tebrikler :)
Printable View
Bana sorarsaniz iktidarci olmak cok zor.
https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarl...uts-2-7002618/
Odatv nin edindiği bilgilere göre Bakan Nureddin Nebati, bu sabah Ramsey in sahibi Remzi Gür, BİM sahibi ve CEO su Latif Topbaş ve SİNPAŞ GYO nun Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.
Toplantının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın bilgisi dahilinde yapılıp yapılmadığı merak edilirken, fahiş fiyatlar nedeniyle soruşturma açılıp ceza verilen BİM in sahibi Latif Topbaş ın da kahvaltıda olması dikkat çekti.
https://odatv4.com/ekonomi/erdogan-i...lantisi-232092
Kulislerde faizin 1000 baz puan artırılacağı konuşuluyor ne diyorsunuz gelir mi
Gene mi bavullar devreye girmiş.
[emoji23]
Gülmekten yazamıyorum.
Arkadaşlar kaç kiloysa kaç kilo.
Öyle Rusya’dan bavullarla gelen para yok.
Velev ki geldi azıcık, onlar da bizim sisteme girmez. Bavullarda veya kasalarda kalır.
1milyon dolar 900 kiloymuş... atmanın da bir sınırı olmalı ya.
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.
Çatma, kurban olayım çehreni ey nazlı hilâl! Kahraman ırkıma bir gül... ne bu şiddet bu celâl? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helâl, Hakkıdır, Hakk’a tapan, milletimin istiklâl.
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim; bendimi çiğner, aşarım; Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Garb’ın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar; Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir îmânı boğar, "Medeniyet!" dediğin tek dişi kalmış canavar?
Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın. Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın... Kim bilir, belki yarın... belki yarından da yakın.
Bastığın yerleri "toprak!" diyerek geçme, tanı! Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehîd oğlusun, incitme, yazıktır atanı; Verme, dünyâları alsan da, bu cennet vatanı.
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ? Şühedâ fışkıracak, toprağı sıksan şühedâ! Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ, Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ.
Ruhumun senden, İlâhî, şudur ancak emeli: Değmesin ma’bedimin göğsüne nâ-mahrem eli! Bu ezanlar-ki şehâdetleri dînin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli
O zaman vecd ile bin secde eder –varsa- taşım; Her cerîhamdan, İlâhî, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır rûh-i mücerred gibi yerden na’şım;
O zaman yükselerek Arş’a değer, belki başım.
Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl; Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl: Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, Hakk’a tapan milletimin istiklâl!
İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıldönümünde Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle anıyoruz.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...12dd3b70a2.jpg
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Bir şeyin şüyuu vukuundan beter diye bir söz vardır. Özellikle cahil toplumlarda akıllı- uyanık veya özgür insanları susturmak, lekelemek için çokca başvurulan bir yöntemdir. Dedikodu çıkarılır ve linç kampanyasına dönüşürmüş. Sonra ayıkla pirincin taşını......Söylentiyle insanlar birbirine düşürülür veya bazı işler perdelenirmiş...
Faiz artmasa bile , bazı insanların '' ALLAHIM , benim ömrümden al O ' nun ömrüne ekle '' diye dua ettiği bir ülkede ; bir akşam bir televizyondan arapça '' sure '' okuması bile yeterlidir. Sonuçta her şey para değil. Para bir yere kadar . Ahireti hazırlamak lazım !
Boşverin dövizi, faizi. ömrünüzü ibadet ederek, yardımlaşarak ve şükrederek ikmal ediniz. Yatırım ve yaşam tavsiyesi değildir. :Sad:
Kıymetli kardeşim , bu rus zenginler paralarını korumak için bizi seçiyorsa bize güveniyorlar demektir. Peki bize bu kadar güvenen bir topluluk neden meyve ve sebzeleri bile geri çeviriyor ? Osmanbey esnafı battıklarını haykırırken , ticaretin durduğunu söylerken bu biraz tezat olmuyor mu ? Dedelerimizin söyleyişiyle - Ayıdan post , Ruslardan dost olmaz- . Her şey çıkar meselesidir. Lakin , orada bile bizden ne koparacaklarının hesabını yaparlar.
