Teşekkürler. Biraz Ozgyo ilave ettim hafif eksideyim . Ozgyo ucuz kalan gyo lardan . Bunun için ne düşünüyorsunuz Çelik hocam ...
Printable View
esma kalfayı üzmeyin arkadaşlar ben bu siteye üye olduğumda topiklerde cevapsız cok sorularım kaldı bu nedenle emek harcayan arkadaşlarımıza makara kukara yapıcam derken kırmayalım şaka ile karışık sadri alışık yapmayalım
Iyi geceler hocam. Trcas ı takip etmeyi düşünüyorum. Düşüncenizi merak ediyorum.
Celik hocam bugun bilisim yazilim hisseleri cok iyiydi sizin bu sektorde özel takip ettiginiz favori sirketiniz var mi
yarın için
anele ***yggyo zamanı daraldı
uyuzz glyho :) ytd
Celik hocam 2021 gıda yılı olacak bence . Orta ve uzun vadeli hangi gıda hisselerini beğeniyorsunuz? Hatta nokta atışı penguen ve tukaş için olabilirmi...
gsdho 9 aydır sinsice toplanıyor bu fiyatlarda sakın öldük bittik demeyin bazı platformlarda şirket zor durumda falan diyorlar sakın aldanmayın ve sabırla beklemeye devam YTD
Cümleten iyi geceler arkadaşlar
Iyi geceler , Allaha emanet ...
Hayırlı geceler Hocam ..
Hayırlı geceler cümleten teşekkürler hocam paylaşımlar için ve diğer bütün arkadaşlar
Çelik ustad yaylada ki son durum analiziniz nedir umut varmi hala 4.25 de heba oldu😊
Bereketli kazançlar gençler hayırlı sabahlar seans açılacak da uyanın artık :)
Cümleten hayırlı sabahlar.Rabbim size ve sevdiklerinize sağlık ve huzur nasip etsin.
Amerika ve DAX her gün zirve tazelerken sıra bize de gelecek mi? Sıkıldık şu sıkıştığı yatay bantan çıkmalı artık.Düşecekse de düşsün veya gidecekse de gitmeli artık.
Bedelsizleri kimse takip etmiyor mu bu Genel kurullardan önce hareketlenirler.Bedelsiz kokusu olan şirketler olabilir.Bu gurubu Takip etmede deneyimli olan arkadaşlar bize yol gösterebilir.Yüksek rakamlarda olsalarda destek ve dirençlerine göre takip edilebilir.Mesela OTKAR ın GENEL KURULU yarın ve dün hareketliydi.Alanların bir çoğu bu beklentiyi satın alıyorlardı mühtemelen.
Bedelsiz potansiyeli olan şirketlerden bazıları
EGEEN-KONYA*BRYAT-KOZAL-ALCAR-BFREN*OTKAR-JANT-ALGYO-ERBOS-GOLTS vs. devam ediyor.Birisinde bedelsiz kararı çıktığınd ahepsi hareketlenirler genelde.
Demem o ki bu bedelsizlerle ilgili deneyim ve öngörü sahibi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa iyi olur.
ARCLK te 35.75 ve 35.52 destekleri takip ederim bu iki destekten onay alıp yukarı doğru tepki vermeli diye düşünüyorum.
CEMTS 16.55 desteği kırmadığı muddetçe yoluna devam etmeli. Kendime notlar olup Kesinlikle YTD.
ARDYZ 60.20 düşeni kırdı daha yakından takip ederim.Destek ve dirençlere riayet ederim Stop olmayı beceremeyenler zararıda kabul eder. Kesinlikle YTD.
Selamlar, hisselerle ilgili verdiğiniz destek ve direnç bilgileri çok değerli. Kendi adıma teşekkür etmek istedim.
Rica etsem Ostim e bakar mısınız?
Bugün için Celik hocanin listede olan . Yggyo bist teki en yüksek temettü verimi olan hisselerden biri . Iyi yönetilen finans değerleri çok iyi olan ve birçok güzel hikaye barındıran hisselerden biri . Bedelsiz gibi olursa dadindan yenmez . 15.26 destek olmak üzere 16 üstü atraksiyon beklenir ...
POLHO 3.80 üzeri kalıcılaşırsa +++ytd.
USAK kısada destek 2.68 direnç 2.87 Kesinlikle YTD.
Bu sene şampiyonun
Direkt şampiyonlar ligine gideceği son sezon
Her türlü büyük çekişme var
Büyük Şampiyonlar ligi gelirini kapmak için kıyasıca mücadele var...
Borsa bunu fiyatlar..,
2 gündür Bjk yi fiyatlamaya başladı..
FB yi yarış dışıymış gibi
Gs de , bjk ile puan farkı çok olmasa da
Bjk kadar şampiyonluk fiyatlaması başlamadı şu an..
Mayısa kadar adrenalin sürer...
Şu an ki puantaja göre; şimdilik
Bjk, ve Gs yarışı götürür gibi duruyor..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
CEMTS nihayet 16.88 direncini kırdı şimdi üzerinde durabilirse önü açılır.
Direnci kırdığı gibi 16.99 fırladı.Dirençler ne kadar önemli olduğunun bir örneği.Kesinlikle YTD.