Zamanında Rusya'nın 1 numaralı müttefiğiydi.Alıntı:
SON DAKİKA!
Bulgaristan, casusluk yaptıkları gerekçesiyle Rusya'nın Sofya Büyükelçiliği'nde görevli 70 diplomatı sınır dışı etme kararı aldı.
Printable View
Zamanında Rusya'nın 1 numaralı müttefiğiydi.Alıntı:
SON DAKİKA!
Bulgaristan, casusluk yaptıkları gerekçesiyle Rusya'nın Sofya Büyükelçiliği'nde görevli 70 diplomatı sınır dışı etme kararı aldı.
Alıntı:
Uzun Çavuş
@uzuncavus_
·
47d
1-
@nedimsener2010
Benim kontrolümde olan
@freudun_talebe
isimli sayfa Twitter tarafından kapatıldıktan sonra, aynı isimle sahte hesap açan bazıları benim söylemediğim şeyleri, ben söylemişim gibi yazıyorlar. Bu sayfa bana ait değil diye tekerrür kere düzeltme
Alıntı:
2- yaptım. Senin hakkında o sözleri ben söylemedim. Ancak sen haklı olarak benim söylediğimi düşünüp bana pislik demişsin. Benim çocuklarım var. Bu kelime onları üzer. Bu kelimeyi lütfen düzelt. Eğer ki düzeltmezsen, benim pislik olmadığım, kim olduğumu Ak partinin
......................................Alıntı:
Uzun Çavuş
@uzuncavus_
·
49d
3- en önemli isimlerinden birisi ile yaptığım telefon görülmesini herkese dinletmek zorunda kalacağım. O kelimeyi ben söylemedim. Bunu lütfen düzelt. Ben düşmanınız olabilirim ancak pislik değilim. Şerefli bir düşmanım.
Alıntı:
Nedim Şener
@nedimsener2010
·
6d
Sen dahil kimse benim hakkımda bir şey söyleyemez, ancak hakaret ve küfür edebilirler. Hayatında toplu iğne başı kadar açığı olan biri değilim. Pislik lafını da kullanmadım ben. Bunların marifeti, varsa sözün bu FETÖ’cülere PKK, DHKP-C artıklarına söyle.
Özür dile demiyor. "Pislik" sözcüğünü düzelt diyor. Nedim Şener düzeltmiş.Alıntı:
Nedim Şener
@nedimsener2010
·
2d
2-suç örgütü liderlerinden özür dileyecek de değilim. Ama buna rağmen eğer bir AKP’li benim hakkımda menfi bir şey söylemişse bu onun ********liğidir, onunla da hesaplaşırım. yayınlamazsan senin de ondan farkın kalmaz
Bundan kaset falan çıkmaz.
Emre Efser
@EmreEfser
·
2s
FETÖ’nün yayın organı Zaman Gazetesi yazarları Ali Bulaç, Mümtazer Türköne, Şahin Alpay ve Ahmet Turan Alka hakkındaki yurtdışına çıkış yasakları kaldırıldı ve el konulan dijital materyalleri iade edildi. Yargı eliyle FETÖ’cüler bir bir aklanıyor.
İsveç ve Finlandiya'nın Nato üyeliğine yeşil ışık yaktılar.
Yazık oldu, dik duramadılar. Ruslar artık güvenmezler.
Çok yanlış. Finlandiya'nin Rusya ile 1300 km siniri var.
Hikmet Durgun
@hikmetdurgun
·
39d
🔴Türkiye, Finlandiya ve İsveç’in NATO üyeliğine dair engelleri kaldırdı.
Rusya paralel ithalata izin verdi. Fikri mülkiyet sahibinin izni olmadan(marka, tasarım, patent) Batılı ülkelerin ürünleri, İran’da olduğu gibi, Rusya’da da satılabilecek. Son dönem TL’nin değer kaybıyla ünlü markaların taklit ürünlerinde yaşanan artış iyice patlama yapacaktır.
