alicidan para alinamayacagi acik.
5-) bu sebeple tahtayi yapan kardesler rahat rahat takiliyor diye dusunuyorum.
benim icin farketmez 1 sene hedef koydum, bu hisseleri kardeslerin eline vermeden gitmeyecegim. hemde kendilerinin de bildigi o hatiri sayilir hisseyi !!! anlamistir onlar ne de olsa burayi hergun okuyorlar[emoji846]