Spk onayı bekleniyor. Oda tahminen 2 aya sonuçlanır. SPK onaylarsa %236 bedelsiz verecek.
Printable View
Bedelsiz sermaye artırımı için 20 Aralıkta SPK'ya başvuru yapmış. Muhtemelen Şubat'ın ilk haftasında onay gelebilir. Yıl içinde 40 lira üstünü görmüş değerli bir şirket. Buralar benim için kademeli alım noktaları.saygılar
Günlükte daralan bolinger bant içinde testere hareketler devam ediyor
Bedelsiz onayı beklediğini düşünürsek yön güzel :)
https://x.resim-yukle.com/xtQF
Bedelsiz onayı sanırım bu hafta içinde gelecek gibi :)
Aylık grafikte 38,70 li fiyatları test edebileceği yönünde sinyaller mevcut. Bedelsiz bölünme öncesi mi yoksa sonrası mı kestirmek zor. Asıl hareketlerini bölünme sonrası yapar diye tahmin ediyorum.
% 236 bedelsiz spk onayı epey gecikti. Artık şubat ayı içinde onay gelecektir
Büyük bir sabırla haftalardır mal topluyorlar. Fırtına öncesi sessizlik çöktü sanki :)
Bugün endekste beklenen düzeltmeyi de yaşamış olduk. Artık bedelsiz onayı da gelirse tam yol ileri.
% 236 bedelsiz için tahtasında son rötarları yaptırıyorlar, beklemeye devam
Aylardır ben de bekliyorum, spk dan bir türlü onay gelmedi ama bu ay gelecek artık. Bugün tahta sahibi epey aşağıya bastı, bu sayede bir miktar daha ekleme fırsatım oldu. Şu anda en ucuz hisseler arasında , geleceği son derece parlak bir şirket. Bilançosu da açıklanınca göreceğiz, bence rekor kâr açıklayacak. Hayırlısı bakalım
Çok iyi bir şirket, olağanüstü bir
yönetim kadrosu var ama nedense
hisse bir türlü performansını
Gösteremedi. Zaman zaman ataklar
yapıyor fakat çabuk sönüyor
Şirketin özellikle bu dönemde bir miktar
hisse geri alım yapması gerekir. Bölünmesi de
an meselesi. Bedelsiz oranı gayet güzel
bilançosu güzel gelirse bu sene ciddi
bir potansiyele ulasabilir
3 ncü çeyrek bilançosu satışlarını ikiye katlamasına rağmen net kârı beklenenin altında gelmişti. İhracatını artıran bir şirket olması sıfatıyla yıllık bilançosunda güzel bir net kâr bekliyorum.
Geçen sene şubat ayında şirket
25 liralar civarında 12 bin adet
hisse geri alımı yapmıştı.
Yani hisse biraz daha düşse
bir yıl önceki fiyatına gelmiş olacak
yorumda belirtilen 42.02 direncini bakalım bölünmeden önce kırabilecek mi
https://www.youtube.com/watch?v=BHJwgzHfBSQ
Bu hissede belli ekipler belli zamanlarda giriyor teknik olarak bazı hedeflere getirip malı yığıp sonra gidiyorlar. Muhtemelen 35-38 arası maliyetlileri de süründürüyorlar. Artık iyi bir kar gelirse hissenin endeksle beraber daha yukarılarda konsolide olması lazım.
Bedelsiz onay haberi bu hafta
her an kap a düşebilir
Bedelsizin yanında iyi bir bilanço ile birlikte bu fiyatlar tarih olur
3 AYDIR ONAYI GELMEYEN BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIM KARARI
https://img.imgyukle.com/2024/03/13/yWdLQR.png
Hisse başıboş kalmış
Spek kafasına göre fiyatlandiriyor
Saldım çayıra mevlam kayıra
şirket halka arz ederek parayı
kasasına indirmiş. Yatırımcısı
ne yaparsa yapsın umurunda mı
Uzun vade için hisseye ve patrona güveniyorum. Enflasyonda olsa ekonomik krizde olsa en son etkilenecek sektör
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Düştükçe güvenimiz artıyor :p
Güven koş ucuzluk burada, uluun
hissesi ayağa düştü