Hadi hayırlısı
Printable View
Hadi hayırlısı
https://i.hizliresim.com/ndrp3f8.png
anlık:whistling:
daha yeni başlıyoruz nereye Sn Şekerli istanbula göç var ukraynadan taşlar değişiyor. ekgyo ya da bakarsak ortak artıyorlar. istanbul piyasasında konut piyasası çok iyi gelen zamlarla birlikte gelirlerinde artacağını düşünüyorum. bence yolu uzun kiler in. ben tek lot satmadım bir hedefim var onu beklicem size kolay gelsin. bu arada toplan city bank. yabancılar kileri sevdi. ytd.
Mütemadiyen her gün aynı türevde işlemler yapıyor:thumbdown:
Sağolun sn şekerli bu çocuk okur,artık belli oldu.
Hele alıcılar gavurlarsa oho yolumuz çok uzun demektir.
Ben de buradayım.:) Çok şükür bugünkü kapanışla birlikte maliyeti kurtarmış durumdayım. Allah hepinize nasip etsin. Bir ara 0.37 konuşanlar vardı, nerdeen nereye...:) Sabrın sonu selamettir. Hedefim belli, artık al-sat işleri de yapmıyorum, kasaya attım kağıtları satınca bir el sallarım buradaki dostlarıma.
Sn hissedar aman ha bu topikte benim için sizin satmamanız hayati önemde.Satarsanız analizleri kesersiniz aman ha.Bu kağıt satılacak kağıt değil.Al sat ı beceremem ama gidecek kağıdı hissederim kağıtda beklemeyi bilirim,borsada da ama az ama çok hep kazanırım.Bu kağıtda hedef çok büyük yapılan her şey büyük bir planla yapılmış ve film hala devam ediyor ,bunu sizin ve sn tahminci nin sayesinde gördüm,sn hayek sanırım sattı o konu dışı,aman ha bu macerayı çok ama çok güzel bitirelim,ben de sattığım zaman hem tüm lotu hem maliyeti hem de tüm maceramı burda yazacağım.Ama daha çok ama çok erken aylarca satmam ,6 aylık bilanço sonrası çok değişik işler olacak gibime geliyor.
Bu arada bugünkü takas nasıldı acaba
Bugün Bank Of, A1 ve İş hepsi alıcı taraftaydı, 1.02 üzerinde güçlü bir yükseliş trendi beklediğimi belirtmiştim şimdilik hedefi 1.08 gibi görünüyor. 1.00 üzeri artık sert hareketlerin olabileceği bölgedeyiz o nedenle kimseyi etkilememek adına alım satım fiyatlarımı paylaşmayı uygun görmüyorum. YTD
Sn tahminci paylaşım için teşekkür ederim.Takası farkettiyseniz geçen gün bank of malı kustu dediğiniz takasın aynısı,tek fark bank of sağdan sola geçmiş.Bence elbet ortada ciddi olarak ne alım var ne satım,bence mal toplanmış ,artık abrakadabra zamanı yaklaşmış demektir.
Siz paylaşmasanız da sizin tarzınıza uygun günler başladı gene,marj hafiften trade e imkan vermeye başladı.Size rastgele diyorum,şansınız bol olsun.Benim durum herzamanki gibi,tek lot satış yok hala alıma devam.1.10 üstü alımları keserim,ondan sonrası bir müddet seyrederim
Ben trader olsam sabah hemen alış girerim ,bu spek ilk bir saat bekliyor ,saat 11 den sonra coşuyor bir pik yaptırıyor,sonra o pikin bir tık altında sabah açılışının bir tık üstünde kapatıyor.Gerçi kime akıl veriyorsam,benimki tereciye tere satmak oldu.:))))))))))) Trader olsam dedim ya ,benden trader falan olmaz o işte kesin her gün batardım,zor iş günlük trade,çok sağlam strateji ve soğukkanlılık lazım,bende o meziyetler yok.
Merhabalar; Bugün makas değiştirdiler.. Düne kadar 2 kademe yükseltip satılanları topluyorlardı. Bu gün ise farklı bir plan içindeler alım satımlardaki lotlar bana bir değişikliğe gittiklerini hissettiriyorlar, mesela 1,05-06 daki lot sayıları düşük ve stabil olarak daha önce uyguladıkları,1 kademe üstü 3-4 milyon lotlarla diğer kademelerden yüksek değil, daha önce satış kademesinin 1 üstündeki lot sayısı yüksek olurdu şimdi değil.. Umarım paranoyak olmamışımdır.:Sad: Amannn, Şurda kalmış 30-35.000 lot yapsalar ekime yapmasalar s...me..Bol kazançlar herkese:ok:
https://i.hizliresim.com/3vlgsfk.png
son durum
Plan büyük olmasına büyük de zamansal olarak bunun bize nasıl bir faydası olacağını tam olarak kestiremiyorum. Ben öldükten sonra olacaksa bundan bana ne ? Blue chip kağıtlar (AYGAZ, ALARK, EREGL, DOAS ..) almış başını gitmiş, ENAG'a göre enflasyon olmuş % 114, onu da geçtim devletin çakma kurumuna göre bile % 60 ve biz halen maliyeti kurtarmanın derdindeyiz. Genelde bu tür haysiyetsiz kağıtlarla işim olmaz ama yaptık bir kere. Bugün 100K lot kadarını verdim geride almayacağım. Toplamda 100K lot yeter bu kağıda. YTD
KST'yi 7 milyar Tl ye çıkarmak suretiyle tahtaya gelecek oyunculara göz dağı verdiler resmen. Parası olan da gelmez artık yani her şey ellerinde. Gerçi adam vekil zaten ondan habersiz kimse gelemezdi. İsteseler bugün YK toplanıp bir % 100 daha bedelli çakar mı, yasal olarak gayet mümkün, 1 haftada onaylar bu SPK denen kurum. Temel istediği kadar güzel olsun bu bile başlı başına bir tehdit yatırımcılar açısından. Her şeye rağmen -olur ya da olmaz- hedef fiyatım baki...Bana göre şu fiyatlar bedava ancak piyasa benimle aynı görüşte değil maalesef. Kimse saldırmıyor kağıda.:)
Gene eyvallah dedirtmediler:(
https://i.hizliresim.com/qaqgqbc.png
Bugünde tırı vırı:Sad:
https://i.hizliresim.com/5vynrb9.png
garb cephesinde değişen birşey yok:whistling:
https://i.hizliresim.com/m68p1ap.png
Değişmediyse son durum.. Vedalaşmaya kaldı 15.000 lot:whistling:
Bana bakmayın sakın.. Bankalardan çıkmamış olsaydım, parayı koyacak yer bulamayacaktım şimdi:(, kaldı 11.000 lot onu da 1.20 olursa satacağım, hiç bir hisse kalmadı satıpta yükselmeyen bir tek Karel ve TGSAS var onları da evladiyelik bırakacağım:rtfm: asla YTD
Patron sen çok acele ediyorsun 1.30 lu rakamlar gelcek daha bekliyoruz. Yazık ediyorsun gerçi satmışsın artık. Ytd.
