ne yalan söyleyim kalleşliği olmayan dürüst biriyimdir ama çok kinciyimdir. isterse on sene önceki bir mevzu olsun, dokundurma olsun hiç unutmam. zamanını bekler taşı gediğine korum...
Printable View
ne yalan söyleyim kalleşliği olmayan dürüst biriyimdir ama çok kinciyimdir. isterse on sene önceki bir mevzu olsun, dokundurma olsun hiç unutmam. zamanını bekler taşı gediğine korum...
ENDEKS_ günlerdir süren güçlü alımların ardından iki günde üç bin puanlık bir düzeltme yaptılar. bana göre gayet normal. hatta p.tesi gün biraz daha sıkıştırabilirler ama, salı gününden itibaren allahın izniyle...
Iyide onda bi gariplik yokki sigmund freud ve ogrencisi karl jung psikanalizim de ne der?
En buyuk komplekslerden biri
Pnssizlik kompleksi
Onu burda lak lak ederek tatmin ediyolarsa hos olsun
Not
Bayan degilim
Yani kimseye Zararlari var mi yok
Mesela jmk yi ozluyorum iyi idi iktisadi bilgisi
Cinsiyetinden bana ne
Hangi iktisat bilgisi imiş o? :oleyo:
Safi palavra kolpa idi adam be..."pardon kadın"..
Bir ara dolar da tersde idi ağlıyodu
Sonra uzun vade TUPRS yatırımcısıyım açılın kaçılın modunda idi..
FON topiğinde pazarladığı hırsız kurumların fonlarından bahsetmiyorum bile..
gun sonu sekillenen bist tum pastasina gore haftaya guzel gecer borsa vade sonu geldi hem endeks hem hisseler icin haftaya guzel gunler gorecegiz insallah
önümüzde 3 ay sonbahar ve 3 ay kış var, bu da 6 ay eder demiş idik..
mart ayının önünde 6 ay daha kış olsaydı ne olurdu da demiş idik..
ama 2. dalgayı yok farzederek, daha doğrusu inanmayarak ekonomik planlar yaptık..hamdolsun desem Allahtan utanır oldum..
en iyisi Allaha havale etmek..
merhaba, yatırım ortaklığı hisselerinden elde edilen kardan %10 stopaj mı kesiliyor? aybaşında metro yat ort (mtryo) hissesi almıştım, dün sattım 20bin küsür tl bir karla, 2bin küsür TL stopaj vergisi kesilecek gibi gözüküyor. net bilgisi olan teyit edebilir mi lütfen? kötü bir sürpriz oldu benim için.
vadenin kapanmasına 3.5 gün var.çarşamba yarım gün.
Ha anladım. Bence kendinizi boşa üzmeyin bu ülkeyi her zaman böyleleri yönetecek takılmayın. Müdahale edemeyeceğiniz şeye canınızı sıkmayın kendinizden başka kimseye bir etkisi yok. 4 5 senede 1 sandık geliyor ondan başka bu konuda malesef herhangi bir tasarrufumuz yok.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kadini delimisiniz amk :kahkah:
bu para girişi para çıkışı da aynı takaslar gibi kurmaca..örnek ekgyo bu hafta hep para girişinde tabeladaydı 1.96 dan 1,82 ye düsürdüler..:oleyo: bir de para girişi olmasaymış fenaymış..teknik sat diyince altında olsa satacan..
Tövbe tövbe bişey yazacaktım. Bi daha forum hayatım kalmayacaktı.
haftalık en dusuk kapamıs nerdeyse.....siz dekı muhabbete bak....
Euroda yeni zirve geldi
Borsaya büyük para trade için girer, yatırım için girmek çok akıl karı değil.
Benim kafadan attığım senaryoya göre mesela Sokullu Paşa taşeron ve diş grubuna çalışıyor, ileride topladıklarını diş grubuna devir eder.
Geçen yazdım hisseli tapuları çözümleme işi çıkmış, tapudan adresleri alıp hissedarlara teklif yapıyorlar, muhtemelen başka hissedarlara satarlar.
Geçen senelerde Adana Çimento'nun Çimsa'da hissesi vardı borsada süreki satıyordu, en sonunda Sabancı kalanları toptan almıştı.
Not kirilimi gelecek cok yakında o havayi seziyorum
Bayan diyince buda alışverişe nasıl çıkılır mağaza nasıl gezilir bilmeyen bayan
https://twitter.com/i/status/1319585472893669377
kurumla konuştum,kira felan yok,mkk dan blokaj koyduruyon oda kaldırmak zaman alıyor ve al sat yapmayı engelliyor..
sonuç her türlü mokoko:)
eniştenin yerinde olsam yeni 500 lük ve 1000 lik banknotları piyasaya sürer sonrada 3 sıfır atardım...alın size 0,79...yine 1 liranın altına yuvarlardım bünyamini..:)
Doları zirveye kuruşlar kalmışken çevirdiler
X30 endeks hisseleri
Görüntüye göre TSKB endeksde kalma şansını çok yükseltmiş. PGSUS geride kalmış, endeksde kalıp kalmamayı çok takacağını sanmam.
https://i.hizliresim.com/rimzhR.png
dolarda 7.70 e doğru bir düşüş bekliyorum.
bistde 123 olası.dowda 29-29.5
ama orta-uzun vade işleri tersine bekliyorum.