pıst 100 kapanışı ile 11.50 veya aşağısına salarlar
Printable View
TL olarak eski fiyatlara mı.. dolar burda kalacak hem de o sırada...
:) peki...
bu manik depresif piyasada 1.6-1.7 centi öpüp başımıza koyalım... mart sonrası senenin zirvesi bile 1.8 centti ki orda faizler %17'lerdeydi...
mart öncesi zaten ayrı bir dünyaydı... 19 mart sonrası dünyada yaşıyoruz artık...
Ben bunlar kafayı değiştirmedikçe hala planımı "yuksek enflasyon-yukselecek kur-her şekilde yukselecek TL bazlı fiyatlar (hisseler dahil)" üzerinden kuruyorum... Yani endeksin yukseleceği konusunda farklı düşünmüyorum ama yine dolarla beraber olacak diyorum...
Dolar yukselmesin diye yine bir noktada zihni sinir projeler çıkarırlar elbet; allah bilir nerelere nasıl savrulacağız o sırada da...
Düşmüş dolar.
Çifte kavrulmuş gelir elde etmeliler borsada..
Borsaya takla attırmalarının tam zamanı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
poz yok ama eregl al yakmaya başladı bende...
Gundi,
Hazırlık önümüzdeki hafta hazırlığı :)
saatlikler çoğu badem tahtasın 13.00 barlarından sonra ala döndü.
Sanayiler cikmaya basladi tekrar. Dolarda buralarin dip oldugunu tekrar cikacagini dusunuyolar belliki
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan: Kur inişini, hassas, sanayici ve ihracatçıyı ürkütmeden yürütmek gerek- bloomberg ht
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: KUR İNDİ DİYE DAHA DA İNDİRELİM TELAŞINA KAPILMAMAK LAZIM- BLOOMBERG HT
KAVCIOĞLU: KUR ÇOK HIZLI AŞAĞI İNERSE, BUGÜN DEĞİL AMA İLERİDE TCMB DÖVİZ ALIMINA DA BAŞLAYABİLİR - BLOOMBERG HT
bu da dalga geçiyor heralde... satmayı bırak hele bir sen..
hey allahım ya...
80 milyonluk ülkeyle nasıl dalga geçilir.. resmen 2 aydır bunu izliyoruz...
Yemin ediyorum tımarhaneye döndü...
kafalarındaki kur nedir acaba?
Bazıları meslek seçiminde hatalı davranmış. Komedyen olabilirlermiş
İlk müdahale nerde yapıldıysa ona yakındır
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gecen cumadan beri ilk defa bir sistemim al verdi..saatliktir..15:59 da al kesinleşmiş..
yeni geldim, şimdi gördüm. vob 2.043 a denk geliyor.
https://i.hizliresim.com/b2fgoft.PNG
buna göre golllllllllllllll olur. LONG/FLATTE ÇOK BAŞARILIDIR.
dolar-altın-borsa üçü de yukarı gidiyor...bugün izledim hepsi aynı yönde hareket ediyor abicim...dolar düşerse borsaya da veriyorlar mesela altında düşüyor falan...
Reis kıyamadı yine dolarcılara... sözün özü budur bence...
MB sen de sal artık... bak emir büyük yerden... hadi bakiim...
Hep memedabi mi işaretleyecek
Bugun recebabi dolarda dibi işaretledi.
Mb olmayan dolari satiyo yine[emoji2]
Spot doları basmakla görevli trader'a haber gitmemiş heralde... bir telefon açın çocuğa, heder olacak....
viop desk durumdan haberdar; orda basmıyor görevli trader :)
: Erdoğan: Konut ve 2. el oto da dahil olmak üzere fiyat indirimlerini bekleriz- Bloomberg HT
bizde vatandaş olarak benzinde ,elektrikte ve doğalgazda indirim bekleriz :)
Sıfır araçlar düşerse ikinci el de düşer otomatikman. Sıfır araçlarda ithalatçılar yüksek kur ile gümrükten çektiler, şimdi indirmek istemezler. O piyasayaı canlandırmak ve indirim olmasını istiyorlarsa ÖTV aralıklarını yükseltirler, otomatikman bazı araçlara indirim gelmiş olur.
B segment arabalar %80 e girmiş onları %50 olacak şekilde düzenle mesela o zaman kimse mağdur olmaz.
Sifir arac fiyatlari %15 geri geldi zaten dun. Firmalarla gorustugum de adamlar zaten biz kuru 18 tl den hesapmaladik ki dediler. En son zamda kuru 14 uzerinden almislar. Ve onun ustunden de %15 indirdik dun dediler. Haklilar bencede
Sanki bugün de müdahele oldu MB den. 11.95 ten 11.44 te çaktılar gibi
güzel boğa barı oluştu ama memlekette 48 saat çook uzun bir zaman.
kamu bankaları mevduata %15 verirken özel bankalar %20 veriyor.
esnaf tabiriyle bize gelişi bu, kurtarmıyor.
gel de viop yap. sadece haber akışı izlemek adamı heder eder. :kahkah:
https://www.hesapkurdu.com/mevduat
Mudahale her dk var. Mb olmasa kamular yapiyo. Ama bas edemiyolar bu fiyattan alici cokSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.