Tabii olası bir eş zamanlı sermaye azaltımı ve artırımı sürecinde fatura mevcut hissedarlara çıkar.
Printable View
Tabii olası bir eş zamanlı sermaye azaltımı ve artırımı sürecinde fatura mevcut hissedarlara çıkar.
finansta bir kural vardır, yumurtaların hepsini aynı sepete koyma.
Victor Osimhen, Nijerya-Ruanda maçının 36. dakikasında sakatlandı ve oyuna devam edemedi.
Geçmiş olsun.
madem durum söylediğiniz abarttığınız adar vahim peki o zaman sizin burada ne işiniz var niye buradasınız amacınız nedir?
Forumun amacı nedir?
Forumun Amacı
Toplumsal konularda yapılan tartışma tekniğidir. 2. Konuşmacılar ve dinleyiciler fikir belirtmektedir.
kova uğurcan geleni geçeni içeri alıyor. avrupa kupalarında madara ederler bunu.
bakın siz şunu anlamıyorsunuz, spor hisseleri sabah tavan akşam taban yapabilir. o zaman bu hisse prim yapmış mı oluyor. ben trend den bahsediyorum ama siz inatla hisse yeterli prim yamış daha ne olsun diyorsunuz. bakın size tane tane tekrar anlatayım. gs 3 defa şampiyon olmuş karşısında fener hiç şampiyon olmamış. ama yıl başında fener alan gs ye göre daha fazla kazanmış nasıl oluyor bu ? gs yine şampiyon olsun bu sene ki büyük ihtimalle olabilir, fener sürpriz at. gs yine yükselmeyecek. tabi şampiyon olmaya yaklaşınca yine sizin yukarıda dediğiniz gibi kısa bir süre kımıldar mutlaka ama sonra yön yine aşağı. fb ye gelelim şampiyonluğu bırakın ihtimalin bile ortaya çıkması hisseyi tavan tavan götürür, neden mi ? 11 senedir şampiyon olamayan bir takımdan bahsediyoruz çünkü. son söz gs favori at, fener sürpriz at. anlayın artık yahu. yatırım tavsiyesi değildir.
Adam cezada alsa akıllanmıyor gelmiş FB diyor,burası GS topiği,üstelik yatırım amaçlı...
gs topiğinde fb yorumu yapmakla ceza mı alınıyor ? 2 lere göz kırpıyordu hani ? bir şey bilmiyorsun bari bilenden bir şey öğren. cehalet böyle bir şey işte. 1,48 gs kapanış. 1,7 lere gelince car car konuşuyorsun. fiyat düşünce toz oluyorsun. peahhhh...
Toplayın ne var,yoksa,nasıl olsa son gülen iyi güler :halay:...ytd.
1 TL nin altına gelmediği sürece GSRAY almam. Peki, mevcut şartlarda hisse 1 TL nin altına gelir mi? Pek mümkün görünmüyor. Ne zaman yeni bir bedelli açıklanırsa o zaman 1 in altına gelir. Peki, ne zaman yeni bir bedelli açıklanır? Allah biliyor. Benim bu hisseye girmem için ön şartım yeni bir bedelli açıklanması ve hissenin bu haber üzerine hedef fiyatım olan 1 TL nin altına inmesidir. Aksi taktirde zırnık yatırmam.
Önceki bedellilerden gelen para harcandı. On milyonlarca euro havada uçuştu ve kasa boşaldı. Bu arada kayıtlı sermaye tavanı artırılıp yeni bedelli için altyapı hazırlandı. Geçmişte hep böyle olduğu için ayni senaryonun tekrarını beklemek yanlış olmaz. Bana göre tek fark klasik bedelli yerine eş zamanlı azaltım ve artırım tercihinde olur. 13.5 milyar lota çıkmış, dibine kadar sulanmış hisseyi daha da sulandırmak ayağına sıkmaktan farksızdır.
Sulanmış olma mevzusunda GSRAY BJKAS TSPOR ayni kategoride. FENER ise farklı kategoride, onun hisses bırakın aşırı sulanmayı hiç sulanmış sayılmaz. Tedavüldeki lotlar sırasıyla 5.4 milyar, 1.35 milyar, 3.7 milyar, 470 milyon lot. Açık ara ile FENER tedavüldeki en az hissedir.