Başlangıçta olan, twitter üzerinden yürüyen, Cem Küçük-Sedat Peker kavgası olmasa, Peker, mevcut videoyu direk koysa aynı etkiyi gösterir miydi?
Pek çok kişi "dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı" diyebilirdi.
"Özel yaşam" denilirdi, Sedat Peker haksız çıkarlırdı.
Ayıkla şimdi pirincin taşını.Alıntı:
Kremlin'den Resmi Açıklama:
"Rusya, işgal altındaki tüm Suriye topraklarının Kürt ve Türk güçlerinden kurtarılmasına katılacak, Türk tampon bölgesinin kurulmasına izin vermeyecek!"
İsveç neyse de Finlandiya'nın 1300 km sınırı var. Orada bir Abd üssü kurulması durumunda Rusya için felaket olur. Diğer taraftan İsveç ve Finlandiya halkları korkutularak Nato'nun kucağına oturtuldu. Demokrasi böyle bir şey...2.dünya savasından sonra aynen biz de böyle oturtulmuştuk.Alıntı:
Putin, Rusya'nın Finlandiya ve İsveç'te bir NATO askeri konuşlandırmasına sert bir yanıt vereceği konusunda uyardı!!
https://www.aso.org.tr/turkiye-toryu...a-cikiyor-3260
Mükemmel bir haber. Bir kaç gündür olumlu bir habere hasrettik.Alıntı:
Türkiye Toryum Yakıtlı 4. Nesil Nükleer Reaktör Yapmak İçin Yola Çıkıyor.
Hakan
@donkisot144
·
17d
Dogru sevgiyi bulmak için sık sevgili değiştirmek zihni ve duyguları yorar bir noktadan sonra motivasyonunuz kaybolur ve duygular materyallere dönüşür duyguların yerini gösteriş ve ego alır halbuki sevda 2 ruhun bir bedene sığdıgı bir makamıdır.
Hakan
@donkisot144
·
31d
Sevgi ve bağlılık biraradayken belli olmaz ayrılık zamanlarında belli olur
Ayrılıklar sevgiyi test etmek sevgiyi hissetmek içindir ..
O yüzden sizden ayrılmış olan biri aslında sizden ayrılmak değil duygularını keşfetmek istiyordur..
Ona ve kendinize yeterince zaman verin.
Bu haberi Yunan'ın çok iyi okuması gerekir. İyi niyet göstergesi falan masal, tutamadılar adayı.Alıntı:
Yılan adasındaki Rus garnizonunu bugün itibariyle Ukrayna tahılının güvenle dünya pazarlarına çıkarılması için iyi niyet göstergesi olarak geri çektik.
- Rusya Savunma Bakanlığı
Ufak adaları savunmak mümkün değil.
https://i.hizliresim.com/2ebjnx6.jpeg
Alıntı:
Önder Şeren
@onderseren
· 29 Haz
Kaplumbağayı maviye boyamışlar. Düşünsene kendi halinde kaplumbağasın işindesin gücündesin kimseye zararın yok, yine de insanların kötülüğüne uğruyorsun. Kötülük için bi sebebe ihtiyaç yok, her an karşımıza çıkabilir.
İnsan kötüdür...Alıntı:
Sürur Öztürk
@sururozturk
·
10d
Bu zavallı kaplumbağa, onu bu hâle getiren insandan daha değerlidir.
Nedret ERSANEL
@NedretErsanel
·
19s
NATO Genel Sekreteri: “Rusya’yla çatışmaya hazırlıkları 2014’te başlattık. Bu nedenle blokun doğusundaki askeri varlığımızı güçlendirdik, savunmaya daha fazla para harcamaya başladık, ayrıca güçlerimizin savaşa hazırlık durumunu da artırdık”…
Büyük itiraf aslında.
