Laguna
kendini iyi hissedeceğin güne kadar dinlen/izleme
sonra tekrar başlarsın.
düzelir herşey.
piyasa her daim burada . bir yere kaçmıyor. :yes:
Printable View
Laguna
kendini iyi hissedeceğin güne kadar dinlen/izleme
sonra tekrar başlarsın.
düzelir herşey.
piyasa her daim burada . bir yere kaçmıyor. :yes:
Zaten spekülasyon ile yükseldiler. Petkim, Tüpraş ın bahçesinde petrol çıksa bı kadar çıkardı :) ama teknik olarak hazırdılar. Tüpras topiğinde sürekli yazıp grafiklerde koyduk.
Haber sadece hazır toplu hisseyi götürür. Yoksa altın madeni bulsan yürüten olmadan yürümez
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen Dostum. insanın işi akşam düşündürmeyecek birşey olmalı. eve gidince aklın rahat olacak rahat uyuyacaksın.
o yüzden bana kim borsa dese, sakın bulaşmayın diyorum. parayla mücadele gerçekten de zor. işin iyice içine girmeye başlayınca gece uyanıp dow ne durumda diye bakıyorsun iş mi bu :) paran var derdin var...
laguna boşver.
önceki anormalmiş.
normale dönmüssün.:)
Arkadaşlar kekik yağı ile gerek korunma gerek tedavi ile alakalı, Google klebsiella pnomonia ve kekik yağı yazın bununla ilgili veriler çıkacaktır. Klebsiella pnomonia corono dan daha öldürücü bir bakteri. Ölüm oranı %50 ye yakın. Buna karşı etkili. Sağlıcakla kalın
benimki emekli işi.
iş güç yok.
bunlarla uğraşıyorum.
birde forumda sataşanlar olmasa
iyi olacak ama.
Sn.laguna nazar gerçektir nasib bambaşka bir durum ikisinin ilacida tevekkül dur.
Sıkmayın canınızı heleki son 6 ayın virüs borsası şimdiye kadar gördüğüm en dandik en sahtekar hileci piyasası olmuş çok zor yani.Bazen dışarda kalmak iyidir şuan ben işlem yapmadan durabilmeye disipline etmeye çalışıyorum pozisyon suz durabilmek de bir strateji heleki böyle kırılma noktalarinda şuanki dengesizlikte zaten yeterince bir tarafa enerji birikmesi olmamasından kaynaklanıyor bence.
Kaçan balıklar nasip değilmiş deriz hatta tuttuğumuz balıkları bile nasip olmaz ne zaman yeriz o zaman nasibimiz olur.
Burda biri alıntı yaptı diye gördüm yazdığını çünkü ben gereksizleri red listesine alıyorum. Sende red listedesin. Zoruna gidiyorsa engeller geçersin görgü kurallarını sendendmi öğrenicem forumun moderatorumusun ben laguna ile konuştuğumuz konu ile ilgili olan kısmını attım ekstremi falan atmadım. Hem istersem ektremide atarım bu forumda kuralım var ekstre atılamaz diye. Biri özelden yazmıştı haklısın kazanınca çekilemezsin diye.
Çaktığımın hırsızları yine kontratları yükseltmişler her ay aynı bok yemeler
Komisyon vergi stopaj derken bunuda sabitlediler hırsızlar
anlaşılan o ki
işin içinde çin yok.
karadenizde doğal gaz bulduk.
kapasitesi belli değil.
belki yarın açıklar reis
Umarım Karadeniz deki gaz ne güzel gaz. Akdeniz de gezmeye gerek yok demeyiz.
Artık geri vites ile ilerleyemiyoruz. Geri geri gitmekten de başımız döndü
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın ki olay(müjde) faiz artışından daha mühim olabilir. Eğer gerçektende enerji ve rezerv miktarı da çok büyük ise dolar 7.00 altını bile görebilir. Yani bunlar tabiki önemli ülkem adına çok sevinirim herşeyden önce piyasa falan biryere kadar.. Yeterki müjde gerçek müjde olsun...