Okadar zararda bekledik bunun stres sıkıntısını bedavamı çekelim daha niye alıyoruz bu kağıtları birilerini zengin etmek içinmi.
Bugün tavan istiyorum 😀. Bank off.
1.50 li rakamlar da gelecek.. 2.00 lı rakamlar da.. zamanlama önemli..
Artık bundan sonrası mayın tarlası.. 0.83 tabandan buraya kadar zaten beklenen hareketti.. bundan sonrası sert olur.. sert zirve denemeleri ve sıkı bir düzeltmeler.. Sn. Şekerli isterse daha çok alım fırsatı gelir tahtada.. YTD
https://i.hizliresim.com/om400nj.png
Hep ayağımıza sıkıyoruz zaten.:vk:YTD
Bankof çok iyi çeviriyor tahtayı önce topladışimdi yükselterek dağıtıyor pastayı. Herkes ortak artık. Daha yukarı 😝 tavan tavan bank of. 😄 ytd.
Bugün infoya iyi kitledi 😁 satış ortalaması 1.04 e düştü
Ben 1.08 civarı hissenin bir müddet konsolide olmasını takiben bir atak daha gerçekleştirmesini beklerim hisse 1.10 üzerinde alıcı geldikçe sert dalgalanmalar yaşayabilir. Şimdilik 1.08 üzerinde pozisyon taşımayı uygun bulmuyorum. 1.15 geçilirse yeni bir değerlendirme yaparım. YTD
Çok ısrar üzerine 1.09 dan 6.000 lot ekledim.:wu: 6.000 de 1.08 e yazdım gelirse 25k ya tamamlarım. Hani tezek yalayan borsacı hikayesindeki gibi ikimizde boku yedik ama işlem hacmimiz acayip oldu diye böbürleniyorlardı, benimkisi de o hesap olacak:kmk:
:) :) :) o fıkra tam bizlik..
Ben şahsen daha aşağılarda alıcıyım.. giderse gitsin.. benim her işlemim karla bitsin o bana yeter.. tarz meselesi.. lisedeki aşkımı beklesem bekar kalırdım.. :)
:kmk::kmk: Hanım duymasın, hayat ilerlese de tarzlar değişmiyormuş.. Bende lise de olmasa da üniversiteyi bitirip iş hayatına atıldıktan sonra Kuşadasında ilk uzun beraberliğimi yaşamıştım ve yalan yok çok sevmiştim. Aradan çok yıllar geçti yaş alsakta aklımda kalmış veya çıkmamış olacak ki araştırdım ve buldum sosyal medyadan ancak cesaret edip merhaba diyemedim, hala içimde saklıdır. ( hiç evlenmemiş sanırım hikayesinde gördüm ) birde döndüm kendime baktım boyumca çocuklarım..Neyse sanırım aynı şey KLGYO içinde geçerli hatta Karele bile döndüm yıllar sonra, nasılsa buradaki risk sadece parasal olduğu için sıkıntı yok. Demem o ki, yıllar geçse de tarzımız değişmiyor, siz öyle ben böyle, o öyle:Sad::Sad:, bol kazançlar..YTD
Benim durum bildiğiniz gibi,yeni alım yok,beklemeye devam,bu kağıtda bu kadar macerayı boşuna yaşatmadılar,bunun hikayesi uzun,ben beklerim.Ayın 13 de eyüpde bir arsa satış ihalesi var klgyo nun daha önce 341 milyona aldığı arsanın hemen yanı,sanırım bu arsayı da bizimkiler alır,eğer alırlarsa sadece bu iki arsa bir iki yıla kalmaz klgyo nun borsa değerini yakalar diğer tüm varlıklar yanında eşantiyon olur.
İnşallah yengenin borsaya merakı yoktur yazdıklarınızı görmez :)
Yoksa asgari 5 taban yersiniz söyleyim :)
Ben kaçanı kovalarım.. düşen yüzü üstüne düşene kadar beklerim orada bir el atarım.. KLGYO ya da çok düştü diye 0.86 da el attım..1.02 yi geçerse kovalarım dedim kovaladım.. şimdi 1.15 i geçerse yine kovalarım.. ne yapalım kaçan kovalanır.. Aradaki marjlar mı nedir? Onlar benim sigortalarım.. zaten misliyle geri dönerler..YTD