Valla hanımlar işin içinde ise gelmesi lazımdan öte bir obligasyon durumunuz var mecbur o ortalamayı getirteceksiniz :kahkah:
Printable View
Kvba aldik FPK
Hayirlisi
Burgan gulduren 0.260 bunun
Uzeri getirirse iyi
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Webster Üstad,bilgi ve cesaret veriyordu,bunu yaparken de gulduruyordu bizleri,herkes kendi tecrube ve bilgi birikimine göre faydalaniyordu,bu vizyona sahip bir daha kimse gelmez.
Üstat her halükarda pff den iyi getir gibi.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PPF'ler ne zaman hesaba yatar valör nedir bilgilendirecektim hala daha bilmeyenleri.
Aklımda unutmadım yeni başlayan çaylakları bilgilendirmek ağabeylerin görevidir.
Ziraat mesaj attı. ZGOLD byf işlem görmeye başlamış.
Bugün fph gmr tkf ve eıd parası hesaba geçmedi. Çarşamba öğleden önce emir vermeme rağmen.
ben GMA alıyorum..değişken fon...3 yıllık ve 5 yıllık getirilerine baktım...vadeli mevduat getiriler üzerinde...her ay maaşı alınca hiç bişeye bakmadan alıyorum....şimdilik 3 aydır aldım..bakalım ne olacak...KAP ta geçmişe dönük portföy dağılım mevcut...spk da günlük ne yapabildiğini de görebiliyorsun....özetle incelediğimde bu fonun ''iyi yönetildiğini'' düşünüyprum...1 sene bunu yapacağım...(TL VARLIK OLARAK)
doların artacağını düşünüyorum...geçen gün TDG+IPV aldım..içerik olarak 20-30 tane eurobond var portföylerinde....her iki fonu aynı kişiler yönetiyor..ve bence iyi yönetiyorlar...3,5 yıllık getirileri diğer fonlara göre iyi...
eğer altın da eklemek istiyorsanız fon yerine ''gr altın almak'' daha avantajlı...
hisse yoğun fon ,riskli fonlardan...geçen gün yazdım,yanlış anlaşıldım...ben şu anda taşımıyorum...ama BİST 1-1,26 cent civarına gelecek olursa hiç affetmem...sepeti doldururum...3-5 çeşit yaparım...hisse yoğun fonlar da ve bist de şimdilerde bir katakülle var ama yakında çıkar kokusu...sendikal alımlar vs vs kardeş birliği falan filan ...gibi..
PPF kötü günler için belki biraz konabilir...
AES kesin almam...petrolün çok uzun zaman yatay 20-40 cent arasında gezeceğini düşünüyorum...
benim düşüncelerim bunlar...fon getirilerine bakarak bir portföy yapabilirsiniz..mutlak doğru yok...bazı şeyler yaşanarak öğreniliyor....
önümüzdeki 1 yıl içinde ne olacağını düşünüyorsanız ona göre daha yoğunlukta bir portföy yada sepet yapabilirsiniz..saygılarımla
(not:fonlarla 3 aydır ilgiliyim..çömezim..ona göre..)
Qnb kullanıyorum ve alım yapamiyorum. Sadece ziraatten mi alım yapılabilecek.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satılıp satlmadığı da belli değil bu durumda?değil mi?
bir mağduriyet oluşması durumunda nasıl bir yol izleniyor acaba? mesela bist %10 düşmüş olsa ve sizin fon satım emri verilmesine rağmen satılmadı ise mesela?
satım emri verdiğiniz kanıtı var mı?hesap eksteresinde gözüküyor mu?
izahnameye bir bakmak lazım?yada fonlar ile ilgili içtüzük vs vs ?
EIB kuzumuz için yeni fiyatımız: 0,065726
EIC kuzumuz için yeni fiyatımız: 0,020448
ZPC için yeni fiyatımız 1,956525
tanımam etmem,günahımı filan almayın lütfen....youtube da ''okan yorgancı'' diye ararsanız ,bir arkadaş var...fonlarla ilgili eğitim videoları çekmiş...fon eğitim kursu filan veriyor...ben çok azda olsa faydalandım...inceleyebilirsiniz...
https://www.youtube.com/watch?v=ZJ_jye_MkMo
1m pay alım girdim bugun iptal olmamış salı hesabıma gececek. Qnb. Pay adedi yine limite ulaşmıştı uzun bir aradan sonra bugün alım şansı oldu Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabi hisse senedi sayfasindanRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.