Ekrem İmamoğlu : İstanbul’da kar yağışı yoğun bir şekilde devam ediyor. Yağışın daha da şiddetlenmesini bekliyoruz. Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmamasını önemle hatırlatırım. Bugün kar kalınlığı bazı bölgelerde 50 cm’ye ulaşabilir.
Benim evin bölgesinde de kar bu şekilde yağıyor ise trakyaya yakın bölgelerde tahminim durum çok kötüdür..Yarından itibaren hava normalleşecek gibi duruyor ...Ana cadde ve sokaklar bu sabah tekrar tuzlandığından asfaltta kar tutmuyor ama çatılar ve kaldırımlar da ciddi kar birikmiş durumda...
Neyse a.q Herşeyin çivisi çıktığı gibi ilkbahar ayı olan Mart da kışı doyasıya yaşıyoruz...Artık Bizansın su sorunu olmaz :oleyo:
https://pbs.twimg.com/media/FNnQ04JXEAIelP8.png
:whistling:
Oğlum bakkala yeni yağ gelmiş:
https://twitter.com/medyanin51tonu/s...724353546?s=21
Yumulun.
1.530 TL’den çeyrek altın,
6.285 TL’den Ata altın,
Bir miktar daha Portföye ilave edilmiştir.
Masaya atınca ses gelen altın candır.
Fiziki varlıkların öneminin artacağı bir döneme giriyoruz.
Yatırım tavsiyesi değildir. Ben sadece yaptığım analizler sonucu portföyümü şekillendiriyorum.
Bankalar kac gr altini fizikiye ceviriyordu ?
batı paktından gasp/tokat yiyen, milyar doları yata gömen adamların, nato üyesine gelmesi de hani ne bileyim... hani belki,
malum eski devlet erkanı saate fit oluyordu..
güncel de indirimli tarife uygulanıyorsa olabilir. :yes:
çıkarız natodan olur biter..
oligark komis... parası mı, batılı kaprisi mi ? :p
espirisi! bir tarafa...
gene hezeyan/gaz veriyorlar, aşağı yukarı yapar, 3 vakte kol gibi girer, e hani geliyorlardı diye homurdalınır :he: :he:
akıl var mantık var
havada, karada, denizde, rus serveti avlarken, manşetten bize geliyorlar denir mi ?
gerzeklikte paso limit yükseltiyoruz.
gıda güveliği halloldu da, oligarkları güvenliğe alma mı kaldı.. :he: :he:
Bence herkeste bir umut arayisi var.
Bunlari hala palavrayla belli bir oy oraninda tutan da bu.
Hani diyor ya, dolarin kopugunu aldik, enflasyonda da almaya basladik diye.
Tumu kuyruklu yalan.
Ne kadar gercekci olursaniz o kadar az kaybedersiniz.
Mantikli olmak lazim.
1 külce olması lazım.
1 gram icin 10 tl fark alıyor.Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AKP iktidarı döneminde, hükümete yakın profillerin çakarlı araç kullanımı ve buna bağlı imtiyazlar elde etme ısrarı kesintisiz sürüyor. Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ın katıldığı bir düğünde, çakarlı araçların geçit töreni şovu sosyal medyanın gündemine oturdu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/video/...Slider%20Haber
Gercek te bu.
Bir teknik mudur dugune gidiyor diye, cakarli arac sayisina bak.
Senin benim paramla gidiyor.
Ya her hafta Cuma'ya giden zevatin bize maaliyeti.
Diyanet islari baskani, Pakistan'a ozel ucakla gidiyor.
Binlerce hatirli makam sahibi 7-8 maas aliyor.
Sizin benim cebimizden.
Kacmaktan baska plani olmayan biri yapar bunu.
Yoksa bu yangini bir ucundan sondurmeye calisirdi.