Seninki ölme eşeğim ölme :evil:...mevcut imkanda beleş iken toplasana 1.45,satarsın 1.70 cıvarından :ok:,diğer sportiflerde öyle,TS 1.20-BJK 2.03-FB 12.30,bu fiatları daha bulamazsınız,eğerki düşerse yine ilave edersiniz,alın 100-200.000'lik bir köşeye,en azında faizin 6 aylığını çıkartırsınız 1-2 ayda :hi:
gs nin futbolunda bariz düşüş var. özellikle büyük bir şa şa ile getirilen sane tamamen balon çıkmıştır. bence gs geçen seneki gs değil. fener bu takımı evire çevire yener. zaten avrupada tozunu attırırlar. 1 li fiyatlara göz kırpıyor. oralara gelirse alınır. yatırım tavsiyesi değildir.
Takım dolu dizgin yoluna devam ediyor,FB vasat oyunlan bir gol buldu sadece,oda tesadüfen,TS ise oda vasattı,bu gidişle ligin tozunu atar GS,hisseye yansıması önemli,ilk hedef 1.70,zaten burayı görmüştü,sebebi borsanın sert düşmesiydi,düşen bıçak tutulmaz derler,sert düşen borsada yatırımcının gözü döner satayım kurtulayım der,kurtlarda o anı kollar keseyi doldurur,FB casuslarıda çoktur bunda,gitmesini engel olurlar,ta baştan beri takoz koyarlar,iyi bir tahtacı lazım buna BJK gibi...
Googlede böyle yazıyor,seyirci tesirinde kalan hakem olurmu ?,zaten hakem çömez hakemdi,takım 10 kişi kalmış tabiki takım tökezler,yoksaTS,tozunu atardı fenerin,işte ondan ligin tozunu atar ASLAN.
Fenerbahçeli futbolcular ve taraftarlar, bu pozisyonun ardından kırmızı kart istedi. Hakem Ozan Ergün, VAR'ın çağırmasının ardından bir kez daha izlemeye gitti. Pozisyonu ekranda izleyen Ergün, sarı kartı iptal etti ve Yokuşlu'ya direkt kırmızı kart çıkardı
yarın sabah spor hisselerinin aşağıdaik gibi açılmasını tahmin ediyorum. yatırım tavsiyesi değildir
fb +++
bjk+
gs -
ts ---
ters köşe olduk açılışta:(
Bunun çok beklentisi var,BJK'da beklenti falan yok neredeyse %10 yaptı,bunda herzaman belirttiğim gibi FB casusları var,üstelik para babaları,yoksa bu fiatlarda kalması mümkünmü,en azından 2 aşılması lazımdı :notr:
gs şampiyon hadi hayırlı olsun. yatırım tavsiyesi değildir.
Borsada 3 lig,ligde süperlig,döküntü BJK bile 2.40 yaptı 2.05'den,TS doludizgin 1.38,böyle giderse bunu yakalar,FB ile bunlar birbirini yiyor borsada ayak kaydırma peşindeler,gece maç var kazansa nolur,FB aında satışa geçer bunda...
gs nin şampiyonluğu garanti ve kağıt beklentim doğrultusunda yukarı gidemiyor. defalarca söyledim şampiyonluk bu kağıda prim yaptırmaz diye. ne mi prim yaptırır tarihe not düşmek üzere yine yazıyorum buraya. ileride okur dua edersiniz belki. yönetim değişikliği . dursun ve okan gitmeli. onlarda vizyon yok. onlar ancak içeride şampiyon olurlar. avrupada bir mok yiyemezler. diğer rakipler biraz kafayı kaldırsa burada da şampiyon olamazlar. ayrıca basında, hakem cephesinde, futbolun içerisinde çok güçlü bir sistem bu takımı kollamaya devam ediyor. sonu nereye kadar bilinmez. netice annesinin liginde şampiyon olur hisse iki tık çıkar sonra yataya bağlar. onlarda bedelliyi dayarlar yine taraftara. yatırım tavsiyesi değildir.
işte bukadar gs nin oyunu edirneden öteye gidemez diyorum defalarca. ama takım kötü mü kadro kalitesiz mi hayır. okan hıyarın teki. onda sadece süper lig şampiyonu olabilecek vizyon var. bir mok yiyemez avrupada. annesinin ligine döner yine. burada fb yi yener bjk yi yener ts yiner anadolu takımlarını yener namağlup şampiyon olur 100 gol atar. rekorları altüst eder hepsi bu. hissede bekleyenler beklesin kimin umrunda. bir bedelli dayarlar geçerler yine. yatırım tavsiyesi değildir.
bu arada gs nin kalesinde muslera olsaydı bu golleri yermiydi diye de düşünüyorum kara kara. uğurcan tam bir fiyasko. birde edersonla karşılaştırıyorlar. fb nin verilmiş sadakası varmış.
