Petrol depolaması fiyatına göre nispeten pahalı, global ekonomiyi daha iyi yansıtıyor olabilir.
Printable View
Petrol depolaması fiyatına göre nispeten pahalı, global ekonomiyi daha iyi yansıtıyor olabilir.
1089 üstü kapanış olursa hala umut var bana göre
5 iş gününde 50.000 pozisyon açıldı...ve yatayda sıkışma var.bunun hak edişi vob da 10-14.000 arası harekettir.
kanımca 4-5 iş günü içinde bu yataylık yön bulmalı.
Nasd** 50 günlük ortalama desteği altına salmadı.
Corono un kontrolsüzlüğü herhalde kontrolumüzde demiş olmalı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VIX de flama yapıyor namızsız. Topuklayacak yukarı heralde :wu:
hiç bir şey kontrol altında değil
hikaye hepsi
her şeyleri yalan dolan
hiç bir veri güvenli değil
Allah'lık yaşıyoruz
yarın ne yaşayacağız ne göreceğiz belli değil.
anca kendi söyler kendi inanır dediğine gerçi ben inandığına da inanmıyorum ya
Vix de manyadı. Sabah future 34 gördü şimdi 32
ulker 10. ay vadelide 21 e gelirse alıcıyım.. 24 e gelirse satıcıyım... hodri meydan....
palam fazlaca mal aldı sanırım. Salamıyor ama kıvranıyor. 1089 üstü de kapatırsa alırım bir yanak ondan
24 ler 27,5 den gitti.
aşşğı yazdım gelirse söylerim :he:
günlük macd ve 5 günlük ortalamanın üstünde al yönünde durduğumuz için düşürmüyorlar. teknik bi şekilde düşmeyi engelledi.
grafiklere çok takılmayın ( umut bağlamayın ) hepsi sonuçta matematiksel formüller
nerede ne yapmasını istiyorsanız ona göre değer biçiyorsunuz oda gereğini yapıyor.
ha derseniz ki hislerime sahip olamıyorum beni dizginlesin o zaman bir şey diyemem.
x100 biraz daha ıkınsa artıya döncek.
neyse ben kaçar akşama tepişürük :he:
Amerika , Avrupa borsaları perişan biz hamdolsun iyiyiz diye bu akşam APARA kanalından haber bekliyorum.
10 günlük ortalamada 109,150 de görünüyor. orayıda geçerse maşallah..
Eveet TriumpH emmi haydin bAlım..
Ne oldu yaw, alış saati gelmedi bugün!!
pala tekniğe itaat ediyor...
https://i.hizliresim.com/9Bz1H6.png
Artı kapatacak utanmasa :)
gözlerimi kapatınca hoplayan zıplayan uçuşan ceylanlar görüyorum
#direnbist... :he:
Haksızlık etmeyin lütfen, daha Lübnan bize bağlanmadı. Bağlanınca olacak elhamdülillah. [emoji23]
Unutmadan, bir de en güçlü şirketler bizde ve Almanya'da imiş. Bunu da öğrendik başka bir arkadaştan. [emoji41]
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Petrol 5 liraya düşse de pala salmaz şu an :) Gecen hafta bayağa mal aldı. Daha veremedi bize.