sokak enflasyonunun %30 oldugu ülkede %10 faiz verirsen her türlü çıkar...
Printable View
o zamanda dedim.
bu jipi morgana güvenmeyin.
adam sırtını sıvazlıyormuş gibi yapar,
armoru var mı, zayıf yeri neresi diye bakar.
Neymiş 550 olcakmış.
niye?
teknik öyle diyo. asdas.
İnşallah bizim kamular gaza gelmemiştir.
O zamanda uyardıydım onları, ji pipi işi biliyor madem kendi düşürsün,
ne destek ne köztek olun diye.
Bunların dostluğunda bile düşmanlık olur.
tikkatli olun bi dahakine.
Dolar tek şartla 550 nin altına düşer,
manisa tarafında trilyondolarlık külçe altın varmış.
muhtemelen karunun hazinesi,
https://www.youtube.com/watch?v=Xt87JjeTKfs
1 saat bej dakkadan başlayın.
hee onu bulun gelin, amenna.
başka türlüsü zor. bence.
27,510 dow shortları giydim tekrardan...
29,000 e kadar 2 kontrat daha açabilirim.
26,600 civarı kapanmıştım.
A1 şişeyi portvey den çıkarmış iyi geçirdiler herhalde
doalra rağmen bizimkine sağlam çakmamalarının tek sebebbi yarınki YEP beklentisi sağlam bişey çıkmazsa yarın dümdüz eder geçerler buda dursun burada:)
yeşil içindeki yükselen kanala iğne atıp toparlamış nispeten.
ağırlıklı ortalama, hareketli ortalamanın üzerinde bu iyiye işaret diye yorumladım şimdilik.
https://invst.ly/sa6hf
Acaba döviz sepeti 10 lira olunca birtane 0 atıp dövizi 1 liraya düşürdük denirmi? Acayip merak ediyorum
dow
saatlik
şu ana kadar çıkıştaydı.
şimdi iki ihtimalli durumda.
volatilite yükseliyor yekrar.
satışta olabilir yenibir alış dalgası da.
ama kırmızı bir çizg var ekranda.
fiyatların altında kalmış.
satış ihtimali diyor oda.
macd satış ihtimali diyor.
ama yinede bilinmez.
yazı-tura
koy stopu..
yada bak gittiği yöne önce...
https://i.hizliresim.com/1LoriI.png
PASTA CUMA GECESİ GİBİ SHORTÇU LEHİNE.yine yüksek miktarda fark var(diğerler arasında). ve aps artmış hem de +21.000
2 sini nasıl değerlendirmek lazım?
https://twitter.com/CanEmrahYILMAZ
Trump abd seçimlerine kadar borsasını zirvede tuttukça bizim Spk ve diğer yetkililer hırsız şirketlerin her gün zirve yapmalarına, ederinin 10-20 katında işlem görmelerine göz yumacaktır..çünkü yabancı çıkışının devam etmesi, yetkililerin borsada her türlü oyuna göz yummasına hatta teşvik etmesine neden oluyor..hamdolsun uçuyoruz çok daha iyi olacaz..
SPK her gün yaklaşık 30 tane zirve giden kağıtlara hoop nereye uçuyorsunuz aylardır böyle dese..sebep nedir ne oluyor lan dese..yerli alımları bıçak gibi kesilir..ve borsa belkide 60-70 lere jet hızıyla düşer..işte bu nedenle borsada küçük batık çapsız hacimsiz hatta bazı sabıkalı hırsız şirketlerin uçması lazım..bunlara teşvik lazım..lazımki yerli para getirsin borsaya..hamdolsun borsayı böyle tutacaz
20 katına çıkmış gubrfyi pay vadelilere almaktaki amaç nedir? Cidden merak ediyorum
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeksin dusme isi simdilik zor 1240 kirilmadigi surece hedef 131 olarak duruyor...pasta isinede bugunden sonra inanmam ordada virman yapiliyor bugun fark ettim dun baktigim pastayla bugun baktigim pasta farkli hal aldi hisse vadelilerde...endekstede muhtemelen yapiliyordur pastaya itibar etmeyin fazla onemli olan grafik teknik haber akisi...
azeri ermenistan olayi fazla buyumez kapatilir biraz mermi atsinlar yeni silah anlasmasi yapsinlar olay biter olan garibana olur ölen öldugü ile kalir..savaslar masada basliyor masada bitiyor sahadakilere bakan yok.hic olmasa diyecemde silah tuccarlari durmuyor iste..
Trump un seçilememe ihtimali çok yüksek..borsada satın alınacak kadar yüksek aslında..
Ezecek ezecek. Bunagi duvardan duvara vurur %10 fark koyar dow da ralliye kalkar.
Bence aynı bizimki gibi o da ustalık döneminde cortlayacak şimdi ralli zamanı.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Shortlayana kitlemezler herhalde :) çıkarken kazanamadık bari düşerken ekmek yiyelim dael mi SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha var 1 ay secime o zamana kadar kac iner cikar borsalar trump dolayi dusecekse son 3 gunde verirler gecerler.simdiden verseler 1 ay boyunca satismi yiyecek borsalar daha cok su goturur belki biz 130 ustunu veya 120 altini kac kez gorur doneriz
dolar da altın gibi teknik yukarı gösteriyor..özellikle gram altına dikkat çekmek isterim..452-580 ( 2 aylık zamansal faktör ile) bandına girmiş bulunuyor ve genelde her bandın her dip-zirve süresi yaklaşık 2 ay olmuş önceleri ve benzer tablo var..yani büyük olasılıkla abd seçimlerine kadar hatta ötesinde bir dalga daha yaşayacz gibi
dow endekste 26500 cok saglam destek oyle kolay kolay kirilacak yer degil ustte 27900 cok sert olmasada direnc var.goruntu orayi zorlayacak gibi veya 26500 27900 gidip giidp gelecwk
https://i.hizliresim.com/QK6uzz.jpg
dow endekste cuma gunu baslayan alim dalgasi hala devam ediyor alttan yukselise bakilirsa yukariya devam edecek gibi ust cizgi 27900 orayida gecerse daha tutulmaz
hayat size iyi davranmis ve istanbuldan koparmış bence ardınıza da bakmayın:)
arkadascagizim 3500 liraya ev tutmuş kahveye çağırdı gittim el mahkum çok güzel ev dedik de abi ev dökülüyor be hadi evi gectim yav onunde ana cadde vızır vızır araba... vallahi 3 buçuk kaat az değil. başka şehirde versen villaya doğru yükseltirler adamı.
bu şirketlerin çoğu patron şirketi deniyor çoğunun halka açıklığı %5 ve daha az..yapılan değişikle bu oranın % 10 a çıkarılma şartı getirilmiş ve uzmanlar şirket patronlarının bunu istemeyeceğini ve borsadan teker teker çıkacağını söyler..çıkmasa dahi ederinde halka açılacağı için yine balonu sönecektir deniyor.. galiba bu balonu Abd seçiminin öncesinde patlacaklar..