Ergen seni :)
Printable View
Kap haberine göre şirketin olağan genel kurulu 30.03.2021 salı günü saat 12:00 de yapılacakmış
Nakit Kar Payı Hak Kullanım Tarihi*06.04.2021
Kayıt Tarihi* 07.04.2021
Ödeme Tarihi*08.04.2021
Biraz daha salinabilir ama orta vadede egeen gibi hisse bu yil yatiriminida tamamladı cok guzel yerlere gidecek hisse millet takmis bedelsize ne olacakki sirket karlilgi vede saglam olusu 85 ulkeye ihracat ben cikmistim blancidan sonra orta vafe girecegim
Tabii ki bilemeyiz ama bildigimiz şey 563.5 üzerinde kalıp kalamadıgı pzt için altında kapamaya devam ediyorsa tabi bu rakamda hergün aşagı gelecektir altta rakam yazmak gerekirse 506 nın altındamı üzerindemi üzerinde ise 545in üzerinde kapanış yapabiliyormu daha önceki hareketlerine bakılırsa 545 in üzeine atmalı aşagıda kesinlikle 506 altı kapanışlar yapmamalı
Buradaki 506 mesela eggübte 201.5 tu alcarda 427 idi fmizp 168.3 tü ve hepsi bir şekilde tepki verdi kimi üzerine atmayı başardı kimi güçsüz kaldı kısaca daha sert düşmeleri zaten günlükcü için fırsattı
İnsan hiç teknikten anlamasa bile macd ye baksa bu ne ya der herhalde 2 haftadır alçalan tepeler gelen güzel blancoya ramen prş gününün tepesi bile geçilemiyor yukarı pin ata ata hergün yeni dip seviyeler görülmüş düşer çıkar onlar bilir ama en azından buralarda biraz yatay gidip macd yi düzeltmesi şart
Temettü 6 lira diye yazmış bir arkadaş adam cuma temettü miktarının 10 katı fiyatlama önce yukarı sonra aşagı yaptı yani 20 yıllık temettü miktarı ile oynadı kimse kendini kandırmasın
Orta uzun vade süper hisse ani bir karar ile bedelsiz olur şu olur bu olur bir haber gelir temettü vermesi bedelsiz vermiyecegi anlamına gelmez o zaman yakala yakalıya bilirsen yoksa endeks düşerken düşmesi ve bir süre yatayda hareket etmesi gayet normal şirket her haliyle çok güzel ama borsada fiyatlama farklı bir şey
480 ilk desteği, borsa salmaya devam ederse ayak uyduracaktır.Umarım borsa toparlar. Dow son dakikalarda satış yedi -1,5 kapadı. Biz zaten negatif ayrışıyoduk.Bu hafta içi yönümüz daha net belli olur.Egeeen zamanında 100 e çıkıp 40 a düştü.Bi süre yatayda gitti.Şimdi geldiği yer belli. Yeni Egeen olur mu, zaman gösterecek.
Yeni zirveler için bence biraz dinlenmek isteyecektir.Sağlıklı bir yükseliş için gerekli, zamanında bir kaç hisseder bunu yaşadım.Her daim portföyümde olacak bi hisse, güvenli liman.
https://youtu.be/GAP1cTCDgGg. Halil Buhur bey jantsa ile ilgili güzel bir değerlendirme yapmış
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba,
Bloga #JANTS 2020/12 dönemi bilanço analizi ve grafikleri yükledim. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Dünya borsaları olumlu olmaya devam ederse bizde olumlu oluruz buradaki düzeltmede kısa sürer bu tip ortak beklentiye sahip hisselerin şu an düzeltmesini tamamlamış hisse önderliginde yükselişlerine devam edeceklerini düşünüyorum
JANTSA, %30'luk bir açıyla muntazam olarak çok güzel düşüyor...:vk:
Herkes bedelsiz beklentisine girdi vede temettü olumsuz yönde etkiledi ancak otosatislari kamyon traktör tam gaz satışlar 2 aydır geçen yıla göre artarak gidiyor özellikle 3 aylık çok güzel bilanço geleceği aşikar dolayısıyla karlı sirket kısa vade değil ama orta ve uzun vade kağıdı
iyi olacak iyi sıkmayın canınızı jantsanın yeri buralar değil dörtlü rakamlarda olması lazım..
Biraz daha bekletsede grafik olarak toparlamaya başladı
Güzel olacak inşallah güzel,orta ve uzun vade için süper bir hisse zaten.Güveniyoruz..Kolay para yok Bistte.Yıldıracak bezdirecek kan kusturacak sonra...
Dar bant çalışması
teknik güzel , dönüş başlangıcı mı ? bekleyip görelim.
Akşam Kapanışta yatırımlık , sabah açılışta göndermelik olmuş resmen , trade yöntemi de ilginç
Spek çok ilginç bir trader
Kendi kendine takılsın
Kesinlikle YTD.
Dar bantta iyice daraldı
Firmamız son 5 yıldır otomotiv alanındaki faaliyetlerini çevresel görüş sistemleri ve elektronik kontrol ünitesi üzerine yoğunlaştırmıştır. Bu çalışmaların neticesinde TOGG'la da görüşüp üzerinde çalıştığımız çeşitli projelerimizi TOGG'la paylaşma fırsatını yakalamıştık.
Bugün, TOGG bünyesinde geliştirilecek araç için tasarlanması gereken elektronik kontrol ünitesi kapsamında değerlendirdiğimiz bagaj kapağı kontrol ünitesinin tasarım ve üretim faaliyetleri için firmamızın tercih edildiğine dair "Letter of Nomination" tarafımıza ulaşmıştır.
Bu tercih, aynı zamanda firmamızın bu projede TOGG bünyesinde doğrudan tedarikçi listesi içerisinde yer almasına da olanak tanıyacaktır.
Yukarıdakı haber bılındıgı gıbı KAREL ıcın acıklandı ve bugun tavan yaptı.Ilerkı zamanlarda JANTS ıcınde yerlı otomobıl ıle alakalı bır acıklama gelecegını tahmın edıyorum.Bu haberin gelecegıne daır buyuk ıhtımalle beklentı amaclı fıat artısı baslar ve haberden sonrada tavanlar baslar dıye dusunuyorum YTD
Çok fazla umutlanma fenerLEE. Jantsa'nın sahibi, CHP li Aydın Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU'nun gelini olduğu ÇERÇİOĞLU Ailesi. Yönetim Kurulu Başkan vekili Ercan ÇERÇİOĞLU, Özlem ÇERÇİOĞLU'nun eşi. Dolayısıyla mevcut iktidarın bu firmaya iş vermesi ihtimalini uzak görüyorum.
Kap geldi arkadaşlar
Şirketimizin bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında aşağıdaki karar alınmıştır.
İştirakimiz Jmw Jant San.ve Tic.A.Ş. 15.03.2021 tarihinde yapacağı Genel Kurul da sermayesini 52.200.000.TL'sından 8.820.000.TL sı artırarak 61.020.000.TL'sına çıkaracaktır.
Artırılan sermayedeki paya Jantsa'nın %50 ile 441.000 adet 4.410.000.TL'lik hisse ile katılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.
Diğer %50 lik kısma İştirakin İtalyan Ortağı MW Italia S.R.L katılacaktır.
Ortaklık hisse payımız %49,9971 den %49,9975 çıkacak ve payımıza düşen nakit sermaye artışı için 4.410.000.TL 16.03.2021 tarihinde iştirakimize ödenecektir.
İştirakimizdeki nakit sermaye artışı olan 8.820.000.TL İtalya dan getirilecek olan ilave hat yatırımında kullanılacak ve ayrıca bu yatırım için iştirakimiz bir kısım kredi alacaktır.
Binek oto ve hafif ticari araç jant üretim kapasitesi ilave hat ile birlikte 1.500.000.adetten 3.000.000.adete çıkması planlanmıştır.
2022 yılı içinde devreye alınması öngörülmektedir.
441 : KAP *** JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. *** JANTS *** Özel Durum Açıklaması (Genel)
İŞTİRAKİMİZ OLAN JMW JANT A.Ş.'NİN GENEL KURULUNDAKİ SERMAYE ARTIŞI VE YATIRIMI HAKKINDA
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : YOKTUR
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Şirketimizin bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında aşağıdaki karar alınmıştır.İştirakimiz Jmw Jant San.ve Tic.A.Ş.
15.03.2021tarihinde yapacağı Genel Kurul da sermayesini 52.200.000.TL’sından 8.820.000.TL sı artırarak
61.020.000.TL’sınaçıkaracaktır. Artırılan sermayedeki paya Jantsa’nın %50 ile 441.000 adet 4.410.000.TL’lik hisse ile
katılmasınaoy birliği ile karar verilmiştir. Diğer %50 lik kısma İştirakin İtalyan Ortağı MW Italia S.R.L
katılacaktır.Ortaklık hisse payımız %49,9971 den %49,9975 çıkacak ve payımıza düşen nakit sermaye artışı için
4.410.000.TL16.03.2021 tarihinde iştirakimize ödenecektir. İştirakimizdeki nakit sermaye artışı olan 8.820.000.TL
İtalyadan getirilecek olan ilave hat yatırımında kullanılacak ve ayrıca bu yatırım için iştirakimiz bir kısım kredi
alacaktır.Binekoto ve hafif ticari araç jant üretim kapasitesi ilave hat ile birlikte 1.500.000.adetten
3.000.000.adeteçıkması planlanmıştır. 2022 yılı içinde devreye alınması öngörülmektedir.
-KAP-
Keyfini çıkarma zamanı
Kesinlikle YTD.
bu haberden sonra 2 tavan gelir herhalde