Yeni baskanda 2 puan arttirim yaparsa ne girgir olur.bunlar kalpten gider[emoji39]
Yeni baskanda 2 puan arttirim yaparsa ne girgir olur.bunlar kalpten gider[emoji39]
N kolay bana 105 gün 6 temmuz a vermişti
https://pbs.twimg.com/media/ExQvfsAW...pg&name=medium
KRAL ÇIPLAK.!!!!
Enflasyon, stagflasyon, devalüasyon, depresyon.!!!!
Eft limiti 300 bin TL.
Şubeden dilekçe ile eft üst limit yok.
Şube ye gidemezsiniz ve premier müşteri iseniz, premier bankacılık tel no sunu arayın ve 1 defalık eft limiti 300bin TL üstüne yükseltmek istediğinizi söyleyin. Onlar Şubeyi arayıp konuşuyor ve 1 defalığına internetten eft limitini 300bin TL üstüne çıkarıyorlar.
140 150 gun alan olursa yazsin oran değişmemesi lazim.
az once konuştum aktif ile yeni arttirdik 18 75 ile devam edicez dedi .
odea'da uzun vadeli hesap açan arkadaşlar, bunun için ne yaptınız? şubeye mi gittiniz yoksa internet ortamından hesap açılışı yapıp bağlayabildiniz mi?
Dayımın 3. eşi odeaya gitmiş ( ben söylemiştim ) 6 ay 18 demişler. Beni aradı '' Sahte yeğen hani 19,5 veriyorlardı, benimle maytap geçmeye utanmıyon mu '' dedi... Sen müşteri temsilcisini telefona ver bakayım dedim. Konuştum ve olayı çözdüm. 19,25 den 186 gün bağlattım. Artık hak verilmez alınır.
HSBC 180 güne kada 19.40 180 üzerine 18,75 verdi.miktar 400 k.kararsiz kaldım..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
............
300 dur 250 degil 250 premier limitiM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gunluk500kM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim fax makinasi duruyor elimin altinda..
10 senelik bir allinone printer esasinda..
Bazi kurumlar istiyor bazilari istemiyor..
Bazilarina talimati yazip imzalayip whatsapp'dan resmini cekip gonderiyorum, kabul ediyorlar..
Ne yapalim ben sizin kadar genc degilim.
Cagin gerisinde kalmisim. :)
Syg,
Yaw bu ara faiz topiği hareketli ama crashçılar dolar 12 olacakçılar henüz uğramamış ilginç..
Sn yolgider 366 ile 400 gün arasında istediğimiz vadeyi seçebiliyoruz mu enflasyon endekslide
odebank aradım.1 yıl ve uzerıne yuzde 20 oranları var.ayrıca enflasyon vade bıtımınden 1 ay once 20 den uzerı olursa ara fark alınıyor dedı. gelecek çarşamda dönüşüm olacak dedım oran değişirmi dedim.azalmaz hatta artabılır dedi? bu bankalar arasında dengesızlık nıye var? odeabank guvenılır bır bankamı?
Şekerbank
600k.. 62 gün..%19,25
600k.. 90 gün..%19,25..baglandı
https://www.odeabank.com.tr/kampanya...mevduat-hesabi
Ilave 0.25 yazıyor
Örneği de oyle bir vermişler ki anlasilmasin diye.
Enflasyon 17 ise 17 faize ne diye 0.25 veriyosun.
17=17 dir büyük/ küçük değildir.
senle 16.25'e anlaşmışken, vade sonunda, son 1 yılın enlasyonu tüik tarafından 17 olarak açıklanırsa, sana bir de ben 0,25 kıyak kapar ilave marj ekler,sana enflasyon üzerinde olarak 17.25 veririm demiş banka.
örneğin nesi kötü anlamadım.
ya da ben mi yanlış anladım..