Arkadaş niye heyecanlandırıyon o zaman?
Bari ipucu ver twitterde buluruz.
Printable View
Cafede sağlık bakanının açıklamaları var, bu sefer biraz daha rasyonel geldi bana açıklamaları.
Kendileri sayesinde, neye inanacağımızi sapıttık 17 yılda.
basın toplantısında iki kere soruldu.. ikisinde de, telafi edilecektir gibi muğlak birşeyler söylendi.. net cevap verilmedi. özel okulların, anaokulların eğitim yemek servis vs ücretleri ne olacak? ödenecek mi ödenmeyecek mi? anlayan, bilen beri gelsin.
okulların işi de zor, öğretmenlerin, çalışanların maaşı, kirası vs vs de.. iki youtube videosu gönderip normal parayı talep etmezler heralde yahu diyeceğim de.. anlaşılan bakanlığın bu konuda pek bir çalışması yok. velilerle okulları kendi hallerine bırakacaklar. okullar o zaman kaydınızı sileriz diyecekler. bundan korkanlar ödemeyi yapacak falan herhalde.
Hizmet veriliyor zaten .
3 saat zoom veya skype dan eğitim programı var .
2 saatte öğrencilerin FaceTime Veya Whatsapp canlı bağlanıp ödevleri gösterip anlatması .
Ama çoğu ödevi anne ve babanın ablası abisinin vs yapması .
Boyama ödevini Photoshop ile yapıp yazıcıdan çıkartıyorlar
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
https://i.hizliresim.com/fDEQS0.jpg
Böyle daha anlaşılır olacak, maalesef ve çok acı ki Ispanyada durum bu, aşağılık bazı troller gavurlar perişan deye seviniyorlar, onu da yazayım.
Konumuza gelirsek, dışarıda boşta gezen davarların, ağıla sokulması gerek.
ayrıca telafisi olacaktır derken, ne zaman, ne şekilde?.. tehlikenin hangi aşamasında olduğunu öngöremiyorsun da bunu nasıl öngörüyorsun? telafisi olacaksa o telafi (ki muhtemelen mecburi olacak/olmalıdır) ödemeyi o zaman al. niye şimdiden ödüyoruz?
Bora bey kaçtığı başlıkta pazaryeri videosu linki vermiş, ahalimiz tabiki bildiğiniz gibi.
Onu görünce aklıma geldi, memleketimde haftada 3 gün pazar kurulur.
Salı en az yoğun olan, cuma biraz daha yoğun, cumartesi çok yoğun.
Belediye başkanı duyuru yaptı haftada bir gün pazar kurulacak, cumartesi günleri diye.
Sözde önlem alıyor aklı sıra, ulan pazarı kuracağın yer Istasyon caddesi adı üstünde cadde 300 metre ve dar, emme salı pazarı Adnan Menderes bulvarı koca bulvar geniş ve 3 km. uzunluğunda 5 metre tezgah aralığı versen taşır, şimdi bu gerzekler binlerce kişiye tıkış tıkış alışveriş yaptıracaklar!
Bir işi de, doğru plânlayın beee!
Cumhurbaşkanı birazdan ulusa sesleniş konuşması yapacak
sokağa çıkma yasağı ilan etmeyip vatandaşa evde kal demeli.
Beni hiç alakadar etmeyen konuşmadır, demogojiye karnım tok almayayım.
Erdoğan : 53 bin vatandaşımızı evden takip ediyoruz
Erdoğan: "Her türlü senaryoya karşı hazırlığımız vardır."
Erdoğan: "Hastalığın yayılma hızını 2-3 hafta içinde kırarak, süreçten olabildiğince en kısa sürede ve olabilecek en az hasarla çıkacağız"
Erdoğan: "Tedbir bizden, mücadele bizden, ferasetli davranmak bizden, takdir Allah'tandır."
Erdoğan: "Aydınlık yarınlar bizi bekliyor, yeter ki ikazlara riayet edelim, sabırlı olalım, dikkatli olalım."
Konuşmanın Türkçe meali, saldım çayıra mevlam kayıra.:yes:
Yeni bir şey yok galiba.
Bu uzaktan eğitime en iyi bilgisayar satıcıları sevinir .
Koca Mühendis evde çalışıyor
Anne Öğretmen evden ders veriyor
2 çocuk okulda okuyor PC den takip ediyor .
Toplamda ne eder PC ihtşyacı 4 adet olur .
Bilal’e anlatır gibi anlattım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anne bankacı Koca öğretmen verelim o zaman
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anne öğretmen işsiz, koca müyendiz işsiz durumuna gelmeden, bu Allahın belası virüs işi biter inşallah.
Dilek benim cok eski arkadasim.Bugun adini gorunce inanamadim.En son nikahimizda gorusmustuk esimle.
O kizin hayati nerdeyse hastaliklarla gecti :( bagisikligi cok dusuktu..Ancak olum sebebi covid..covid olmasa hayattaydi cunku yillardir hastaliklarina ragmen hayattaydi
Ben bir cigara içmeye gider, Reyisten ümit yok Corona ilacına devam.
Öyle deme onlarda da zorunlu hizmet görevi var .
Üretim müdürü arkadaş imam oldu Şırnak’a gitti .
Sonra Burdur şimdi de Antalya da
Açıklama yaparsan öğreniriz .
Kaç milyar doları var acaba .
Ben bu senenin en zenginleri listesinde göremedim de onu
Babası olmasa...
Neyse, sinirlenmeyeyim şimdi bu...
Zengin baban olmaması senin suçun değil ama zengin kayınpeder olmaması peki [emoji1303]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn. Reha kaya, siz marketten ilacınızı almaya gittiğinizde rafları boş görünce veya çok az görünce ne yaparsınız ?
1. Bu mal bitmiş- bitiyor, kesin pahalanacak. Bulduğumu toplayayım.
2. İttiret gitsin. Zaten çok elzem değil, başka bir markayla idare ederim.
3. Bu hayati bir mal, bütün marketleri gezerek alabildiğim kadarını alayım.
Şimdi dolar mevzu da böyleyse eğer. FED boşalan kasalara dolar pompaladıkça , korkuyla topluyorlar mı ? Topladıkça pahalı hale mi geliyor ? Yoksa ; FEd doları bollaştırıyorum diyerek gaz almaya çalışıyor aslında pek de doları salmıyor mu ?
Bu gece ilacını alınca sağlam kafayla bir yorum yapmanı beklerim. Dolar analistleri olarak geçinenleri boş geçiyorum.