40 kuyu kapasitesinden bahsediliyor. canlı yayın araçları fatih gemisine aktarılma fotoları var. acaba nasıl bir yansıması olur.https://serbestiyet.com/featured/oze...turuldu-39541/
2-3yıldan önce çıkmayacak gazın haftaya etkisi ne kadar olumlu olabilirki
Çoğu pay vadeliye zam gelmiş
Birde benim işlem ettiklerime ayıp yahu
Fiyatları bile yükselmedi sürekli zam zam bu nedir arkadeş
Abi piyasa çok geri kaldi dolar artti sirketler bu dolarla kar edecek TL çöp oldu ona göre borsa da dolar bazlı çöp oldu 2008 diplerinde geziyor tümdünya zirvelerdeyken. Bu kurla 200 bin ortalama bir değer yani borsa için, kur sabit kaldığı zaman. Haber maber gaz maz hikaye anlayacağın. Dolar bazlı ucuzun da dibinde artik borsa hele dunyaya kiyasla. Verse 130 a kadar tepse de değişmez önemli değil yani. 11 dolara halk bankası almış adam 100 lira olacak da kara geçecek hey yavrum hey.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Venezuellanın löp löp petrolü varda ne işine yarıyor yada libyanın ırakın iranın gazı petrolü varda ne işe yarıyor. Önrmli olan petrol gaz değil onu işletmeyi becerecek yetenektir.
Diyelim ki gaz ya da petrol bulundu.
Tesisin denize kurulup hammaddenin çıkartılması işlenmesi ve petkim ya da tüpraş ya da hangi firma ise onun kasasina giriş en az 3 sene sürmezmi.
Borsa elbette beklentiyi satın alır ama 3 yıl sonrasının beklentisinin alındığını hiç görmedim.
Petkim özelinde söylüyorum 2 gün arka arkaya tavan çekmek nedir abii? Bahçende milyarlarca metreküp petrol cıktı da hemen yarın fabrikada işlemeye mi başlıyorsun.
Bence çok abartili oldu bu tavanlar...
Kanımca sayın adi PALA ve ekibi 2.70 ile 3,70 arasından topladığı malı tavanlarla gelene geçene dağıtıyor.
Az buz da degil enteresan bir hacimle dağıtıyor..
Daha ne kadar dağıtıcak?
Aklıma 1 ay öncesi geldi. Ekgyo u inanılmaz alimlarla 2.40 a yukseltip malı gelene geçene servis etmislerdi. Sonrasi malum...
Çoşku evet tamam. Ama bir yere kadar..
Bende piyasa dolar borsa o kadar düşünmüyorum yeter ki doğalgaz bulunsun , her il ilçe kasaba köy doğalgaza kavuşssun , osmanlıyı parçalamışlar elimizde ne Kerkük kalmış ne suudi petrolleri tabiri caizsse cıscıbıldak misali Cumhuriyetin kuruluşundan beri yurt dışına petrole ödenen paralar haddi hesabı yok.Temenni ederiz bulunan servet vatandaşa yansısısn bugün sadece örnek olsun diyorum bildiğim kadarıyla suudi arabistanda maaşlar 10 - 15 bin dolar emekkli maaşları 5 bin dolar.Türkiye yıllardır yoksulluk içinde şükür her şeyimiz var ama mali durum sürekli petrolden fire veriyor.Hayırlısı diyelim vatan millet kazansın , vatandaşın refahı artsın tüm şehirlerimiz doğalgazlı olsun.
öyle güzel bir rezerv bulunsunda
birazda yer altı kaynağımız olsun.
dolarda 9.9 yerine 6.6 olsun.
Dostum rusya bile petroldan doğalgazdan zengin oldular..... doğalgaz dan önceki Sovyet rusyasında adamların açlıktan nefesi kokuyordu...….Ben gayet iyi hatırlıyorum eski Sovyet rusyasında bir general in maaşı 100 dolar mış diye çok duyduk.Yani yarınki açıklanacak konu yıllardır Türkiyede petrol bulundu muhabbetleri çok oldu , ben gerçek olması için dua ediyorum vatandaş refaha kavuşssun.
viop bugünkü zirveyi geçti.
shortu kapadım.stopladım
piyasalarda gaz devam edecek.dahada bulundu şimdi.
Milleti gazlamaya etkisi olur
Ondan sonra usd artarsa şayet
Bizi çekemedikleri daha net anlatılır [emoji56]SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bozkurtum bari sen yapma Allahını seversen sana bana ne düşer bu hırsızlardan onlar 100 kat zengin olur sana 50 TL zam gelir
Bu hırsızlar memleketten gitmeden tapulu malını bile istediğin gibi kullanamazsın Al işte kendi dolarını çekiyorsun diye senden komisyon alıyor azıcık mantıklı düşün
Bunlar gitsin borcumuz olsun emin ol petrol bulmaktan daha faydalı olur