5 tane yenilir mi ya yazıklar olsun. kalıbınıza sizin. yarın hisseye etkisi sağlam olur. yatırım tavsiyesi değildir. neyse yine iyi tarafından bakın avrupadan elenir gelir yine burada şampiyon olur. hissedarlarda % 15-20 kazanırlar bir yılda toplam olarak.yatırım tavsiyesi değildir.
Okan Buruk'tan iddialı sözler! 'Şampiyonlar Ligi'nde yarışacak bir takım kurduk'
17.09.2025 - 22:14 | Son Güncellenme: 17.09.2025 - 22:14
işte okanın maçtan önceki açıklaması. vizyon yoksunu sefil okan.
Bu vaziyette hiçbir Türk takımları avrupada başarı gösteremez,ülke geneline göre kurulmuş bir futbol düzeneği var,frankfurta yenilen bir takım olurmu,bu takım defalarca 2 lige düşmüş bir takım...
gsrayın buyusu bozuldu artık zaten son lig macında bellıydı icardi olmus dana kosamıyor bıle barış alper yarımsaatten sonra şişiyo koşamıyor defanstaki zenci gsnin başına bela gs bundna sonra lıgte tökezlemeye başlar ahada buraya yazıyorum...
büyüsü falan yoktu zaten, hakemlerle, sistemle buraya edirneye kadar işte. hakemler düzgün maç yönetse bir çok faulu çalsa hikayeden penaltıları vermese rakip takım anadolu takımı diye hakkını yemese 5 maçta bu kağıt üzerindeki başarıyı gösteremezler. kağıt üzerinde diyorum çünkü dünkü maçta gördük ki gs de bir şey yok. okan zaten Allahlık. dün aslında en büyük tokadı okana bastı rakip takım. gs tarihindeki en ağır avrupa yenilgisini aldılar. birde okanı fatih terimle falan karşılaştırıyor bazı beyin özürlüler. okan tam bir anadolu takımı çalıştırabilecek vizyonda ve bilgi seviyesinde.
Barış alper denilen lavuk saçını sarıya boyamış olmuş tam bir tavuk,bu kadar boş gezen bir sporcu olurmu,zaten tam bir kazma hakan şükür misali,önündeki boş kaleye şutunu vuramadı,lige gelince ligdede ahım şahım futbol yok,biriki TS toplu geldi bana,kırmızı yemeselerdi feneri yerlerdi,Türkiye liginin avrupadan ayrıştırmak lazım,bu futbollan bu kadar,zaten FB bildik bir durum,amaçları şampiyon olalımda ne olursa fark etmez diyorlar,yani bencil bir takım,50 sene önce neyse şimdide aynisi,iyi futbolcuları topla ligden,o takımlar güçsüz olsun yenelim havamızı atalım sistemi mevcut onlarda,bende eski milli sporcuyum,tabiki futbol değil diğer branş dallarında,oda 45 sene önce...
milyonlarca euro öde kadro kur sonra avrupada madara ol. aslında avrupa falan hikaye. bunların derdi bizim ligde şampiyonluğu kimseye bırakmamak. baktılar fener iyi trasnferler yapıyor bizde geri kalmayalım diye saçtılar paraları. nasıl olsa şampiyon oluruz taraftarda bundan mutlu olur ve yaparız bedelliyi soyarız taraftarı mantığı ile rahat rahat harcadılar paraları. kimse bana avrupa için bu kadroyu kurduk hikayesini anlatmasın. okan kadar ballı teknik direktör yoktur bu ülkede.
barış alpere 50 milyon euro veriyorlardı değil mi ? ve okanın ligde şampiyon olup poposunu kurtarması pahasına satmadılar kazmayı. bu kulübün geleceği ipotek altına alınmıştır. bence gs öyle bir çöküşe girecek ki hem maddi hem sportif başarı olarak takım uzun bir süre toparlayamayacak. o zaman ortada ne dursun kalacak ne okan. yatırım tavsiyesi değildir.