Bu başlığı takip edenler, tansiyon ve nabızlarını bir müddet takip etsinler lütfen.
Günde 2 veya 3 ölçüm yapıp, kaydederek, 1 hafta-10 gün takip.
Faizi arttırdıkça düşüyorlar.Alıntı:
Anlaşılır Ekonomi💸💸💸
@AnlasEkonomi
·
2d
ABD 10 yıllıklar 3'ün altına düştü.
Çakal................Alıntı:
BPT
@bpthaber
Rusya Devlet Başkanı Putin:
Bu yıl yaklaşık 50 milyon ton tahıl ihraç etmeye hazırız.
:)))))))))))))Alıntı:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: [Ukrayna tahıl koridoru]
-Sayın Putin ile, Sayın Zelenskiy ile hafta sonu ve pazartesi günü telefon diplomasimizi sürdüreceğiz.
-Bu koridoru işletmeye çalışacağız.
-20 kadar bölgede gemilerimiz var.
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
“147 kez hava sahamızı ihlal eden Yunanistan, bunun hesabını vermek zorundadır.”
“Yunanistan'ın adaları silahlandırma girişimleri, Lozan ve Paris Antlaşmaları'na terstir.”
“Yunanistan, bu antlaşmaları okumalı, ona göre adım atmalıdır.”
Rüşvet almıyor, onurlu ve vatansever. Zeki ve gururlu. Çok tehlikeli bir kişiliği var.
- Abd St. Petersburg Ticari Ateşeliği’nin Putin hakkında Vali Yardımcısıyken verdiği rapor 1991-1992
Kur'an-ı Kerim, İncil ve Tevrat da geçen 7'lerin Gecesi..
30 Haziran'ın Güneş ve Ay'ın kavuşma tarihinin olmasının yanısıra, bugün, 2015 yılında duyurulan Beytüllahim-Yıldız kavuşumunun yedinci yıl dönümü. önemli olaylar veya kararlar öncesinde yedi günlük veya yedi yıllık uyarı.
Hz. Yusuf Peygamberin 7 yıl rüyası
Hz. Nuh Peygamberin gemiye 7 gün önce binmesi
Eriha şehri ve 7 gün/borazan çalınması
Genel olarak gezegen hizalanmaları nadir değildir. Bu yılki olayı benzersiz kılan şey, yedi (7) gezegenin hepsinin söz konusu olmasıdır.
Rus Devlet Televizyonu sunucusu Olga Skabeyeva: "Rusya bugüne kadar Ukrayna’da 1.000 adet Bayraktar TB2 düşürdü."
Alıntı:
F. Sibel Gürcihan
@FSYuksek
1-Size önemli bir duyum aktaracağım. 6'lı masa, CB adayı konusunda büyük bir sürprize hazırlanıyor. Seçime yakın bir tarihte aday olarak en az 3 isim birden açıklanacak. Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu. Hatta düşünüyorlarsa Babacan ve Davutoğlu da++
Alıntı:
F. Sibel Gürcihan
@FSYuksek
·
9s
@FSYuksek
adlı kişiye yanıt olarak
2-Adaylıkta adı geçen Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun da önü açılacak ve onlara da kişisel kararlarında serbest oldukları söylenecek .Böylece seçimin ilk turunda Muharrem İnce ve diğer bir kaç kişiyi de sayarsak, Tayyip Erdoğan'ın karşısına 6-7 adayla çıkılmış olacak. ++
Alıntı:
3-Bu formülün artıları ve eksileri üzerinde de çalışılıyor. Artıları; adaylık yarışı ittifak içi demokrasinin doğal bir sonucu olarak kabul edilecek, böylece küskünlük kırgınlık, kopma, gönülsüz destek gibi olumsuzluklar yaşanmayacak. En önemlisi, bu formül seçime katılımı++
Alıntı:
4-arttıracağı için Tayyip Erdoğan'ı da aşağı çekecek ve seçim kaçınılmaz olarak ikinci tura kalacak. İkinci tura kalan bir seçimden ise Erdoğan'ın galip çıkmasına ihtimal verilmiyor. Formülün eksi tarafı da çok adaylı bir çıkışın Erdoğan'a "Bir Erdoğan'ın karşısına++
Alıntı:
5-sekiz kişi ancak çıkabildiniz" dedirtecek bir koz verilmesi olarak görülüyor. Ancak bu propagandanın Erdoğan'ın fanatikleri dışında geniş bir seçmen kitlesini etkileyemeyeceği düşünülüyor. SON.
