Bosver Doktor. Yeni hisselerine odaklan, zamana birak. Borsada kaybettigin borsadan cikar.
Printable View
libya da iki askeri savaş üssü kuruyoruz.
sınırlarımızdan binlerce km uzakta
yakın olsa da farketmezdi de
buradaki savaş uçaklarımızı ve personelimizi korumak için binlerce km hava sahasını kontrol edecek askeri güce sahip bir devletin korumasına muhtacız.
sınırımızın 20 km ötesinde idlp te hava sahasına hakim olamadığımızdan ani baskınla bir tabur askeri daha yeni kaybettik.
libya da rusla savaştığımızdan geriye abd kaldı.
reis ile trump bir kaç gün önce libya konusun da anlaştılar.
abd bize hava savunma kalkanı olacak.
karşılıklı bir alış veriş olmuş olabilir diğer konularda
Derin hisse akşam gazetesine haber olmuş, gazete haberi kalsa iyi, NTV haberi gündeme aldı. Halkbank önü de açılmış mı oluyor. 😎
350 bin yeni kumarbazlarda en az 35 milyar Tl vardır. Bunlar kokusunu almışlardır.
derin hisse gibi sosyal ağlardan hisse grubu oluşturanlara yapılan operasyonun devamı gelir.
çünkü bunlar babaların at koşturmadığı hisse senetlerini öneriyorlar.
koyunların babaların hisselerine sürülmesi lazım.
ana akım medya da bu tarz haberler çoğaldı
"Hatlarimiz butun gun ufak tefek islemler icin arayan yeni hesaplarla dolu" demisti. Parasi olan zaten yatirim yapmasini biliyordurr. Korona Kumarbazinda ne arasin para.
bana 5 milyar + haber yaratma özgürlüğü verin sizin elon muskınız olurum
Yeni savcı davanın düşmesini ister filan [emoji23]
Ypg yı terör örgütü kabul eder bu abd yaz kızım oraya hatırlatma babında [emoji16]
Bunların hepsi siyahi ayaklanma yüzünden [emoji16]
Bulamadinizmi acaba neden siyahi ayaklanma yüzünden trump bize yaklaşıyor.
.
.
.
Çünkü abd derin devletine karşı boyun eğdi kaybetti. Derin devlet ona neler yapabileceğini gösterdi.
Şimdi eski arkadaşlarını geri kazanma zamanı. Çünkü çok sey kaybetti orta doğuda. Hatırlayın bize karşı ne hasmane tutum içindeydi.
.
.
.
Şimdi bunları tamir etme zamanı. Teker teker olacak hepsi. Hulk un tuzağa çekilmesi ni çözmek bunların en öncelikli şeylerin başında geliyor.
.
.
.
Modiz onun için pas geçti bizi not değerlendirmede. Birileri rica etti bence.
Daha yazarım ama önce bunlar bence.
............. :oleyo:
Op de basina koy Trumpu. Ne hasmane tutumu. Adam halkina bile anlatti S400 konusunda hakli oldugumuzu, Obama'nin Patriotlari vermedigini.
Sulunun bebegine saldirasim geldi!
https://i.imgyukle.com/2020/06/20/CNYhsA.gif
Bakalım formasyonun ederini verecekler mi?kapaniş üçgen formasyonu direnci üstünde.hacim de onaylıyor kırılan direnci.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkbank davasına bakan savcı Geoffrey Berman’ı Trump’ın görevden aldığı ortaya çıktı. Konuya ilişkin açıklamayı ABD Adalet Bakanı Barr yaptı.
Bu haberi paylaşmış abd deki görevli tv muhabiri.
Sputnikte düştü haber gördüm
Bu davadan olumsuz hiçbirşey çı.ka.maz. ABD ile aramızda olumsuz bir karar ne bize zarar verebilir, ne de ABD ye kâr sağlar vesselam bitmiştir.
Ayasofya nın cami olarak açılması bile abd ile ilişkilerde gelişmedir. Ruslar ortodoks, Ayasofya sözde onların kilisesi. Ruslar ile uzaklaşıp abd ile arayı düzeltiyoruz
Berman'in yerine,yardımcısı audrey strauss atanmış.
Istifa etmeyi kabul etmeyip drama yaptigi icin atmislar.
---
Berman's departure came a day after he refused Barr's request that he resign. In a curt letter to Berman on Saturday, Barr told him Trump had agreed to remove him and conceded that Berman's deputy would succeed him.
"Unfortunately, with your statement of last night, you have chosen public spectacle over public service," Barr wrote in his letter to Berman. "Because you have declared that you have no intention of resigning, I have asked the President to remove you as of today, and he has done so."
666 ortak insallah buyuk kismini birakmissindir elinde.
bir sabah ansızın kendimi muş ovasında buluyorum.
yıl sanırım 2002
aylardan mayıs
ova metre boyunda doğal lalelerle kaplı
kızıla boyanmış bir derya
karlar eriyince ovayı su kaplıyor.
bu nedenle tarım işi gecikiyor.
hemen ovayı bu sorundan kurtarmak için ovanın etrafına kanal yapılmasını öneriyorum.
muş yokuşunda görevli arıyorum.
bir kaç küçük resmi bina hariç bacası tüten bir şey göremiyorum.
marketten borsa dergisi alıp çıkıyorum.
araç kiralama işi olmayınca ilk taksiciye uğruyoruz.
doğu insanı dürüst
parayı uzatıp ticari taksinin anahtarını alıyoruz.
arkadaşım taksinin şoför koltuğuna atlıyor.
ilk hedef doğunun denizine tatvana yol alıyoruz.
tatvanda güzel bir lokanta için polis memuruna adres soruyoruz.
memur bey taksi şoförünü gösteriyor ona sorun diyor.
memur beye o da bizden diyoruz.
ayaklarımızı van denizinin sodalı suyuna soktuktan sonra gözümüz yükseklerde.
kartpostallarından gördüğümüz güzelliğe nemrut krater gölüne çıkmayı arzuluyoruz.
dağa sürüyoruz
ova altımızda kalıyor.
zirveye doğru yolların karınının erimediği görülüyor.
kardan ileri gidemiyoruz.
engebeli arazide tarlasını süren çamura saplanmış traktörüyle bir köylü yardım istiyor.
üstümüz grand tuvalet yardım etmiyoruz.
ovaya bakıyorum yüzlerce boş araziler var.
köylü engebeli arazide ekmek parasında
ovalar ağalara teslim
onlarda istanbula teslim
Yolumuz ahlata ilk Müslüman Türk mezarlığına düşüyor. İki metreyi aşan mezar taşları karşılıyor. İrkiliyorum. Sanki insanlar yerde değil ayaktalar. Rehber çocuk mezar taşlarının uzunluğunun ölen insanlarla aynı uzunlukta olduğunu söylüyor.
Kendime bakınca cüce hissediyorum. Ya ben Türk değilim diyorum.
Ya da atalarım mevki makama göre adam severdi diyorum.
Inlerine girecegiz bugun.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...T21EE&usqp=CAU
Ortak pegi gibi buda bir haftada ikiye katlarsa voleyi vurdun bu sene.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankalar kıpırdadı endeks için 124 ler konuşuluyor. Reis bile toplantıda borsayı 115 e taşıdım dedi. Demekki patronda mutlu son istiyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
finish [emoji2][emoji2][emoji2]
Ceza yememek için değiştirdim happy i
Birönceki mesajın İngilizcesi ama argoda yanlış anlaşılma olabilir neme lazım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi