inandırmanız zor:)
el altından kime ne faizler veriliyor
Eee şimdi faizler 3-5 güne %30'a yaklaşır herhalde..
Yapı Kredi mobil şubesine girilemiyor. Girebilen var mı acaba?
türkiye'de para politikası Naci Ağbal dönemindeki şekle dönmedikçe normalleşme çok zor. Enflasyonu ciddiye alan bir kurum ve politika yok.Tcmb görevini yapmıyor ne yazık ki.
Enflasyon kontrolden çıktı. Genele ve tüm sektörlere yayılmış durumda. Atalet,yapışkanlık ve beklentilerdeki bozulmalar da düşünüldüğünde, katlanarak devam edecek. Resmi üfe %80 olmuş. Aylık enflasyon yıllık politika faizine eşit olmuş neredeyse. Para politikasından u dönüşü olmadığı sürece gidişat belli..
1.20 den konut kredisi almak lazım yüklüce
Enpara cuma 21.50 iken bugün 21 e düşürmüş 32 günlüğü. Enflasyon artarken bu da nedir mk
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enpara 32 gün ve 46 günlük faizleri 23 ten 22 ye düşürmüş.cuma günü 23 ten baglamıştım enflasyon rakamından sonra yükselir diye bekliyordum..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bist yabancı takas oranı %40.60 oranı ile yeni dip seviyesi.
Bosforos kaldigi yerden devam ediyor.merkel bile demisti renklerden biri diye[emoji39]
Enpara mobilde oran hiç 23 görmedi ki, en fazla 21.50 idi. Arayıp mı oran aldınız yoksaYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sürpriz faiz verdi sanırım.. aramadan mobilden yaptım.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço için yükseltmiş enpara. Bugun 0.50 dusurmus.
Sürpriz oran 23 tu max.
memo yoldaş benim verdiğim oranlar ne zaman yanlış oldu ? senin gibi bir yoldaşında şüphe ile bakmasını yadırgadım doğrusu
teessüf ederim
çarşamba günü öğleden önce 25 oran yoktu , öğleden sonra gelişti
dudu ya akşam dekontu özel mesajdan attım ama özel mesajı kapatmış
açarsa dekontu göndereceğim
inanmayanlardan özür bekliyorum
bir daha az yüksek oran aldığımda buraya yazmayacağım , sonra ispat etmek için uğraş dur . ama gerçek yoldaşlara özelden atabilirim
dudu bey rica etsem dekontu size de nasıl gönderebilirim ?
aaaa boşfor gelmiş.....
Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu
@tatliogluismail
Enflasyon;
2002 % 29.7
2021 % 36.1
Aldığınız yerde bıraksanız olurdu..
ING bank hesabinda para ve/veya yatirim fonunda ak portfoy, garanti ve teb portfoy fonlari tutan yatirimcilarina e-turuncu faiz orani verecegini duyurmus, bilgiler KAP uzerinde mevcut, ornegin ben AES sayfasinda bu pdf i buldum ve size kisa bilgi gectim..
faizde yılbaşı rallisi bitti galiba kimse yeni oran yazmıyor.
https://www.karar.com/guncel-haberle...lamasi-1645790
Prof. Göksel Aşan, Japon gazetesi Nikkei Asia'ya verdiği demeçte hükümetin enflasyona karşı garanti verecek ve ülkeyi cari fazla verme yoluna sokacak Türk Lirası bazlı bir dizi yeni finansal araç hazırlığında olduğunu belirtti. Aşan, "Hazine ve Maliye Bakanlığı enflasyona endeksli enstrümanlar üzerinde çalışıyor. Bunun, kur korumalı lira mevduat ürünü ile rekabet eden yeni bir banka mevduat ürünü olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. Nikkie, Aşan'ın doğrudan ifade etmeden tahvil ihracını işaret ettiğini yazdı.
Finansbank sitesinden
%23.50 'ye varan tanışma faizi,
Avantajlı faiz oranları ile sabit getiri,
Uzun vadede stopaj avantajı,
Piyasa koşullarından etkilenmeden birikimlerinizi değerlendirme fırsatı,
Bireysel müşteri temsilciniz ile birebir getiri ve hesap takibi imkanı,
1 günden 1100 güne kadar dilediğiniz vadede hesap açma imkanı,
Vade sonunda aynı vade süresi ve güncel faiz oranlarıyla otomatik yenileme imkanı.