.................................................. ....
Alıntı:
Bülent Tutluoglu
@BulentTutluoglu
10 gün önce Covid vakaları arttı diye tweet atınca bana yalancı, sahtekar diyen gereksiz kişilere diyorum ki siz trol ötesi kişilersiniz. Biz halkı bilgilendirmeye çalışırken ne menfaatiniz varsa araya giriyorsunuz. 30 gün önce hasta olmayan Covid servisimizde şu an boş yatak yok
Alıntı:
Bülent Tutluoglu
@BulentTutluoglu
·
9s
@BulentTutluoglu
adlı kişiye yanıt olarak
Bununla beraber hiç kimse paniğe kapılmasın. Vaka sayıları belki 5 misli arttı ama akciğer tutulumunu son derece seyrek ve ağır vakayı çok az görüyoruz. Özellikle yaşlı ve kronik hastalarda altta yatan hastalığı ortaya çıkarabiliyor.
Prof Dr Güner Sönmez
@DrGunerSonmez
·
9s
@BulentTutluoglu
adlı kişiye yanıt olarak
Hocam engelleyip geçin.
Alıntı:
Yasemin SARAÇLAR
@nimesaynigrig39
YILIN FIKRASI SEÇİLMİŞ...😂😂
Doktorun biri yeni bir muayenehane açmış...
Kapıya yazmış... "Vizite ücreti 500 TL
İyileştiremediğimiz hastaya beş mislini
geri veriyoruz+++
Alıntı:
Vizite pahalı ama, doktor gerçekten iyi doktor...
Her gelen hasta iyileşip gidiyor...
Doktorun ünü her geçen gün artıyormuş...
Uyanığın biri doktora gidecek,
iyileşmeyecek ve
beş misli parayı
geri alacak ya,
kapıyı çalmış.++
Alıntı:
Doktor..!
Ağzımın tadı hiç yok... Öyle kötüyüm ki,
hiçbir şeyin tadını alamıyorum...
"Doktor...
Adama şöyle bir bakmış,
hemşireye seslenmiş:
"Hemşire hanım!
Ondokuz Numaralı kutuyu getirin"
Hemşire adama uzatmış kutuyu++
Alıntı:
adam,
bir kaşık içindekinden yemiş
ve anında tükürmüş...
"Ama bu b.k!!!!!"
Doktor
sakin,
“Evet..! İyileştiniz.
Tad alıyorsunuz artık...
"Adam,
parayı ödemiş
sinirleri tepesinde gitmiş++
Alıntı:
Aradan birkaç ay geçmiş.
Adam büyük bir hırsla
yeniden kapısına dayanmış doktorun...
"Doktor bey,
bende hafıza kaybı başladı...
Herşeyi unutuyorum...!
"Doktor, adama şöyle bir bakmış, yine hemşireye dönmüş:
"Kızım,++
Alıntı:
Ondokuz Numaralı kutuyu getirir misin?"
demiş.
Adam,
hemen etmiş: "Ama, o kutuda b.k var!.."
Doktor,
“Doğru!
Bakın,
hafızanız da yerine geldi!.+++
Alıntı:
Adam,
ağlamaklı, hırsla ödemiş parayı çıkmış dışarı...
Kurmuş da
kurmuş
intikam planlarını...
