Kimsenin totosu yemiyor mu şu 35' i kaldırmaya.. 😊
Printable View
Kimsenin totosu yemiyor mu şu 35' i kaldırmaya.. 😊
Bugünün pastasını paylaşabilecek varmı
Risk almayan kazanamaz
birileri 5,60 dan 5,43 kadar verdi bekliyorum bakalım
http://web.matriksdata.com/FinanceDa...9258&D=&rtyp=1
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geldim bakalım yine uyuza
yine bir ben kalmışım 3,50 den açtım bakalım ihaleyi buğün artık bir 3,80 dokunsun yarında kaldığı yerden devam etsin.Yarın bürüt takas bitiyor
Bizde varız hedef 4.25
Risk almayan kazanamaz
.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ced64f6e32.jpg
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/k6N4Rm.png
seans içinde yapmam bunu 1 kereye mahsus seni kırmıyayım
https://i.hizliresim.com/3zbXn4.png
pasta
garanın alışı var inşallah ağanın alışı diye kap a haber düşer yarın sabah:)
Ahkatçı'nın malını görünce direk bastılar.
Adam çünkü direk satışa girdi kimse artık ama verdi ve çıktı.
Valla Yusuf Yusuf dedim .Ama Altan bayağı bir süpürdüm.Patron almıştır
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim verecek buradan o kadar malı..
Garantinin alışı bir nevi önemli tabii ama,
Metro ve Tacirleri'n verdiği malı Garanti ve Ata karşıladı ee kimdi bunlar..
Arada tabii ki doğradılar ama doğru düzgün 3.50 altı maliyeli kimse yok, 3.00/15 arası alanlar da zaten takas da mevcut idiler..
Gedik patrona çalıştı Korkut ve ucuzdan toplayim demiştir kimbilir.Yarin bürüt yok
Brüt takas yarın seans sonunda bitiyor diye biliyorum
Çok zor bir hisse her gün eksilerde dolaşıyor bundanda zarar etmesem bari
Kağıt 6 hareketini yaparken tacirler topluyordu. Sonra tacirler topladıklarını satınca hisse 3 e düştü. Ama 3 e düşmesine rağmen tacirlerin topladıklarından daha fazla hisseye sahip olmuş görünüyorlar. Gayet ilginç.
3 günde mallarına kavuştular öyle parça parça alsalardı her gün şu kadar aldık diye haber yapacaklardı kimse satmayacaktı
temiz iş çıkarmışlar hüüüüp cebe 3 günde 3.30 ortalamayla bi dünya mal ytd.
Güzel sat al yaptılar yine verdiler ky nin beynine! 2 maliyetli 40 bin lot hissemizi 5,50 ortalama satmıştık! Bugün al sat sat alllar ile 3,35 maliyet ile 11 bim lot alım ile tekrar geri geldik spek amca! :)) ne oyanttık seni bugün be bana verip benden aldın hep :))aşağı biraz daha sürde mallanalım daha!
Yatırım tavsiyesi değildir.
Patron için bildik amca fonları ilk önce a1 ,ak yatırım ,sonra vakıf sonra tacirden ortalama 2,20-3,50 ARALIĞINDAN topladı! 5,90 ortalam metroda duran patronun malını çıkmasını sağladılar! (950 bin lot)piyasaya! sonra tacir in yine kendi başka kurumlardan alıp tacire tahtadan devedilen mallar tacirden granti yat a (patrona)topluca devir oldu tahtadan patrona! o sıra 5,50,6 dan ky ye itelenen 1 mio lot malda 3,50-4 bandından geri alındı iyi iş değilmi! :))
Haydi vertu bir tavan yap millet ne oldu desin yap bir güzellik dostum .Spek aranizdaysa para lazım bana
Arkadaslar ne olacak bu vertu. Hic adeseye benzemiyor. adese gibi dusundum ama. Nedir sizlerin ongorusu
SalimMustafa
Teknik görünüm olarak 3,50 üzeri kalıcı olmalı günlük kapanışları!verus daki geri çekilmeyide kullandı 2 gündür silkelemeye bir süre daha oyalanabilir bant hareketleri ile
Yarın hücreden çıkış başlıyor .Birden olumsuzluk gitmesi için bir tavanlik canı var.Bunu başarabilecek güç olustu
Brütten çıkıp da prim yapmayan tek hisse galiba vertu olacak...normal de iyi de bir şirkettir vertu....iştirakleri çok kaliteli şirketler..ortağı olduğu kafein dahi son üç ayda 4,5 lardan 7,30 lara çıkmış...bu çıkış şirkete kar yazması lazım...
6 tl zirvesinden 3 tl ye düş vede buna rağmen hiç tepki verme...sen ne vicdansız bir spekmişsin...
işallah batarsınız