Birkaç ay sonra...
"Doktor!
Bende iktidarsızlık başladı...
Durumum kötü,
hiçbir şey yapamıyorum..."
.......................................Alıntı:
Hemşire hanım,
Ondokuz Numaralı
kutuyu getirir misin?" diye seslenince,
adam,
tüm hırsıyla:
"S...cem,
seni de
Ondokuz Numaralı kutunu da!.."
diye bağırmış😅
Doktor gayet sakin, "Geçmiş olsun!
Bakın artık yapabiliyorsunuz!!"😂😂
Yaaaa Ondokuz numaralı kutu bir açılmaya görsün!++
Yunanistan 20 adet Lockheed F-35 savaş uçağı satın aldı -PM
Özlem Gürses
@OzlemGurses
İstanbul'da bir simit 5 TL. oldu... haber bu kadar...
rxpu
@r_x_p_u
·
4d
%25'lik bir artış olduğu söylendi ama net 4253 TL'nin net 5500TL'ye çıkması %29.3 yapıyor.
Prof. Dr. Salih KUK
@KukSalih
·
14s
Erdoğan'ın yüz felci geçirdiği bilgisi geliyor.
@drfahrettinkoca
3 Temmuz günü Lugansk Halk Cumhuriyeti’nde Ulusal Kurtuluş ve Zafer Bayramı ilan edildi.
#NewYork JFK Uluslararası Havalimanı bomba İhbarı nedeniyle tahliye ediliyor.
Mısır tatil beldesinde köpekbalığı saldırısı yüzünden 3 turist öldü..Rusya'nın Hurgada konsolosluğu, vatandaşlarını
tehlike konusunda uyarıp, yasaklara uymalarını tavsiye etti. bölgede tüm plajların kapatıldığı bildirildi.
https://youtu.be/zIu3erqPcJo
Bu haberi, Rusların Yılan adası başarısızlığı ve Yunan uçak alımlarıyla birlikte değerlendirmekte fayda var. Ayrıca Çin'in inşa ettiği ''yapay adalar'' var.
Ufak adaları savunmanın mümkün olmadığı ortaya çıktı.
https://i.hizliresim.com/pfysjcw.jpg
Bununla kıyıdan direk Yunan adalarına ateş edilebilinir.Alıntı:
Turan Oguz SSS
@TRex_SSS
·
1 sa
Görev: 250km azami menzile sahip ATMACA füzeleri taşıyan "ATMACA KSS (Kıyı Savunma Sistemi)" ile Türkiye'ye yaklaşmayı hedefleyen muhasım unsurların azami uzaklıktan karşılanması.
Gerekli yerleşim: Türkiye'ye 11 adet, KKTC'ye 2 adet batarya
Ortaasya Türklerin anavatanı değildir.
...............................Alıntı:
Deli Çavuş
@delicavus_nth
1-40 yaşından genç kardeşlerim, bugün size öyle şeyler anlatacağım ki gerçekten deli olacaksınız. Size devamlı namusu aldığı maaş kadar olan gazetecilere, siyasilere, devlet adamlarına (orijinaller baş tacı) ve bana neden güvenmemeniz gerektiğini yaşanmış olaylarla anlatacağım.
2-Şahsen bu anlatacağım olayların içindeki asli figürlerden bir tanesi de benim. Bugün size akrabam olan mehmet cengiz’i anlatacağım. Beşli çeteye böylelikle ilk selamımızı vereceğiz. Lan omurgasız ertuğrul özkök, mehmet cengizle röportaj yapıp yalakalıktan diyordun ya...
3-...â€Ben size çete denmesine çok üzülüyorum.â€, sen de iyi oku. 40 yaşından genç kardeşlerim, bizim esas soyadımız Yamakoğlu’ydu. Soyadı Kanunu çıkınca dedemler Peker’i, onlar ise Cengiz soyadını aldılar. Dedem o bölgenin en zengini olan Ahmet Yamak Ağa’ydı.
Deli Çavuş
@delicavus_nth
·
1 sa
4-Dedemi araştırırsanız Kurtuluş Savaşı’ndaki çetecilik faaliyetlerine olan katkılarını görürsünüz. mehmet cengiz’in babası Sultan Amca sülalede sevilen, maddi durumu iyi olmayan, dedemin yardımcısı bir kişiydi. mehmet cengiz’le benim akrabalığımın tam olarak tanımı budur.
5-Ben Bolu Cezaevi’nden tahliye olduktan sonra diğer bir akrabamız olan Zafer Salman tarafından daha sık görüşmemiz sağlandı. Ben devlet ricalinin isteği üzerine 1997-1998 senelerinde Bulgaristan ve Romanya’ya bazı çalışmalar yapmak için gönderildikten..
6-...sonra Türkiye’de Mesut Yılmaz başbakanlığında, gazetecilerin cazgırlığıyla temiz toplum yaygarası ülkeyi inletiyordu. Beni de bu hikayede sermaye yapmak istediklerini gıyabımda tutuklama kararı çıkardıklarında anladım. Özel bir uçak çağırarak Türkiye’ye döndüm.
7-Benim çok büyük bir hata yaptığımı, bir daha tahliye olamayacağımı düşünüyorlardı. Benim rahatlığım ise herkesi şaşırtıyordu. Burdan sonrasını çok iyi dinleyin. Kırmızı başlıklı kız ve kurtun masalındaki kırmızı başlıklı kızın durumuna milletçe nasıl...
8-...düştüğümüzü iyice öğrenin. Mesut Yılmaz’ın Macaristan’a kumar oynamaya gittiği, orada dayak yediği haberleri bir anda ülkenin gündemini değiştirmişti. Başbakan Mesut Yılmaz kumar oynamaya gitmedim diyordu. Çünkü merkez sağ partisi olduğu için dindar kesimin oylarını...
9-...kaybetmek istemiyordu. Ben teslim olduğumda ülkenin gündemi bu konuyla çalkalanmaya başladı. Çok saygı duyduğum, o dönemki rahmetli milletvekili Enis Sülün’ün aracılık yaptığı yazıldı söylendi. İrtibatta olduğum devlet görevlilerinin şemaları yazıldı söylendi.
Deli Çavuş
@delicavus_nth
·
1 sa
10-Bugün itibariyle son yapacağım paylaşıma kadar geçecek isimler, konular, hepsi birbiriyle bağlantılı. Lütfen her satırı dikkatli okuyun (organize şubenin yaptığı o şemadaki isimlerle ilerideki paylaşımlarımızda sık sık karşılaşacağız). Bayrampaşa Cezaevi’nde...
11-...yatarken yine bir el devreye girdi, “Bayrampaşa Cezaevi’nde Sedat Peker Krallığı†haberleri bir anda ülkenin gündemi oldu. Cezaevleri Genel Müdürü Suat Ertosun cezaevine gelerek incelemeler yaptı. İstanbul Başsavcısı, mekanı cennet olsun, Ferzan Çitici cezaevine gelerek...
12-...benimle görüşme yaptı. Cezaevi benim kontrolümde olduğu için, gitmem için üç tane cezaevi önerdi. Pazarlık sonucunda ben başka bir cezaevini söyleyerek orayı kabul ettirdim (cezaevinde isyan çıkmaması için benim isteğimi kabul ettiler). Kırşehir Cezaevi’ne gidince...
13-...bazı sebeplerle Mesut Yılmaz’a düşman olan Süleyman Demirel’in akrabası Kamuran Çörtük’ün kulağına gidecek şekilde bahsi geçen Mesut Yılmaz’ın kumar oynadığı kasetinin bende olduğunu ayrıca da başka videoların ve belgelerin bende olduğunu belirtecek haber yolladım.